Amin canim tum bekleyenleri insallahRabbim tez zamanda saglıkla kavuştursun inşallah
İnsallah cok guzel yumurtalarin olur ve tutar. Tum kalbimle diliyorum senin icinBen ilk aşılamalı ocak ayında yaptım polikistik over ve haşimatom var. Tuttu. Ama malesef kimyasal gebelik oldu. 6 ay sonra yani yarın 2. Aşılamamı olacağım. İnsallah bu kez her şey guzel olur. Geçen sefer gonal f 75 vurulmustum ve çok kolay ilerlemişti fakat bu sefer 15 gün iğne olmak zorunda kaldım dört kez 150 vuruldum Doktorum ohss riski var dedi ama inşallah sen de olmayacak dedi bakalım.
merhaba bende bu ay regli olup doktorlar aşılama için görüşmeyı düşünuyorum inşallah güzel olur ve hepimizin ki tutarHerkese merhaba forumda yeniyim. Pko ve erkek infertilitesi sebebiyle onumuzdeki ay aşilama yapiyoruz doktorumuz tavsiyesiyle. Var mi baska eylul ayi asilama adayi?
İnsallah dedigin gibi olur.senin tam olarak problemin neydi peki?merhaba bende bu ay regli olup doktorlar aşılama için görüşmeyı düşünuyorum inşallah güzel olur ve hepimizin ki tutar
Ben burda cok daha vahim durumlar okudum canim :) asilamada zaten cok yumurta gelistigi icin tupunun oldugu taraftaki yumurtan ile dollenme olur. esinin spermleri de tikanip hareketlendirilecek zaten. İnsallah sonuc olumlu olurBende eylül veya ekim ayında aşılama düşünüyorum pcos var ve sol tupum tikali bir de esimde hareketlilik düşük durumumuz çok mu vahim sizce aşılama tutar mi
Inşallah mutlu oldum pozitif yazınca sizBen burda cok daha vahim durumlar okudum canim :) asilamada zaten cok yumurta gelistigi icin tupunun oldugu taraftaki yumurtan ile dollenme olur. esinin spermleri de tikanip hareketlendirilecek zaten. İnsallah sonuc olumlu olur
Ne demekInşallah mutlu oldum pozitif yazınca siz
Hayırlısı olsun inş.tutar bende yumurta takibine gideceğim büyüdüyse çatlatma iğnesi yapılacakyarın benim aşılamam... erkek infertilitesi sebebi ile
bizde doktorların demesıne göre problem yok ama 1,5 yıldır gebelik oluşmuyor en son eşimde varıkosel çıktı ama etkilemez dedi doktor bende artık beklemek ve süreçte yıpranmak istemıyorum inşallah istediğimiz gibi olur daha ilkkez görüşmeye gidicem doktora çok korkuyorum ya olmazsa diye :İnsallah dedigin gibi olur.senin tam olarak problemin neydi peki?
Hakknzda hayırlısı inş cnm umarm hepimiz evladımıza kavuşuruzHayırlısı olsun inş.tutar bende yumurta takibine gideceğim büyüdüyse çatlatma iğnesi yapılacak
Niye olmasin canim. Onemli bi sorununuz yokmus insallah en kisa surede guzel haberi ni alirizbizde doktorların demesıne göre problem yok ama 1,5 yıldır gebelik oluşmuyor en son eşimde varıkosel çıktı ama etkilemez dedi doktor bende artık beklemek ve süreçte yıpranmak istemıyorum inşallah istediğimiz gibi olur daha ilkkez görüşmeye gidicem doktora çok korkuyorum ya olmazsa diye :
Nasil gecti asilama islemi? Belirtiler var mi?yarın benim aşılamam... erkek infertilitesi sebebi ile
Ben varm canm rahim flmi cektrdim
benim eşimde sperm sorunu var... yıkamadan sonra sayımızda azalma oldu hızımız arttıNasil gecti asilama islemi? Belirtiler var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?