- 12 Mayıs 2022
- 89
- 134
- 13
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunuz ne oldu merak ettimBen transferin 4.günümdeyim inşallah sizinkiler pozitif olur
Sonuç çıktı mı canım?Kızlar dua edın lütfen yarın kan verecem inşallah benımledr inşallah pozıtıf görürüm bu üçüncü denemem ama msddı olarak bittik dediğimiz yerdeyız gerçektenölümsüzüm düşünmek ıstemıyorum inşallah vsrdr. Yarın kan verecek olan var mı
Yok canm daha çıkmadı belkı çıktı e nabıza dusmedı bekliyorum hastaneyı arıcamSonuç çıktı mı canım?
Benim sonucum şimdilik pozitif inşallah böyle giderSonucunuz ne oldu merak ettim![]()
Çok sevindim inşallahBenim sonucum şimdilik pozitif inşallah böyle gider
Günaydın InsAllah olumlu sonuçlar alırsın ben de dün kan verdim enabiza düşmedi pazartesiye kaldı sanırsam InsAllah pozitifleri goruruzKızlar benim bugün test günüm duanızı eksik etmeyin sabahtan vereceğim inşaAllah Bugün Rabbim ben ve benim gibi pozitif sonuç almayı bekleyenleri herkese nasip etsin inşaAllah sonuç olumlu yada olumsuz olursa yazarım buraya Rabbim nasip eder inşaAllah![]()
Günaydın canım inşaAllah sen de tez zamanda sonucuna ulaşırsınGünaydın InsAllah olumlu sonuçlar alırsın ben de dün kan verdim enabiza düşmedi pazartesiye kaldı sanırsam InsAllah pozitifleri goruruz![]()
Amin Insallah çok teşekkür ederimGünaydın canım inşaAllah sen de tez zamanda sonucuna ulaşırsın![]()