Eylül Ayında Femara’ya başlayacak arkadaşlar gelin beraber takip edelim 🌺

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.588
1.656
333
Merhaba sevgili anne adayları öncelikle hepimizin mevlid kandili mübarek olsun, bu mübarek gecenin hürmetine bizler de hayırla,sağlıkla ve kolaylıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah
8/9 Eylül gibi regl olacağım hormon sonuçları temiz, pcos görünümü yok ama yaş 39.. Bu ay femara verdi doktor bakalım takip edeceğiz ilk defa benim gibi başlayacak varsa birbirimize destek oluruz Folik asite ek olarak koenzim qh aldım onu kullanıyorum yumurta kalitesi için bir de spora başladım. Sizler neler yapıyorsunuz fikir veririz belki birbirimize ..

Merhaba hayırlı kandiller aynı yaştayız bende 2 aydır klomen kullanıyorum 15 eylül gibi regl olacağım beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum tam edemesemde folik asit önce kullandığım için şu an gerekli görmedi doktorum bakalım hayırlısı inşallah bol bol dua edelim…

Hadi inşallah Koenzimi bi araştırmanızı öneririm burda bir çok kişiden duydum ben de bir de pilatese başlayınca gebe kalan arkadaşları :) klomenin yan etkisini vs yaşadınız mı

Hadi inşallah Koenzimi bi araştırmanızı öneririm burda bir çok kişiden duydum ben de bir de pilatese başlayınca gebe kalan arkadaşları :) klomenin yan etkisini vs yaşadınız mı
Teşekkür ederim araştırcamklomenin bi yan etkisi olmadı bende kist yapabiliyormuş sanırım kontrole gittiğimde baktı kist yok dedi tekrar yazdı o yüzden.Reformer denedim daha önce hamile kalmak için değildi başka rahatsızlığım içindi tabi ama bana biraz ağır geldi plates benimde aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…