Eylül ayında transfer olanlar 🙈

Ne yapıyorsun yatıyor musun ben bugun hem yatıyorum hem kendimi yormayacak şekilde ev işi yapıyorum hep yatmıyorum 2 embriyo transferi senin b

Benim ara ara karnım ağrıyor sanki batmalar oluyor tedirginim perşembe günü çağırması iyi oldu sonucu öğrenmek hemen iyi olacak
Ben ayaklarımı uzatarak oturuyorum arada evin içinde yürüyüş yapıyorum ev işi yapmiyorum

Merhabalar , bende aranıza katılıyorum cumartesi transfer oldum tek embriyo hepimiz için hayırlı olsun inşallah, ben birsürü ilaç alıyorum ama herkesin tedavisi farklı tabi benim 1 oğlum var 3 düşük 2 olumsuz aşılama 🙄 o yüzden iğnelerim var progesteron zaten var bakalım inşallah tutunur yavrularımız, iki gündür bir iş yapmıyorum yatıyorum oturuyorum yürüyorum yavaş yavaş hafiften sol tarafımda his var galiba sola enjekte edildi ondan 🤗 29 unda kan vereceğim

Merhabalar , bende aranıza katılıyorum cumartesi transfer oldum tek embriyo hepimiz için hayırlı olsun inşallah, ben birsürü ilaç alıyorum ama herkesin tedavisi farklı tabi benim 1 oğlum var 3 düşük 2 olumsuz aşılama 🙄 o yüzden iğnelerim var progesteron zaten var bakalım inşallah tutunur yavrularımız, iki gündür bir iş yapmıyorum yatıyorum oturuyorum yürüyorum yavaş yavaş hafiften sol tarafımda his var galiba sola enjekte edildi ondan 🤗 29 unda kan vereceğim
İnşallah olumlu sonuçlar alırız sizden de 😍

İnşallah olumlu sonuçlar alırız sizden de 😍
İnşallah benim doktorum genelde soruyormuş kaç tane istersin diye ve geriye dondurulmuş embriyolarım kaldı 🥰 sordu bizde zaten eşimle istiyorduk 2 tane o an sormadı da iyi oldu ha tutar tutmaz Allah bilir. Doktorum zaten tuttuysa 2 saat yaptırdığımız an tutmuştur dedi sen yine bugun dinlen yarın dan itibaren normal hayatına dönebilirsin dedi kabız olma sakın dedi ağır kaldırma kendine dikkat et ama hep yatma dedi kan dolaşımı olsun dedi ben de ağır birşey yapmadım evde yemeklerini hep annem hazırladı sadece bugun öyle ufak tefek şeylerdi zaten çoğunluğu yatıyorum verecek olan Allah istersem ful yatayım olmayacak oldu mu olmaz 2 tane de olsa olmaz.Herşey Allahtan

Back
X