Eylül ayı tüp bebek pozitifleri

Arkadaşlar bi bakar mısınıZ müsait olduğunuzda ?
Doktorlarınız size cinsel perhiz yapın vs.(ilk 3 ay için) Dedi mi ? Bize birşey demedi ama ben yine de hep uzak durdum kaçtım adamdan resmen 2.5 aydır:oha: :KK17: normal bir gebelikte , cinsel birlikteliğin sıkıntı olmadığını biliyorum , doktorum bir sorun görse söylerdi mutlaka di mi ya :/ :KK57:
Sizde durumlar ne ayıptır sorması , bana bi yardımcı olur musunuz:oops:

Doktorlarınız size cinsel perhiz yapın vs.(ilk 3 ay için) Dedi mi ? Bize birşey demedi ama ben yine de hep uzak durdum kaçtım adamdan resmen 2.5 aydır:oha: :KK17: normal bir gebelikte , cinsel birlikteliğin sıkıntı olmadığını biliyorum , doktorum bir sorun görse söylerdi mutlaka di mi ya :/ :KK57:
Canım bize ilk üç ay yasak dediler uyardılar

Biz de neredeyse iki aydır sıfıra sıfır :D
Bize de dr
Hiçbirsey demedi
Şuanda eşim de ben de cekiniyoruz acıkcası

Bugün asıl test günüm 407,30 çıktı dr a sordum ikiz olma ihtimali varmı diye evet dedi çok heyecanlıyım

Ben şimdi doktor kontrolünden çıktım , bebek baya büyümüş maşallah . Ama eşi aşağıda dedi, dikkatli ol kendini yorma dedi, korkuyorum şimdi :/

Sordum sordum utana sıkıla:halay:zaten gösterdi , şu anda tehlikeli değil ama dikkat et , o muhtemelen çıkar yukarı rahim büyüdükçe dedi .
Maşallah :nazar: bacaklarını filan oynatıyor sıpa :anne::KK200:

Back
X