Çok üzüldüm ama gönlünüzü ferah tutun, Rabbimin takdiri en güzelidir. İnşallah bu sefer sağlıklı bir süreç nasip eder ve sağlıkla kucağınıza alırsınızHayır malesef ilk transferimde 12 haftada kalbi durdu kürtaj oldum şuan tek embriyo kaldı 2. Transferim aynı şeyleri yaşama korkusu var içimde
Amin inşallahRabbim herkesin gönlüne göre versinestrofem hapı kullanan arkadaşlarım ...ne zamana kadar kullandınız bitince ara verdinizmi...ben geçen hafta salı gittim muayene ye bı kutu verdiler..günde üç tane aldım..yarından sonra bitecek ilac.bir Eylül kontrol ...üç gün kalıyor napsam ki
Merhaba evet canım dokuz Eylül de inşallahAmin inşallahsiz transfer mi olacaksınız?
MaşallahMerhaba evet canım dokuz Eylül de inşallah
Amin teşekkürler hepimiz için öyle olsunÇok üzüldüm ama gönlünüzü ferah tutun, Rabbimin takdiri en güzelidir. İnşallah bu sefer sağlıklı bir süreç nasip eder ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
Merhaba transferimiz aynı gün :) nar suyu içiyorum ben file marketten alıyorum excotic marka bir çay bardağı sabahları buadan görmüştüm yazılanlardan kalınlaşmada etkisi oluyormuş diye sizde araştırın isterseniz ben tranfere kadar devam edeceğim belki sonrasında da doktoruma soracağım tabi sonrası için de .Merhaba benim transferimde 6 eylül, rahim kalınlığı 8 cm dedi Dr 1 eylülde sanki az geldi bana o güne kadar kalınlaşıyor mu sizde durumlar ne
Merhaba ben de 5 eylülde transfer olacağım iptal edilen transferim oldu dediğiniz için size sormak istedim. Doktorunuz lh bakıyor muydu, lh yüzünden iptal durumu olur mu?Progesteron için ilaç kullanmaya başlamadan yani son beş gün kala başkanıyor 1.5 altında olmalı benim 1.6 çıktı iptal edildi ondan kaynaklı geriliyorm
Merhaba benim rahim kalınlığım biraz zorladı bizi. Ama doktor 7.5 görünce transfer için hazırız e2yi 100 üstü görelim progestan başlayalım demişti. Bence kalınlık güzel hem daha transfere kadar kalınlaşır.Merhaba benim transferimde 6 eylül, rahim kalınlığı 8 cm dedi Dr 1 eylülde sanki az geldi bana o güne kadar kalınlaşıyor mu sizde durumlar ne
Evet hepsine bakıyordu bende 8 inde transferim belli oldu rahim kalınlığım çok şükür 10.6 çıktı Çarşamba progesteron başlıyorumMerhaba ben de 5 eylülde transfer olacağım iptal edilen transferim oldu dediğiniz için size sormak istedim. Doktorunuz lh bakıyor muydu, lh yüzünden iptal durumu olur mu?
Evet hepsine bakıyordu bende 8 inde transferim belli oldu rahim kalınlığım çok şükür 10.6 çıktı Çarşamba progesteron başlıyorum
transfer için uygun olmayacak olsa zaten başlatmazdı süreci bana da progestoron 1,5 üzerinde olursa iptal olur dedi hemşireler 0,5 çıktı başladım hemen iğne ve fitile hayırlısı olsun sağlıkla kolaylıkla olsun hayırlı haberler paylaşalım inş .
Merhaba arkadaşlar Eylül 9 transfer gunum...iki tane orta seviye dondurulmus embriyolarim var...ilaçlar ve takviye ilaclari içiyorum...inşallah tutunur...Eylül de varmı transfer olacak nelere dikkat ediyorsunuz bu surecte
Merhaba bende dün transfer oldum yanı 5 Eylül
Merhaba bende 5 Eylül transfer oldum hayırlısıylaMerhaba canım bende Eylül'de transfer olucam şuan için cyclo prognava kullaniyorum hap bitince lucrin iğne vurulucam hayriyetten vitamin Supralife içiyorum başka bir hazirligim yada dikkat ettiğim birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?