• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı ovulasyon testi yapanlar beraber takip edelim

Bilmiyorum o kadar üzüldüm ki tek günden hiç ümidim yok zaten geç de kaldık yani
Canım banada aynısı oldu biliyomusun dün testim pik değildi bugün pik olmasını bekliyordum ama silikleşmiş herkes memnun ama bence bu yeni testlerde bi sorun var ben innovitayla hiç böyle bişey yaşamamıştım

Canım banada aynısı oldu biliyomusun dün testim pik değildi bugün pik olmasını bekliyordum ama silikleşmiş herkes memnun ama bence bu yeni testlerde bi sorun var ben innovitayla hiç böyle bişey yaşamamıştım
Evet ben de pik olmasını beklerken kaçırdım ve değerlendirmedim o kadar üzüldüm ve stres yaptım ki anlatamam umarım sen değerlendirmişsindir söylemiştim sana 🥲

Evet ben de pik olmasını beklerken kaçırdım ve değerlendirmedim o kadar üzüldüm ve stres yaptım ki anlatamam umarım sen değerlendirmişsindir söylemiştim sana 🥲
Bende değerlendiremedim malesef misafirim geldi bi anda eşimde vardiyalı çalışıyo işe gitmek zorundaydı nasip böyleymiş napalım🥲

Ben gonal f iğne kullandım ama hiç acı vs hissetmiyorsunuz iğnede kullanımı çok rahat bana doktorum 2 gün letu 6 günde düşük doz gonal f kullandırdı bir adet yumurtam oluşmuştu ama olmadı malesef umarım siz güzel haberi alırsınız gerek kalmaz☺️
Hayırlısı ya rabbim kimseyi bunla sınamasın 2 senedir uğraşıyoruz problemler var dedıler tedavılerle hallettık ama yıne olmuyo sebebini bılmıyoruz bı ıkı gune gıdıcem ultrasano inşallah bu ay olurda asılamaya gerek kalmaz ☺️

Hayırlısı ya rabbim kimseyi bunla sınamasın 2 senedir uğraşıyoruz problemler var dedıler tedavılerle hallettık ama yıne olmuyo sebebini bılmıyoruz bı ıkı gune gıdıcem ultrasano inşallah bu ay olurda asılamaya gerek kalmaz ☺️
Gerçekten çok zor bi imtihan inşallah hepimizin kucağı dolar daha fazla sınanmayız🤲 sende mi aşılama yapıcaksın canım ne için ultrasona gidiceksin

Gerçekten çok zor bi imtihan inşallah hepimizin kucağı dolar daha fazla sınanmayız🤲 sende mi aşılama yapıcaksın canım ne için ultrasona gidiceksin
3 aylık leru tedavısındeyım bu ay son iğne vurulcam gine olmazsa öbür ay aşılamaya geçilcek

Ben laboquickle takip ediyorum ama daha koyulaşma görmedim daha önce kullananlar varmı ben innovita kullanmıştım
Bende. Koyulaşma göremiyorum bu testlerde diğer innovita testlerinde ise görünüyor bozukta değil testler 2028 son kullanma tarihi ve yeni aldım

Bende. Koyulaşma göremiyorum bu testlerde diğer innovita testlerinde ise görünüyor bozukta değil testler 2028 son kullanma tarihi ve yeni aldım
Kaçıncı günündesin canım bizde arkadaşla tam göremedik pik olucak gibi oldu ama olmadı acaba şuan piyasadaki testlerde mi bişey var ya

Kızlar bu pik mi acaba? 13 eylülde regl oldum. Biteli 5 gün oluyor reglim. Bugün ilk kez yaptım ovülasyon testi. Chatgbt pik değil dedi ama bana aynı koyuluktalar gibi geliyor. T çizgim hatta daha koyu gibi bile geldi. Emin olamadım.
IMG_1733.webp

Eklentiler

• IMG_1734.webp
    IMG_1734.webp
    172 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar bu pik mi acaba? 13 eylülde regl oldum. Biteli 5 gün oluyor reglim. Bugün ilk kez yaptım ovülasyon testi. Chatgbt pik değil dedi ama bana aynı koyuluktalar gibi geliyor. T çizgim hatta daha koyu gibi bile geldi. Emin olamadım.
Eki Görüntüle 3647747
Sanki banada t çizgisi daha koyu gibi geldi sen bence her ihtimale karşı bugünü değerlendir canım bide testi yeni mi yaptın bi 10 dkika sonra nasıl hale geldi

Sanki banada t çizgisi daha koyu gibi geldi sen bence her ihtimale karşı bugünü değerlendir canım bide testi yeni mi yaptın bi 10 dkika sonra nasıl hale geldi
Canım bu yaptıktan 3-4 dakika sonrası. 10 dakika sonra ikiside kopkoyuydu ama ne kadar süre sonra geçersiz oluyor çıkan çizgiler bilmiyorum. İlk kez yapıyorum bu testlerden. Kullandığım uygulama yumurtlama günüme yarın diyor. Chatgpt 27 si diyor. Test ise böyle bugün ayın 23 ü. Kafam çok karıştı. Akşam tekrar yapayım olmadı test.

Canım bu yaptıktan 3-4 dakika sonrası. 10 dakika sonra ikiside kopkoyuydu ama ne kadar süre sonra geçersiz oluyor çıkan çizgiler bilmiyorum. İlk kez yapıyorum bu testlerden. Kullandığım uygulama yumurtlama günüme yarın diyor. Chatgpt 27 si diyor. Test ise böyle bugün ayın 23 ü. Kafam çok karıştı. Akşam tekrar yapayım olmadı test.
Sen yinede bugünü pik görmüşsün gibi değerlendir. Uygulama yarın diyorsa adetin düzenliyse eğer bugün gördüğün pik olabilir akşam tekrar yenile istersen testi sıvı alımına dikkat ederek yarın zaten kesin olarak belli olur muhtemelen ya yada koyulaşır yada bugün pikse eğer silikleşir

Kızlar merhaba geçen ay aşılama yaptırdım fakat olmadı 5 eylülde adet oldum şimdi ovulasyon testiyle takip ediyorum daha yumurtlama görmedim bu ayda olmazsa tekrar aşılama denicez
Ovulasyon takibi yapanlar varsa beraber yapalım🌸
Bende ovulasyon yapıyorum umarım güzel haberler alınır bu ay❤️

Eklentiler

• IMG_4153.webp
    IMG_4153.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 37
Back
X