Hakkımızda hayırlısı olsun uzun mu suruyo aşılama yaptırmak adetten sonra ikinci haftada mi yapiliyoEylül ayında aşılama yaptıracaklar burda toplanalım baridikkat etmemiz gereken bişey var mı bende onu sorayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkımızda hayırlısı olsun uzun mu suruyo aşılama yaptırmak adetten sonra ikinci haftada mi yapiliyoEylül ayında aşılama yaptıracaklar burda toplanalım baridikkat etmemiz gereken bişey var mı bende onu sorayım
Hakkımızda hayırlısı olsun uzun mu suruyo aşılama yaptırmak adetten sonra ikinci haftada
10-14 gün arasında yapılıyor sanırım.Kişiden kişiye yumurtanın gelişimine göre değişiyorHakkımızda hayırlısı olsun uzun mu suruyo aşılama yaptırmak adetten sonra ikinci haftada mi yapiliyo
Ameliyatla açılıyormuymuş ilk defa duydum, doktorum bana bir tüpünden ilaç yavaş geçmiş, çektirdiğin doktor ne dedi dedi. Bi sorun olmadığını söyledi dedim o zaman öyledir dedi (kendi doktorum da çektirmedim cihaz bozuktu)Benim bi arkadaşımın sizi gibi hafif tıkanıklık vardı ameliyat oldu açtırdı 5 ay denedi yine olmadı aşılama yaptırdı ilk aşılaması tuttu. Hatta amh sı de düşüktü. Ben de bugün adet oldum.Yarın gideceğim doktorainş bizim de ilk aşılamada tutar b süreç çok yorucuymuş.
Hiç böyle tahmin etmiyordum.
Burdan o kadar çok değişik şeyler öğreniyorum ki gerçekten faydası oluyor. Doktorum bişey demedi ama eğer bu ayda tutmazsa adetinin 2.günü gel ilaçlara başlayalım fazla geç başlamayım dedi. Yumurtanın büyüme durumuna göre çağırıyor canım doktor. Sonra da çatlatma iğnesi verip aşılama için çağırıyormuşBenimde arkadaşımda yumurta tembelliği vardi ilk seferde tuttu. Ama sürekli kanaması oldu 3 ay boyunca. Galiba aşılama da kanama olabiliyomuş
Ben klomeni 2 ay sabah akşam kullandım sadece. Klomen kullandığımda hep 2 yumurtam oluşmuştu. Ama çatlama sorunu varsa iğne verir niye dozunu arttırdı kiBen 5 ay klomen kullandım çatlatma ignesi yaptirdim olmadı. Sonra doktorum klomenin dozunun arttırdı fazla geldi dis gebelik oldum. 6 ay ara verdim rahim filmi çekildim. Doktorlara göre tek sıkıntımız yumurta catlamiyo. Bakalım aşılama tutacak mı. Bide dis gebelik olma olasılığda var.
Hemde ne yorucu gerçekten hastaneye eşimle gitmek bile istemiyorum bakıyorum kapıda herkes hamile bekliyor. Psikolojik olarak çok zorBenim bi arkadaşımın sizi gibi hafif tıkanıklık vardı ameliyat oldu açtırdı 5 ay denedi yine olmadı aşılama yaptırdı ilk aşılaması tuttu. Hatta amh sı de düşüktü. Ben de bugün adet oldum.Yarın gideceğim doktorainş bizim de ilk aşılamada tutar b süreç çok yorucuymuş.
Hiç böyle tahmin etmiyordum.
Amh hormonlar ile ilgili bi şey değil .Yumurta rezervi ile ilgili.Yumurta takibi ve yumurta sayımı yapıldı ise gerek duyulmamıştır.Ben araştırma hastanesinde doktorum istiyor diye yaptırdımBu arada gittiğim hiç bir doktor amh değerime bakmadı kızlar hormon değerlerim normal çıkıyor o yüzden olabilir mi
Yumurta sayımı nasıl oluyor ki? Evet takip yapıldı ondan sanırımAmh hormonlar ile ilgili bi şey değil .Yumurta rezervi ile ilgili.Yumurta takibi ve yumurta sayımı yapıldı ise gerek duyulmamıştır.Ben araştırma hastanesinde doktorum istiyor diye yaptırdımhalbuki isteyen bi doktor yoktu.
Histeroskopi ameliyatı oldum demişti.Ameliyatla açılıyormuymuş ilk defa duydum, doktorum bana bir tüpünden ilaç yavaş geçmiş, çektirdiğin doktor ne dedi dedi. Bi sorun olmadığını söyledi dedim o zaman öyledir dedi (kendi doktorum da çektirmedim cihaz bozuktu)
Çok teşekkürler cevap içinHisteroskopi ameliyatı oldum demişti.
İlk defa duydum 2 doktora gittim gerçi yaşadıkça öğreniyoruz bakalımBi arkadaşım söylemişti yumurta takibi yapılırken doktoru şu kadar yumurtan var demiş ben de yaptırmadığım için çok bilgim yok.Amh değeri ile menopoz yaşı bile tahmin edilebilirmiş.
Bende 5-6 doktora gittim amh değerime bakilmadi. En son gittiğim doktor aşılama tutmazsa bakarız dedi. Hormonlar da sıkıntı yok amh da da yoktur inşallah kan tahlili gibi mi bakılıyorBu arada gittiğim hiç bir doktor amh değerime bakmadı kızlar hormon değerlerim normal çıkıyor o yüzden olabilir mi
Benimde aynı hormonlarda sıkıntı yok. Hiçbir fikrim yok canım öyledir büyük ihtimal bana doktor hiç bişey demediBende 5-6 doktora gittim amh değerime bakilmadi. En son gittiğim doktor aşılama tutmazsa bakarız dedi. Hormonlar da sıkıntı yok amh da da yoktur inşallah kan tahlili gibi mi bakılıyor
Valla doktorlara sormazsan bisey demiyorlar zaten. Bende formlardan bloglardan okudukları soruyorum yada ilac tavsiyeleri okuyup soruyorum o zaman doktor yorum yapiyorBenimde aynı hormonlarda sıkıntı yok. Hiçbir fikrim yok canım öyledir büyük ihtimal bana doktor hiç bişey demedi
Haha aynı benValla doktorlara sormazsan bisey demiyorlar zaten. Bende formlardan bloglardan okudukları soruyorum yada ilac tavsiyeleri okuyup soruyorum o zaman doktor yorum yapiyor
Doktorum çok iyi güler yüzlü ilgilenir falan ama o kadar kalabalık ki bazen kadına da hak veriyorum aslında böyle oluncaValla doktorlara sormazsan bisey demiyorlar zaten. Bende formlardan bloglardan okudukları soruyorum yada ilac tavsiyeleri okuyup soruyorum o zaman doktor yorum yapiyor
Aynen özellikle benim gittiğim gibi bir de kalabalıksa ister istemez acele ederiyorum çoğu şeyi de sormayı unutuyorrumAmh kan değerlerinden bakılıyor.Devlet hastanelerinde genelde bakılmıyor üniversite hastnselerinde bakılıyor.Özellerde de bakılıyordur sanırım.Doktorlar yumurtalıkların durumunu alttan muayenede baktıkları için genelde gerek görmüyorlar. Ben de bi sitede okumuştum mutlaka baktırın diye.Öyle gidip baktırdım.Normal değer aralığında olduğu içinde hiçbir doktora sonucumu göstermedim.Dediğniz gibi çoğu doktor genelde az ve öz konuşuyor![]()