Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sylar aradım ben ille çarşamba gel dedi bu gün açıldı kırmızıya döndü artık yarın 14.30 randevum gidip göreceğiz dün pembeydi çokda değil ama karın ağrısı var bakalım bana ne diyecek hayırlısı diyelim daha tahlile gitmeden kanama olduk çoğu yerleşme kanaması yaşamış çok erken geldi aklıma herşey geliyor bakalım yarın cevap gelir:sinifsinif:

sylar aradım ben ille çarşamba gel dedi bu gün açıldı kırmızıya döndü artık yarın 14.30 randevum gidip göreceğiz dün pembeydi çokda değil ama karın ağrısı var bakalım bana ne diyecek hayırlısı diyelim daha tahlile gitmeden kanama olduk çoğu yerleşme kanaması yaşamış çok erken geldi aklıma herşey geliyor bakalım yarın cevap gelir:sinifsinif:

Çiğdemcim inşallah hayırlı ve istediğin cevabı alırsın. Aslına bakarsan bende çok fazla umutlu sayılmam ama benim eşim çok umutlu. Hem fiziken hemde ruhen yoruluyoruz. Dilerim seninkide tutmuştur benimkide herkezinkide..
Amiinnnnnnn...opuyorumnanaktan

amin canım bilmiyorum ben hamilelikte kanmadan korkarım çünkü hep öğle kaybettim onun için bilmiyorum düşük olmasında korkar hale geldim çalışıyoruz bide gerçi çalışmak güzel evde olsak daha kötü vakit geçmez

Birce çok sevindim yaa :) Bu güzel haberlere ihtiyacımız vardı..
Burcu senin adınada çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır..
Ben aşılama bile yaptıramıyorum çünkü öyle bir şansım yok direk tüp bebek..
Hsta olduğumdan bir kaç gündür giremedim ama şimdi yazıların hepsini okudum..
İnşallah bekleyen arkadaşlarımızdan da güzel haberleri alırız..
Bende perşembe tüp bebeğe başlıyorum .. Hakkımızda hayırlısı olsun..

Bilgem ve Dew çok teşekkür ederim. inşallah en yakın zamanda sizin de güzel haberlerinizi duyarız.

çok sağol canım, amin. seninle aynı gündü aşılamamız. sen naptın, yaptırdın mı test?

yarın gidiyorum bende kan vermeye ama hiç gitmek istemiyorum sanki boşuna gidiyormuşum gibi geliyor çünkü benim hiç belirtim yok ne yapalım hayırlısı allahtan seni tekrar tebrik ediyorum

yarın gidiyorum bende kan vermeye ama hiç gitmek istemiyorum sanki boşuna gidiyormuşum gibi geliyor çünkü benim hiç belirtim yok ne yapalım hayırlısı allahtan seni tekrar tebrik ediyorum

teşekkür ederim. dur bakalım umutsuz olma hemen, bazılarında hiç belirti olmuyor. adet belirtisi var mı?

teşekkür ederim. dur bakalım umutsuz olma hemen, bazılarında hiç belirti olmuyor. adet belirtisi var mı?

çok hafif göğüslerim şişti o kadar benim hasta olacağım gn kasık ağrım oluyor daha önceki hamileliğimden belirtileri bildiğim için böyle konuşuyorum ben artık kasım sonunda yaptırırım 4. yü

Keşke güzel haberler alıp kutlama yapsa biz beklemeye razıyız...

Ceymi çok üzülüm ama sağlık olsun.. İnan sabırzlıklıkla bekledik.. Umarım bir daha ki sefere bebeğin seninle olur :((

herkese teşekkür ediyorum benim olmadı ama diğer herkesin olur inşallah herkese duacıyım arkadaşlar

evet canım sonuş kocaman bir sıfır biliyordum zaten aralıkta gideceğim iğneyle yapacak bu sefer zaten bu aşılamamda 1 tane yumurtam olmuş nasip artık senin nasıl gidiyor?

hadi ya çok üzüldüm. benim bütün aşılamalarım iğneyle yapılmıştı. inşallah aralığa kadar kendiliğinden hamile kalırsın.

benim iyidir herhalde, doktora gitmedim henüz, gidince daha çok hissedeceğim hamile olduğumu

evet canım sonuş kocaman bir sıfır biliyordum zaten aralıkta gideceğim iğneyle yapacak bu sefer zaten bu aşılamamda 1 tane yumurtam olmuş nasip artık senin nasıl gidiyor?

Ceymi canım çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır. Dilerim bir sonraki hemencik tuttar. Bağları koparmayalım bu aralar birbirimize ihtiyacımız var...
Allah hayırlısıyla hepimizin kucağını doldurur inşallah.. Aminnnn...opuyorumnanaktan

Ceymi canım çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır. Dilerim bir sonraki hemencik tuttar. Bağları koparmayalım bu aralar birbirimize ihtiyacımız var...
Allah hayırlısıyla hepimizin kucağını doldurur inşallah.. Aminnnn...opuyorumnanaktan

her şerde bir hayır vardır'a çok inanıyorum ben bende bunda bir hayır olduğuna inanıyorum evet bende sana katılıyorum sylar bağları koparmıyalım sevincimizede üzüntümüzede ortak olalım

hadi ya çok üzüldüm. benim bütün aşılamalarım iğneyle yapılmıştı. inşallah aralığa kadar kendiliğinden hamile kalırsın.

benim iyidir herhalde, doktora gitmedim henüz, gidince daha çok hissedeceğim hamile olduğumu

teşekkür ederim birceciğim iyi dilklerin için allah seninde tamamına erdiride annelik duygusunu yaşarsın senin kaçıncıda tuttu ve hepside iğneylemi oldu acaba sevgiler

Back
X