Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar bizde bu ay aşılama yapacaz yarın yumurta takibi için doktora gidecez ona göre yol alacaz.
Benim ilk çocuğum aşılama yoluyla olmuştu şimdi iki yaşında ilkinde tutmuştu.
Şimdide ikinci çocuk için yapacaz hakkımızda hayırlısı olsun.

benim eşimde sperm sorunu var... yıkamadan sonra sayımızda azalma oldu hızımız arttı
2 gün oldu belirti yok..
kasıklarda ağrı var elbette ama bu kadar çabuk belirti olacağını sanmıyorum
Sayida azalma olmasi cok etkilemez diyolar cunku vajinadan rahim agzindan rahim bosluguna ulasana kadar zaten bir cogu eleniyor. Asilamada direkt rahim bosluguna birakildigi icin sayiya takilma bence:) hiz kacti kaca yukseldi? Bir de sizde aglutinasyon var miydi? Umarim burda guzel haberini de paylasirsin

Doktor sonuclarini yaz bize de. İnsallah ilki gibi sizi cok bekletmeden gelir ilk denemede

umarım hepimiz güzel sonuçlara ulaşırız
hız toplamda a+b 80 küsürdü sanırım

Cok guzel artmis degeriniz, eger tek sorun hizsa bence pozitif sonuclanir. Bizim suan a+b 37
sizin yıkanmadan önce böyle...
bizim yıkanmadan önce a hiç yoktu 0 yıkandıktan sonra 16 oldu
b bizde yıkanmadan önce 25 ti

sizin yıkanmadan önce böyle...
bizim yıkanmadan önce a hiç yoktu 0 yıkandıktan sonra 16 oldu
b bizde yıkanmadan önce 25 ti
Bizde morfoloji ve dna sorunu da var malesef bir de spermlerde topaklanip birbirine yapisma sorunu varmis sizin degerleniriniz cok iyi seviyeye gelmis yikamada masallah diyeyim. Nerede yaptirdiniz asilamayi? Ucret bilgisi verebilir misiniz rica etsem

Bizde morfoloji ve dna sorunu da var malesef bir de spermlerde topaklanip birbirine yapisma sorunu varmis sizin degerleniriniz cok iyi seviyeye gelmis yikamada masallah diyeyim. Nerede yaptirdiniz asilamayi? Ucret bilgisi verebilir misiniz rica etsem
hatayda özel klinikte cnm
çipli aşılama yaptırdık aşılama ücreti 3bin
ilaçlar felan 4 bine mal oldu
bizde morfoloji 1
dna hasarımız yok

Ben de bu ay aşılama yaptıracağım. Şu an iğne kullanıyorum salı günü kontrole gideceğim bakalım hayırlısı olsun herkes için.

Benim aşılamam için yumurtalarm iyiydi 4 tane gelişmiş yumurtam vardı..
Fakat eşimin spermleri aşılama sırasında sınırda kaldı... Yani aslında pek umudum yok
Aşılamadan sonraki 5. Gün sadece göğüslerim inanılmaz derecede yanıyor ağrıyor.. Ara arada kasıklarıma kram giriyor.. İğnenin etkisi diye düşünüyorum

İnşallah tutar canım iyi şeylerden dolayı giriyordur o kramplar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…