Merhabalar hayırlı sonuçlar olsun inşallahMerhaba bende 5 Eylül transfer oldum hayırlısıyla
Merhabalar hayırlı sonuçlar olsun inşallahBende bugün transfer olacağım. Heyecanla saatimi bekliyorum. Dünden beri hep yatıyor musunuz yoksa günlük hayatınıza döndünüz mü ? İlk transferim olacak benim tecrübesizim :)
6 eylülde transfer oldum. Çok fazla ilaç kullanıyorum. Estrofem , Progestan fitil, iğne ve dahası. Test gününe kadarda herhangi bir şey yapmayı düşünmüyorum. Hayırlısı olsun herkes için.
Bende öyle cnm iğneleri kendim yapıorum önceki transferimde gidip yaptırmıştım6 eylülde transfer oldum. Çok fazla ilaç kullanıyorum. Estrofem , Progestan fitil, iğne ve dahası. Test gününe kadarda herhangi bir şey yapmayı düşünmüyorum. Hayırlısı olsun herkes için.
Pozitifleri görelim inşallahBende öyle cnm iğneleri kendim yapıorum önceki transferimde gidip yaptırmıştım
MerhabaaaAmin teşekkürler hepimiz için öyle olsun
Neden sola doğru yayılıyor? Forumda bir postta okudum. İlk gün rahmin içinde dolanıp utanacak yer arıyormus embriyo. İkinci gün tutunmaya başlıyormuş. 3. Gün de tutunma kesinleşip hormon salgilamaya başlayabilirmis. Ama bu kan ve idrarda çıkacak düzeyde olmazmış. Açıkçası bende bu durum vesvese yaptı biraz. Sağa sola döndüğümde acaba tuplerime doğru ilerleyip dış gebeliğe sebep olabilir mi diye endişelendim. Size yatış pozisyonu olarak bilgi verildi mi?Öncelikle hayırlı olsun yatıyorum ben dünden beri dikkat ediyorm ayağımın arasına yastık koyup sola doğru yattım hep benim ikinci tüp bebeğim
MaalesefNeden sola doğru yayılıyor? Forumda bir postta okudum. İlk gün rahmin içinde dolanıp utanacak yer arıyormus embriyo. İkinci gün tutunmaya başlıyormuş. 3. Gün de tutunma kesinleşip hormon salgilamaya başlayabilirmis. Ama bu kan ve idrarda çıkacak düzeyde olmazmış. Açıkçası bende bu durum vesvese yaptı biraz. Sağa sola döndüğümde acaba tuplerime doğru ilerleyip dış gebeliğe sebep olabilir mi diye endişelendim. Size yatış pozisyonu olarak bilgi verildi mi?
Arkadaşlar yokmu bu değeri görüp sonra yükselenlerKızlar mrb transferin 10 günü beta değeri 30 normalmi
Benim de dün değerim 11 geldi doktor ilaçları bıraktırdı eğer 20 üstü gelseydi 2 gün sonra tekrar beta isteyecektim ama 11 çok düşük dedi bence 30 Umut verici bi değerKızlar mrb transferin 10 günü beta değeri 30 normalmi
Kaçıncı gün kan verdin değer kaç çıktıMerhaba kizlar.ne yazık ki negatif sonucunm...içilen ilaçlar TSH guatr değeri artırır mı...zamanla değer dusermi kendiliğinden artık ilaç içmek istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?