Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlarr bir şey soracağım bu çatlama iğnesini vurulduğumuz akşamı da sayacak mıyız yoksa ertesi günü mü sayacağız kafam karıştı :110:
Canım bence asılama oldugun günden say. Cünkü catlatma iğneyi vurulduğumuzda döllenme için sperm yok. Asılama olduğu günden itibaren 12 veya 14 gün sonra net sonucu alabiliriz

Canım bence asılama oldugun günden say. Cünkü catlatma iğneyi vurulduğumuzda döllenme için sperm yok. Asılama olduğu günden itibaren 12 veya 14 gün sonra net sonucu alabiliriz
Ya adet olma gunu olarak soruyorum hani catlama ignesinden 14gun sonra oluyormussun ya o 14gunu catlama ignesi vuruldugumuzdan mi saymaya basliyoruz ertesi gun mu onu merak ettim😂

Ya adet olma gunu olarak soruyorum hani catlama ignesinden 14gun sonra oluyormussun ya o 14gunu catlama ignesi vuruldugumuzdan mi saymaya basliyoruz ertesi gun mu onu merak ettim😂
Tam bilmiyorum canım ben 7 sinde oldum asılamayı 21inde kan testine gel dedi dr. 5inde catlatma vuruldum. O hesapla 16 gün sonra oluyor asılamadanda 14 günü oluyor. Adet tarihinimi bekliceksin test için

Tam bilmiyorum canım ben 7 sinde oldum asılamayı 21inde kan testine gel dedi dr. 5inde catlatma vuruldum. O hesapla 16 gün sonra oluyor asılamadanda 14 günü oluyor. Adet tarihinimi bekliceksin test için
Evet onu bekliyeim diyorum gecen ay 17agustosta olmustum genelde degisiyor zaten 28-26-25 gunler arasi oluyor gecerse teat yaparim ama doktorda 14gun sonra yap dedi 14 gun cumartesi oluyor

Ya hanımlar,, benim hala kanama oluyor acaba böyle Bi durum yaşayan var mı tutmadı mı acaba aşılama dan sonra 4. Günüm :(

Hepimize inşallah kızlar siz çok mu sıkışık gittiniz aşılamaya ben sıkışıktım ama hafif öyle dayanılmayacak kadar değildi
Ben beklerken heyecandanda ötürü cok cok sıkıştım hemsireye dedim kacırcam o kadar sıkışığım git yarısını boşalt gel demişti bende öyle yapmıştım. Cok sorun değil canım

Evet onu bekliyeim diyorum gecen ay 17agustosta olmustum genelde degisiyor zaten 28-26-25 gunler arasi oluyor gecerse teat yaparim ama doktorda 14gun sonra yap dedi 14 gun cumartesi oluyor
Normalde yumurta catladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş. Ama iğneyi vurunur vurulmazmı catlar bilemicem canım

İçini ferah tut canım normalde de yumurta catladıktan 14 gün sonra adet oluyoruz seninki adet kanaması degil bence. Hastanenin santralinden drun hemsiresine ulasıpta sorabilirsin.

Allah razı olsun teşekkür ederim. içimi rahatlattın 😌 bence de regl değil. Aşılama olurken canım yanmıştı baya kasmıştım kendimi zedelenme olabilir.. Çikolata kisti den dolayı da olabilir biraz.. İnş tutmaya bir alakası yoktur inş tutar..

Kızlarr bir şey soracağım bu çatlama iğnesini vurulduğumuz akşamı da sayacak mıyız yoksa ertesi günü mü sayacağız kafam karıştı :110:
Canim sana doktorumun soyledigini aktarayim. İgneyi vurduktan ortalama iki gun sonra yumurtlama olurmus. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olduguna gore, igneden de 16 gun sonra adet olacaksin. igneden 14 gun sonra yani adete iki gun varken test yapsan cikar..

Canim sana doktorumun soyledigini aktarayim. İgneyi vurduktan ortalama iki gun sonra yumurtlama olurmus. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olduguna gore, igneden de 16 gun sonra adet olacaksin. igneden 14 gun sonra yani adete iki gun varken test yapsan cikar..
Aaa internette igneden sonra 14-15 yaziyor da o yuzden acaba mi diye sordun oyleyse tamam o zaman 😂

Back
X