• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı ovulasyon testi yapanlar beraber takip edelim

Sol kasığım batmaya başladı canım akşamdan bu yana kramp giriyor ani hareketlerde de giriyordu kaç gündür neyin nesi anlamadım
Ya canım akıtın çok mu az mı benimde dün akşamdan beri sol kasığım ara ara bide sağ bacağımda sızıntı oldu oturuyordum hadi hayırlısı canım

Bende. Koyulaşma göremiyorum bu testlerde diğer innovita testlerinde ise görünüyor bozukta değil testler 2028 son kullanma tarihi ve yeni aldım
merhaba ben de laboquick ile takip ettim bu ay. Yumurtlama oluyor mu diye meraklıydım pcos yüzünden. Benim C bile bulanık oluyordu çok koyu bile olmuyodu. T çizgim de C kadar koyu olmuyodu. Akıntım 27-28-29'da olunca o günleri pik olarak düşündüm

Eklentiler

• IMG_6607.webp
    IMG_6607.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 23
Kaçıncı günündesin canım bizde arkadaşla tam göremedik pik olucak gibi oldu ama olmadı acaba şuan piyasadaki testlerde mi bişey var ya
sizin nasıl oldu pik göründü mü ? bi önceki yanıtımda attım ben testlerimi net bir koyuluk yok. C bile koyu çıkmıyor laboda

merhaba ben de laboquick ile takip ettim bu ay. Yumurtlama oluyor mu diye meraklıydım pcos yüzünden. Benim C bile bulanık oluyordu çok koyu bile olmuyodu. T çizgim de C kadar koyu olmuyodu. Akıntım 27-28-29'da olunca o günleri pik olarak düşündüm
Evet kurumuş pek anlayamadım ama 28 i pik gibi duruyor

Evet kurumuş pek anlayamadım ama 28 i pik gibi duruyor
10 dk içerisinde baya T de koyuydu C gibi ama kurudukça bu hale geldi. Bi daha ovülasyonda labo kullanmamayı düşünüyorum, inşallah bu ay hepimizin tutar 🌸 sizin nasıl oldıu pik görüldü mü rahatça

10 dk içerisinde baya T de koyuydu C gibi ama kurudukça bu hale geldi. Bi daha ovülasyonda labo kullanmamayı düşünüyorum, inşallah bu ay hepimizin tutar 🌸 sizin nasıl oldıu pik görüldü mü rahatça
Evet rahatça gördüm silikleşmeyi de gördüm ama negatif bu ay :(

Bende bidaha laboquick almayı düşünmüyorum innovitada hiç böyle bişey yaşamamıştım
başkalarında da böyle oldu mu acaba sağlıksız yumurta vs diyen çok oldu. 🥹 bat'a benim daha 10 gün var neler olacak bilmiyorum. İnnovita daha mı hassas acaba

başkalarında da böyle oldu mu acaba sağlıksız yumurta vs diyen çok oldu. 🥹 bat'a benim daha 10 gün var neler olacak bilmiyorum. İnnovita daha mı hassas acaba
Belki bu ay yumurtlamamış olabilirsin, yumurta yeteri kadar büyümemiş olabilir bunlarda ihtimal dahilinde ama ben yinede teste bi problem olduğunu düşünüyorum bi kaç arkadaşta aynı problemi yaşadı belkide piyasadaki testlerde bişey vardır innovitada gayet koyulaşma pik ve silikleşmeyi net bi şekilde anlıyordum

Ya canım akıtın çok mu az mı benimde dün akşamdan beri sol kasığım ara ara bide sağ bacağımda sızıntı oldu oturuyordum hadi hayırlısı canım
Akıntım az geliyor canım silince oluyor normal de de akıntım çok olmaz benim ama bilemedim

Back
X