- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
Yok canımÇok sevindim Allah tamamına erdirsin
Kesenin boyutunu biliyor musun
O da Mİ
Önemli :)
İlk defa duydum böyle birsey
Ultrasonda yazArmi ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canımÇok sevindim Allah tamamına erdirsin
Kesenin boyutunu biliyor musun
Evet zor olur gibiÇok bunalmış durumdayım . Köpeği bırakacağım bir yer Yok 2-3 hafta için . Dura dura , gideriz diyorum ama galiba ben de yapamıcam.
Burada 6 cm yazıyor doğru mu baktımKese boyutu ultrason kağıdında yazması gerek .
Yok o 6 cm yazan değildir . Benimki ilk 74 mm filandı . Kese boyutu filan önemliymiş , ama bende bilmiyorum . O kadar takıntılı gibi herşey de araştırmak istemiyorum . bence herşey yolundadır . Eğer birşey olsaydı söylerdi doktor :*Burada 6 cm yazıyor doğru mu baktım
İyi mi ki büyüklük bu da Mİ
Önemli ?
6cm 60 mm oluyor İŞTEYok o 6 cm yazan değildir . Benimki ilk 74 mm filandı . Kese boyutu filan önemliymiş , ama bende bilmiyorum . O kadar takıntılı gibi herşey de araştırmak istemiyorum . bence herşey yolundadır . Eğer birşey olsaydı söylerdi doktor :*
60 mm de cok olurmus ya :)Yok o 6 cm yazan değildir . Benimki ilk 74 mm filandı . Kese boyutu filan önemliymiş , ama bende bilmiyorum . O kadar takıntılı gibi herşey de araştırmak istemiyorum . bence herşey yolundadır . Eğer birşey olsaydı söylerdi doktor :*
Benim ki ile karşılaştıracaktım benim ilk kontrolde 3.3mm idiYok canım
O da Mİ
Önemli :)
İlk defa duydum böyle birsey
Ultrasonda yazArmi ki?
Geç tutunma olabilir demişti doktorBenim ki ile karşılaştıracaktım benim ilk kontrolde 3.3mm idi
hadi cok sevindim canim cok sukurGittim
Göründü şükür
İki hafta sonra da kalp atışı İÇİN çağırdı
Bende 74 mm di bilmiyom valla60 mm de cok olurmus ya :)
O DEĞİL sanki
Görüntüyü ekledim az evvel burada bak istersenBenim ki ile karşılaştıracaktım benim ilk kontrolde 3.3mm idi
Tesekkurler canımhadi cok sevindim canim cok sukur![]()
Baktım ama ölçüm anında çekilmemiş o yüzden pek bir şey anlamadım inşallah tez zamanda kalp atışını da duyarsın Rabbim tamamına erdirsinGörüntüyü ekledim az evvel burada bak istersen
Ben de anlamadım pekBaktım ama ölçüm anında çekilmemiş o yüzden pek bir şey anlamadım inşallah tez zamanda kalp atışını da duyarsın Rabbim tamamına erdirsin
Kesinlikle beklemek çoooook zooooorrrrBen de anlamadım pek
İnsallah beklemek cok zor zAten
İnsallah sen de duyarsın canım
Sen kaçıncı haftadasın ?Kesinlikle beklemek çoooook zooooorrrr![]()
31 Ağustos transfer tarihim oona göre 7 . Haftası ama keseye göre henüz 6.haftası sanırım geç tutunmuş geriden geliyorSen kaçıncı haftadasın ?
Hım anladım canım31 Ağustos transfer tarihim oona göre 7 . Haftası ama keseye göre henüz 6.haftası sanırım geç tutunmuş geriden geliyor
Çoookk aminHım anladım canım
İnsallah hersey yolunda gider sağlıkla gelir Bebişin