- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
merhaba canımm ben varımm bugun transfer günümü öğrenicem nasipse nerde tedavi oluyosunzMerhaba kızlar. Bugün reglimin 3.günü ve akşam doktora gideceğim artık başlıyoruz hayırlısıylaaa :) Var mı eylül ayında tedaviye başlayanlar?? Gelin hep birlikte hazırlanalım, birbirimize destek olalım. Bilmeyen ve tedaviye başlayacak arkadaşlara da destek olmuş oluruz :)
Merhaba kızlar. Bugün reglimin 3.günü ve akşam doktora gideceğim artık başlıyoruz hayırlısıylaaa :) Var mı eylül ayında tedaviye başlayanlar?? Gelin hep birlikte hazırlanalım, birbirimize destek olalım. Bilmeyen ve tedaviye başlayacak arkadaşlara da destek olmuş oluruz :)
ben kocaelide tedavi oluyorum canımmerhaba canımm ben varımm bugun transfer günümü öğrenicem nasipse nerde tedavi oluyosunz
hayırlısı olsun canım hakkında,rabbim gönlüne göre versin inşallah kullandığın bir ilaç var mıSelam bende dun transfer oldum. 3.gun embriyosuydu 1.kaliteymis embroyolog oyle soyledi beklemedeyim
hayırlısı olsun canım vardır bunda da bir hayır. iki kez aşılama yaptırdım farklı bir hastanede, bu ilk tüp bebek için denemem kocaelide özel bir hastanede yaptırıyorum işlemi, öncesinde 3 ay prowomen k verdi doktorum bende pko olduğu için takviye edici bir gıda olduğunu söyledi. dün tedaviye başladım işte, gonal f iğnesi kullanıyorum 225 dozdan başladık pazartesi günü kontrole gideceğim ve ya aynı dozda kalacağız yada dozu düşüreceğiz dedi doktor.☝☝☝ ben varım canım hayirli olsun. Ben tedaviye 1 eylülde başladım dün de yumurta toplamaya gittim. Doktor ultrasonda 6 tane yumurta görmüştü 15 tane yumurtam toplanmis. Progesteron degerime de bakıldı yüksek çıktığı için transferi kasıma ertelediler.
Sen hangi merkezle basladin? Ilk denemen mi? Hangi ilaclari kullaniyorsun?
Hayırlı olsun canım senin de. Inan ben hiç üzülmedim transfer ertelenince. Sadece 2 ay nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Öğretmenim, okullar da açılmadı aylardır evde otura otura kafayı yedim. Insallah 21 eylülde açılır biz de işimize bakarız.hayırlısı olsun canım vardır bunda da bir hayır. iki kez aşılama yaptırdım farklı bir hastanede, bu ilk tüp bebek için denemem kocaelide özel bir hastanede yaptırıyorum işlemi, öncesinde 3 ay prowomen k verdi doktorum bende pko olduğu için takviye edici bir gıda olduğunu söyledi. dün tedaviye başladım işte, gonal f iğnesi kullanıyorum 225 dozdan başladık pazartesi günü kontrole gideceğim ve ya aynı dozda kalacağız yada dozu düşüreceğiz dedi doktor.
bende istanbul bahceci sağlıktayım carsamba günü transfer olucam nasipseben kocaelide tedavi oluyorum canım
İlac cok var 4 tane vitamin asprin kan sulandirici igne crinon jel birde sabah aksam aldigim dusuk riskine karsi bi hap var estrofem diye bir ilac daha varhayırlısı olsun canım hakkında,rabbim gönlüne göre versin inşallah kullandığın bir ilaç var mı
benimde aslında geçen ay olacaktı ama bu aya ertelendi, üzülmeyeceğiz tabikiii vardırr bir sebebi :) evde olmasan çalışsan daha iyi olur en azından işine odaklanırsın, strese girmezsin. inşallah açılır canım :) yaa bu haber çok iyii bende çok sevindim senin adına inşallah bebişin sana sıkıca tutunur :)Hayırlı olsun canım senin de. Inan ben hiç üzülmedim transfer ertelenince. Sadece 2 ay nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Öğretmenim, okullar da açılmadı aylardır evde otura otura kafayı yedim. Insallah 21 eylülde açılır biz de işimize bakarız.
Bugün aradılar hastaneden 12 tane yumurtam olgun çıkmış 7 tanesi döllenmiş. Nasil sevindim anlatamam 2 tanesi döllense yeter diyordum
ooo ne çok ilaç vermişler benim henüz sadece gonal f, ilerleyen zamanlarda göreceğiz bakalım neler vereceklerİlac cok var 4 tane vitamin asprin kan sulandirici igne crinon jel birde sabah aksam aldigim dusuk riskine karsi bi hap var estrofem diye bir ilac daha var
bahçeciden memnun musun peki? ilk denemen mi seninde?bende istanbul bahceci sağlıktayım carsamba günü transfer olucam nasipse
sen hangi kurumda tedavi görüyorsunHayırlı olsun canım senin de. Inan ben hiç üzülmedim transfer ertelenince. Sadece 2 ay nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Öğretmenim, okullar da açılmadı aylardır evde otura otura kafayı yedim. Insallah 21 eylülde açılır biz de işimize bakarız.
Bugün aradılar hastaneden 12 tane yumurtam olgun çıkmış 7 tanesi döllenmiş. Nasil sevindim anlatamam 2 tanesi döllense yeter diyordum
Nasipse bu ay olmazsa diğer ay düşünüyorum tüp bebek başlamayı laparoskopi oldum bu ay kendin denemek istedim olmazsa sizlerden duyacağım bilgi edinecegim çok şey varMerhaba kızlar. Bugün reglimin 3.günü ve akşam doktora gideceğim artık başlıyoruz hayırlısıylaaa :) Var mı eylül ayında tedaviye başlayanlar?? Gelin hep birlikte hazırlanalım, birbirimize destek olalım. Bilmeyen ve tedaviye başlayacak arkadaşlara da destek olmuş oluruz :)
suana kdar memnunumm evet ilk denemembahçeciden memnun musun peki? ilk denemen mi seninde?
inşallah canım Allah gönlüne göre versin, inşallah tüp bebeğe ihtiyaç kalmadan kendiliğinden doğal yolla gebelik yaşarsın :)Nasipse bu ay olmazsa diğer ay düşünüyorum tüp bebek başlamayı laparoskopi oldum bu ay kendin denemek istedim olmazsa sizlerden duyacağım bilgi edinecegim çok şey var
hakkımızda hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyorum inşallahsuana kdar memnunumm evet ilk denemem
Inşallah canımbenimde aslında geçen ay olacaktı ama bu aya ertelendi, üzülmeyeceğiz tabikiii vardırr bir sebebi :) evde olmasan çalışsan daha iyi olur en azından işine odaklanırsın, strese girmezsin. inşallah açılır canım :) yaa bu haber çok iyii bende çok sevindim senin adına inşallah bebişin sana sıkıca tutunur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?