Seni de ekliyorum listeye o zaman. Hayirlisi olsun diyelimBen de bu ay aşılama yaptıracağım. Şu an iğne kullanıyorum salı günü kontrole gideceğim bakalım hayırlısı olsun herkes için.
Umutsuz olma sen yine de bak 4 tane yumurtan varmis cok guzel. Birinden biri tutar insallahBenim aşılamam için yumurtalarm iyiydi 4 tane gelişmiş yumurtam vardı..
Fakat eşimin spermleri aşılama sırasında sınırda kaldı... Yani aslında pek umudum yok
Aşılamadan sonraki 5. Gün sadece göğüslerim inanılmaz derecede yanıyor ağrıyor.. Ara arada kasıklarıma kram giriyor.. İğnenin etkisi diye düşünüyorum
inşallah canımUmutsuz olma sen yine de bak 4 tane yumurtan varmis cok guzel. Birinden biri tutar insallah
Klomenle de sonuc alan bir suru kadin var denemekte fayda var. Asilama daha maliyetli ve daha hormonlu bir yontem oldugu icin once klomen denemek ister hep doktorlar. Hayirlisi olur umarimkızlar merhaba ben bu ay aşılama düşüncesi ile gittim doktora cuma günü ama bana klomen deniyelim dedi yarın başlıyorum önce bir kaç ay klomen kullanalım olmazsa aşılama dedi siz kullandınız mı? ben doktoruma güvenıyorum o yüzden tamam dedim biraz daha bekleme adına bakalım bunda da vardır bir hayır diye düşünuyorum. inşallah güzel olur ve gerek kalmadan hamıle kalırım burdan paylaşıcam gelişmeleri.
Daha belirti olmasi icin erken degil mi? Olumlu dusun bence moralini bozmaMerhaba bayanlar insallah hepiniz kucaginiza evladinizi alirsiniz. Bende 18 agustosta 3.asilamami yaptirdim ilk 2de cok fazla belirtilerim oldu ama tutmadilar simdi hic belirtim yok bununda tuttuguna inanmiyorum insallah ilk kontrole gittigimde randevumu alip hem kanallarima hemde tuplerime baktiricagim.
Ilk ikide baya biseyler plmustu tabi simdi anliyorum o belirtilerin igne ve ilaclardan oldugunu vucut alisti galiba o yuzden olmuyor. 3.olunca icimde ne istek ne sevinc kaldi canim vallahiDaha belirti olmasi icin erken degil mi? Olumlu dusun bence moralini bozma✌
anladım inşallah gerek kalmaz ve olumlu sonuç olurum. rabbim burda olan olmayan isteyen herkese versin inşallahKlomenle de sonuc alan bir suru kadin var denemekte fayda var. Asilama daha maliyetli ve daha hormonlu bir yontem oldugu icin once klomen denemek ister hep doktorlar. Hayirlisi olur umarim
canım moralini hiç bozmaa artık herkeste bir sorun var malesef beslenmeden bende 1,5 yıldır denıyorum hiç sorun yok ama olmuyor bu ay klomene başladık 2-3 ay kullanırız dedi doktorum sonra olmazsa aşılama sonra tüp bebek herşeyın çözumu var rabbım dermanı olmayan dert vermesın inşallah. iyi düşün sağlıklı olman avantajına inşallah aşılamada gebe kalırsın.Herkese merhaba
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah
Bende 2 senedir evliyim ve hiç korunmadim ve evlendikten sonra adet problemim oldu evlendim ay adet oldum sonra bidaha olmadım çok doktorlara gittim ama bütün tahliller temiz çıktı rahim fimli temiz çıktı bundan 2 ay önce başka doktora gittim doktorum pko oldgunu söyledi ama bu çocuk olmasına engel değil dedi tedavisinde yok dedi 10 yumurtan var ama catlamadan yumurtluyor dedi eşime test yaptırdık onunda ileri hiç %36 çıktı yani çok düşük değil dediler ama 2 yıl normalden olmamış daha beklemeyelim dedi uzun bı sure korunmadan olmaması dedi doktor oyuzden aşılama yapalım dediler sonra tüp bebek uzmanına yonlendirildim doktor beni muane etti dedi aşılama için eşin ve sen uygunsunuz dedi yumurta sayın normal insana göre fazla dedi oyuzden ikiz üçüz beşiz olabilir dedi dikkatli olmamız gerek dedi 2 ay diyet yapayım dedim cnki ben kilo almıştım çok şuan verdim 17 kilo oyuzden braz daha vereyim dedim Eylül sonu yapalım aşılama dedim ama korkuyor olurmu olmazmi piskolojim nasıl olur
Bide ben bura biri bana 41 Meryem suresi oku demişti bende araştırdım 41 gün hergune 1 Meryem suresi okuyorum sizler de bilin belki okursunuz die yazdım
Ilk ikide baya biseyler plmustu tabi simdi anliyorum o belirtilerin igne ve ilaclardan oldugunu vucut alisti galiba o yuzden olmuyor. 3.olunca icimde ne istek ne sevinc kaldi canim vallahidestegin icin tesekkurler
2. 3. aşılamada şans daha yüksek diyorlar zaten :)Ilk ikide baya biseyler plmustu tabi simdi anliyorum o belirtilerin igne ve ilaclardan oldugunu vucut alisti galiba o yuzden olmuyor. 3.olunca icimde ne istek ne sevinc kaldi canim vallahidestegin icin tesekkurler
aminnnnanladım inşallah gerek kalmaz ve olumlu sonuç olurum. rabbim burda olan olmayan isteyen herkese versin inşallah
yapabilirsin tabi :)bu arada klomen kullanıp ayrıca kendımız ovülasyon takibi yapabiliyormuyuz. yapsam mı acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
üçüz beşiz mi :):):) onu kontrol atına alıyor doktorlar merak etme, 4ten fazla yumurta varsa aşılama tedavisini durduruyorlar ya da tüp bebek yöntemiyle devam ediyorlar. PKO hastalarında yumurta normalden fazla olur zaten korkulacak bir durum değil.Herkese merhaba
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah
Bende 2 senedir evliyim ve hiç korunmadim ve evlendikten sonra adet problemim oldu evlendim ay adet oldum sonra bidaha olmadım çok doktorlara gittim ama bütün tahliller temiz çıktı rahim fimli temiz çıktı bundan 2 ay önce başka doktora gittim doktorum pko oldgunu söyledi ama bu çocuk olmasına engel değil dedi tedavisinde yok dedi 10 yumurtan var ama catlamadan yumurtluyor dedi eşime test yaptırdık onunda ileri hiç %36 çıktı yani çok düşük değil dediler ama 2 yıl normalden olmamış daha beklemeyelim dedi uzun bı sure korunmadan olmaması dedi doktor oyuzden aşılama yapalım dediler sonra tüp bebek uzmanına yonlendirildim doktor beni muane etti dedi aşılama için eşin ve sen uygunsunuz dedi yumurta sayın normal insana göre fazla dedi oyuzden ikiz üçüz beşiz olabilir dedi dikkatli olmamız gerek dedi 2 ay diyet yapayım dedim cnki ben kilo almıştım çok şuan verdim 17 kilo oyuzden braz daha vereyim dedim Eylül sonu yapalım aşılama dedim ama korkuyor olurmu olmazmi piskolojim nasıl olur
Bide ben bura biri bana 41 Meryem suresi oku demişti bende araştırdım 41 gün hergune 1 Meryem suresi okuyorum sizler de bilin belki okursunuz die yazdım
Benim de pkom var gonalf450 kullandım 4 gün 50ml büyümedi 4 gün 75ml kullandım biraz büyüdü yarın kontrolüm var eğer yumurtam büyürse aşılama olacak ama bir yumurta ile şans çok mu düşükMerhaba arkadaşlar benimde yarın 1 buçukta aşılamam olacak, umarım olumlu geçer.
Ayrıca pkolu olan arkadaşlarıma hayit hapını öneriyorum.
Bende pko yok ama adetlerim düzensiz, doktorum bana yazmıştı.
İlk oğlumda aşılama yaptığım zamanın öncesinde 3 ay felan kullanıyordum, şimdide 3 aydır yine kullanıyorum adetim tam zamanında oluyor. Yani size canı gönülden öneriyorum hormonlarida düzene sokuyor.
Ayrıca ilk aşılamamda benimde fazla yumurtam gelişmişti doktor iptal etmedi 5 tane olgun yumurtam vardı sadece Birtanesi tuttundu.
Birde eşimde varikosel vardı ileri hız spermi 0 di ameliyat olduktan sonra değerleri düzeldi.
Aşılama sırasinda spermler yıkanıyor ve eşimde değerleri baya bir artmıştı belki ondan dolayı asilamamiz tutmuştu.
Merak ettiğiniz bisey varsa sorabilirsiniz.
En son yumurtam 12.8mm di ne kadar büyüdü bilmiyorum belki de hiç büyümediBenim de pkom var gonalf450 kullandım 4 gün 50ml büyümedi 4 gün 75ml kullandım biraz büyüdü yarın kontrolüm var eğer yumurtam büyürse aşılama olacak ama bir yumurta ile şans çok mu düşük
Çok geçmiş olsun size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?