EYLÜL AYI TÜP BEBEK SERÜVENİ

pembiss123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
740
1.412
63
Merhaba kızlar. Bugün reglimin 3.günü ve akşam doktora gideceğim artık başlıyoruz hayırlısıylaaa :) Var mı eylül ayında tedaviye başlayanlar?? Gelin hep birlikte hazırlanalım, birbirimize destek olalım. Bilmeyen ve tedaviye başlayacak arkadaşlara da destek olmuş oluruz :)

Henüz katılan olmamış ama benim amacım tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşların soru işaretlerini az da olsa gidermek o yüzden ben yazacağım Dün doktor randevuma gittim, benim evimde 450 ml gonal f vardı ve doktorum pazartesiye kadar 225 dozdan başlayacağını söyledi. Pazartesi duruma göre değişebilir. Dün ilk iğnemi hastanede vuruldum, bu sabah da eşim vurdu. Bakalım pazartesine kadar böyle vurulacağım.

merhaba canımm ben varımm bugun transfer günümü öğrenicem nasipse nerde tedavi oluyosunz

ben varım canım hayirli olsun. Ben tedaviye 1 eylülde başladım dün de yumurta toplamaya gittim. Doktor ultrasonda 6 tane yumurta görmüştü 15 tane yumurtam toplanmis. Progesteron degerime de bakıldı yüksek çıktığı için transferi kasıma ertelediler.

Sen hangi merkezle basladin? Ilk denemen mi? Hangi ilaclari kullaniyorsun?

hayırlısı olsun canım vardır bunda da bir hayır. iki kez aşılama yaptırdım farklı bir hastanede, bu ilk tüp bebek için denemem kocaelide özel bir hastanede yaptırıyorum işlemi, öncesinde 3 ay prowomen k verdi doktorum bende pko olduğu için takviye edici bir gıda olduğunu söyledi. dün tedaviye başladım işte, gonal f iğnesi kullanıyorum 225 dozdan başladık pazartesi günü kontrole gideceğim ve ya aynı dozda kalacağız yada dozu düşüreceğiz dedi doktor.

Hayırlı olsun canım senin de. Inan ben hiç üzülmedim transfer ertelenince. Sadece 2 ay nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Öğretmenim, okullar da açılmadı aylardır evde otura otura kafayı yedim. Insallah 21 eylülde açılır biz de işimize bakarız.
Bugün aradılar hastaneden 12 tane yumurtam olgun çıkmış 7 tanesi döllenmiş. Nasil sevindim anlatamam 2 tanesi döllense yeter diyordum

hayırlısı olsun canım hakkında,rabbim gönlüne göre versin inşallah kullandığın bir ilaç var mı
İlac cok var 4 tane vitamin asprin kan sulandirici igne crinon jel birde sabah aksam aldigim dusuk riskine karsi bi hap var estrofem diye bir ilac daha var

benimde aslında geçen ay olacaktı ama bu aya ertelendi, üzülmeyeceğiz tabikiii vardırr bir sebebi :) evde olmasan çalışsan daha iyi olur en azından işine odaklanırsın, strese girmezsin. inşallah açılır canım :) yaa bu haber çok iyii bende çok sevindim senin adına inşallah bebişin sana sıkıca tutunur :)

İlac cok var 4 tane vitamin asprin kan sulandirici igne crinon jel birde sabah aksam aldigim dusuk riskine karsi bi hap var estrofem diye bir ilac daha var
ooo ne çok ilaç vermişler benim henüz sadece gonal f, ilerleyen zamanlarda göreceğiz bakalım neler verecekler

sen hangi kurumda tedavi görüyorsun

Nasipse bu ay olmazsa diğer ay düşünüyorum tüp bebek başlamayı laparoskopi oldum bu ay kendin denemek istedim olmazsa sizlerden duyacağım bilgi edinecegim çok şey var

Nasipse bu ay olmazsa diğer ay düşünüyorum tüp bebek başlamayı laparoskopi oldum bu ay kendin denemek istedim olmazsa sizlerden duyacağım bilgi edinecegim çok şey var
inşallah canım Allah gönlüne göre versin, inşallah tüp bebeğe ihtiyaç kalmadan kendiliğinden doğal yolla gebelik yaşarsın :)

Inşallah canım acıbademde yaptırıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…