- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
İnşallah canım doktor bana 4. Güne kalma geç başlanmasının taraftarı değilim demişti. İnşallah aşılamaya gerek kalmaz yüzün gülerAnladım kuzum benim bu ay olmaz ozaman ay sonu adet olunca giderim yine inşallah artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım doktor bana 4. Güne kalma geç başlanmasının taraftarı değilim demişti. İnşallah aşılamaya gerek kalmaz yüzün gülerAnladım kuzum benim bu ay olmaz ozaman ay sonu adet olunca giderim yine inşallah artık
İnşallah canım doktor bana 4. Güne kalma geç başlanmasının taraftarı değilim demişti. İnşallah aşılamaya gerek kalmaz yüzün güler
İnşallah kuzum ya aminnnİnşallah canım doktor bana 4. Güne kalma geç başlanmasının taraftarı değilim demişti. İnşallah aşılamaya gerek kalmaz yüzün güler![]()
Benim de 2.aşılamam yapıldı. Bugün 6.günüm. ilki tutmadı.Eger buda olmazsa tüp bebek tedavisine geçecez. Zaman kaybediyoruz aşılamanın oranı çok düşük.Ikimizde de sorun yok diyor doktor ama olmuyor yine deMerhabalar Eylül ayında aşılama yaptiricam. 2 yıl 3 aydır bebeğimiz olmuyor. Bir kere Dış gebelik gecirdim. Aşılama ile ilgili bilgisi olan var mı
Ay sağol canım inşallahhhİnşallah kuzum ya aminnnsenide takipteyim inşallah güzel haberler bekliyorum senden de
![]()
Aminnn canım benimmAy sağol canım inşallahhhAllah kimseyi beklemesin
![]()
İnşallah Rabbim nasip.ederBenim de 2.aşılamam yapıldı. Bugün 6.günüm. ilki tutmadı.Eger buda olmazsa tüp bebek tedavisine geçecez. Zaman kaybediyoruz aşılamanın oranı çok düşük.Ikimizde de sorun yok diyor doktor ama olmuyor yine de
Amin inşallah olursa yazarımİnşallah Rabbim nasip.eder
Insallah asilamaniz olumlu sonuç verir. Bende vajinal fitil kullanmıştım ama enfeksiyon icindi o. Kendinizi çok kasarsaniz daha zor olur yada birinin yardımıyla yapın benceMerhabalar cuma günü aşılamam oldu doktor lutinus vajinal fitil verdi sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere ama ben kullanmakta çok zorlanıyorum kendi aparatı var onunla çok içeri itemiyorum elimle yapmaya çalıştım onu da pek beceremedim şu an 2 hafta kullanmam gerekiyor bu fitili ama gerçekten işkence gibi geliyor bana
Adetten kaç gün sonra asilamaniz oldu ben şu an klomen kullanıyorum salı günü bitiyor. Doktora kontrole gidicem çok korkuyorum insallah ilacın faydası olmuşturMerhabalar cuma günü aşılamam oldu doktor lutinus vajinal fitil verdi sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere ama ben kullanmakta çok zorlanıyorum kendi aparatı var onunla çok içeri itemiyorum elimle yapmaya çalıştım onu da pek beceremedim şu an 2 hafta kullanmam gerekiyor bu fitili ama gerçekten işkence gibi geliyor bana
Hadi inş güzel haberler alırsınızMerhabalar cuma günü aşılamam oldu doktor lutinus vajinal fitil verdi sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere ama ben kullanmakta çok zorlanıyorum kendi aparatı var onunla çok içeri itemiyorum elimle yapmaya çalıştım onu da pek beceremedim şu an 2 hafta kullanmam gerekiyor bu fitili ama gerçekten işkence gibi geliyor bana
Amin inşallah umarım sizinde sonucunuz güzel olurHadi inş güzel haberler alırsınızBenin hala yapılmadı 19mm olmuş ama yapmadı doktor. Umarım bi bildiği vardır
![]()
Adetten 4 gün sonra aşılamam oldu benim doktor kontrol ederken iğneye erken cevap verdi yumurta gelişimin güzel demişti doktor, korkmayın içinizi ferah tutun inşallah güzel sonuçlar alırsınızAdetten kaç gün sonra asilamaniz oldu ben şu an klomen kullanıyorum salı günü bitiyor. Doktora kontrole gidicem çok korkuyorum insallah ilacın faydası olmuştur
Amin inşallah teşekkür ederim. Ben ilk defa kullanıyorum biraz büyük geldi gözüme ondan da gerildim yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum bakalımInsallah asilamaniz olumlu sonuç verir. Bende vajinal fitil kullanmıştım ama enfeksiyon icindi o. Kendinizi çok kasarsaniz daha zor olur yada birinin yardımıyla yapın bence
Bizimde aynı 2 yıl üç aydır bebeğimiz olmuyor sebepsiz infertilite teşhisi kondu. Bir kez aşılama yaptırdık ama hayatımda bu kadar gereksiz bir şey görmedim normal iliskiden pek bi farkı yok bana kalırsa boşa zaman ve para kaybı aşılama tedavisine başladık sonra araştırdım pişman oldum kimse olumlu sonuç almamıştı bir kaç tane anca olumlu sonuç alan vardı birde benim doktorum 9 yumurta ile aşılama yaptı ki bu bir suçmuş iyi ki hamile kalmamışım çok tehlikeli olurmuş şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum Allahın izniyle çarşamba yumurtalarım toplanacak bence direk tüp bebeğe geçinMerhabalar Eylül ayında aşılama yaptiricam. 2 yıl 3 aydır bebeğimiz olmuyor. Bir kere Dış gebelik gecirdim. Aşılama ile ilgili bilgisi olan var mı
1 tane yumurta bile yetiyormuş. Yumurta fazla gelisince veya çok olunca kesinlikle aşılama yapılmıyor dedi benim doktorum. Ben direk aşılama yaptırmak istiyodum ama doktor bi kere aşılama deneyelim dedi. Sıkıntı olmamasına rağmen hamile kalmayınca daha çok stres oluyorumBizimde aynı 2 yıl üç aydır bebeğimiz olmuyor sebepsiz infertilite teşhisi kondu. Bir kez aşılama yaptırdık ama hayatımda bu kadar gereksiz bir şey görmedim normal iliskiden pek bi farkı yok bana kalırsa boşa zaman ve para kaybı aşılama tedavisine başladık sonra araştırdım pişman oldum kimse olumlu sonuç almamıştı bir kaç tane anca olumlu sonuç alan vardı birde benim doktorum 9 yumurta ile aşılama yaptı ki bu bir suçmuş iyi ki hamile kalmamışım çok tehlikeli olurmuş şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum Allahın izniyle çarşamba yumurtalarım toplanacak bence direk tüp bebeğe geçin
Keşke hamile kaldım mı düşüncesini olmiyicak mi düşüncesini aklımdan cikarabilsem. Galiba ben çok düşünmekten stres oluyorum. Streste yumurtalari engelliyomus1 tane yumurta bile yetiyormuş. Yumurta fazla gelisince veya çok olunca kesinlikle aşılama yapılmıyor dedi benim doktorum. Ben direk aşılama yaptırmak istiyodum ama doktor bi kere aşılama deneyelim dedi. Sıkıntı olmamasına rağmen hamile kalmayınca daha çok stres oluyorum
Bende aşılamadan sonra adet olunca öyle ağlamıştım zaten adetten 1 gün önce test yapmıştım negatifi görünce bir çizgi daha görmek için öyle çırpındım ki çok dua ettim olmuş olsun diye olmadı insan şunu düşünüyor ya bu kadar tedavi bu kadar yumurta varken bile olmuyor kendiliğinden nasıl olacak bu hıçkıra hıçkıra çok ağladım bu zamana kadar her ay ama hiç isyan etmedim hep hayırlısını ver Rabbim dedim senin hakkında da hayırlısı olsun benik inşallah bu sefer tüp bebekten yüzüm güler olmazsa ondada vardır bir hayır1 tane yumurta bile yetiyormuş. Yumurta fazla gelisince veya çok olunca kesinlikle aşılama yapılmıyor dedi benim doktorum. Ben direk aşılama yaptırmak istiyodum ama doktor bi kere aşılama deneyelim dedi. Sıkıntı olmamasına rağmen hamile kalmayınca daha çok stres oluyorum
Herseyde bir hayır vardır inşallah tup bebek tutar canım Rabbım kucağımızi boş bırakmasın insallahBende aşılamadan sonra adet olunca öyle ağlamıştım zaten adetten 1 gün önce test yapmıştım negatifi görünce bir çizgi daha görmek için öyle çırpındım ki çok dua ettim olmuş olsun diye olmadı insan şunu düşünüyor ya bu kadar tedavi bu kadar yumurta varken bile olmuyor kendiliğinden nasıl olacak bu hıçkıra hıçkıra çok ağladım bu zamana kadar her ay ama hiç isyan etmedim hep hayırlısını ver Rabbim dedim senin hakkında da hayırlısı olsun benik inşallah bu sefer tüp bebekten yüzüm güler olmazsa ondada vardır bir hayır☺