Eylül ayında transfer olacaklar

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
1.084
398
123
Merhaba arkadaşlar Eylül 9 transfer gunum...iki tane orta seviye dondurulmus embriyolarim var...ilaçlar ve takviye ilaclari içiyorum...inşallah tutunur...Eylül de varmı transfer olacak nelere dikkat ediyorsunuz bu surecte

Merhaba canım bende Eylül'de transfer olucam şuan için cyclo prognava kullaniyorum hap bitince lucrin iğne vurulucam hayriyetten vitamin Supralife içiyorum başka bir hazirligim yada dikkat ettiğim birşey yok

Merhaba bende prednol estrofem coraspin artı takviyeler iki tane ..pahalida aldım mecbur ah ah bebisler bı gelse ..yoktan var ediyoruz yeri gelince ...zor surecler rabbim yardım etsin...bende yürüyüş bol su yuyecekler dikkat etmeye çalışıyorum..verdiğim kilo ilaçtan gelmeye başladı

Merhaba beslenme olarak neleere dikkat ediyorsunız acaba bende yeni iğne aşamasındayım daha da

Merhaba beslenme olarak neleere dikkat ediyorsunız acaba bende yeni iğne aşamasındayım daha da
Merhaba hayirlis olur inşallah güzel ilerler canim...bend eyakinda transfer olucam dondurulmuş iki tane embriyo var ins tutunur 45 dk yürüyüş yapıyorum bol su..ekmek yemiyorum.tuz şeker kullanmiyorim .kırmızı meyveler .yesil mercimek semizotu avakado badem fındık kabak çekirdeği iyi gelen şeyler...tabi rabbim ne yazdıysa...ama yeme içmeye dikkat etmekte fayda var..zaten iğne ilaçlar hormon değiştiriyor...rabbim yardımcımız olsun

Amin inşallah cümlemize mucizemize kavuşmayı nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim buarada özel değilse sizin tedavi sebebiniz ne

Amin inşallah cümlemize mucizemize kavuşmayı nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim buarada özel değilse sizin tedavi sebebiniz ne
Amin canım amin.ne demek..stres yok sakinlik var dualar ile ..Dr normal görüyor..yumurtaların iyimis ama artık yaşa bağlı rezervekerde düşme gördü bu gitmemde...eşimde de sınırlarda sıkıntılar var Dr yeterli görüyor...geçen sene ilk kez tüp bebeğe başladım..şimdide dondurulmuş emyorta seviyede transferim olacak ..ins hayırlısı olurda rabbim nasip eder bekleyenlere

İnşallah tutunur size sımsıkı benim de yaşım 33 ama amh düşük 0,43

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…