• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı ovulasyon testi yapanlar beraber takip edelim

3 transferim var en sonuncu tuttu ama düşük oldu 1 yıldır tüp bebek sürecindeyim. Sebepsiz benimde bi sorun yok ama stres maşallah Kocaman
Çok üzüldüm tam oldu derken seni en iyi ben anlarım… Stres bizi bitiriyor bende aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum ama süreç nasıl ilerliyo ne oluyor hiç bi fikrim yok maddi olarak ne oluyor onuda bilmiyorum sen bu yıl mı yaptın canım ne kadara geldi size az çok bi fikir verebilirmisin

Çok üzüldüm tam oldu derken seni en iyi ben anlarım… Stres bizi bitiriyor bende aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum ama süreç nasıl ilerliyo ne oluyor hiç bi fikrim yok maddi olarak ne oluyor onuda bilmiyorum sen bu yıl mı yaptın canım ne kadara geldi size az çok bi fikir verebilirmisin
Opu ve transfer 60bindi ben Ocak 2025 de başladım. Opu sonrası bir iki işlem ücret ekstra 12 bin ödedik. İğneler içinde bi 15 harcadık. Bu en son mi tedavim için fiyat. Maddi manevi yıpratıcı bi süreç o sebeple kafayı sağlam tutmak gerek yapabildiğin kadar 🥲

İnşallah bebişler tutunuyordur benimde batmalarım arttı geçen aylar yumurtlamadan sonra memeler şişiyordu bu ay şişmedi 4.gün bakalım nasip bu aya inşallah güzel haberlerle gelelim🤲🏻🥰
merhaba, benim de normal zamanda şişen göğüslerim bu ay şişmedi. Pik 28 eylüldü. 30 eylül diyebilirim çatlamayı. Şeffaf sildikçe gelen akıntım oluyo inşallah güzel şeyler oluyodur içerde 🙈

merhaba, benim de normal zamanda şişen göğüslerim bu ay şişmedi. Pik 28 eylüldü. 30 eylül diyebilirim çatlamayı. Şeffaf sildikçe gelen akıntım oluyo inşallah güzel şeyler oluyodur içerde 🙈
Evet benimde aynı valla çatlamadan 2 gün sonra şişerdi şişmedi bu kez inşallah tutmuştur bu ay🤲🏻🥰

İnşallah bebişler tutunuyordur benimde batmalarım arttı geçen aylar yumurtlamadan sonra memeler şişiyordu bu ay şişmedi 4.gün bakalım nasip bu aya inşallah güzel haberlerle gelelim🤲🏻🥰
İnşallah canım benimde sadece kaşık ağrısı

Back
X