- Konu Sahibi limon_kabugu
-
slm canım tedavin hayırlı olsun..bende şu anda umut tüp bebkte tedavi görüyorum sanırı pazartesi salı gibi tranferim olur..benim doktorumda ulun beyy.
canım teşekkür ederim...bu benim 4.denemem o yüzden 5.gün embriyosu transfer edilsin istiyorum..tabi ki 5.güne kadar dayanırsa transfer edilebilir onda haklısın ama gönlüm hep 5.günden yana...benim 3.gün transferlerim hiç tutmadı..kızlarr tedavileriniz hayırlı sonuçlarınız poziitif olsun inşş...çok var umutda tedavi gören fakat tüp bebek bölümündeler genelde....
benimde dr.um ulun beydi ve ben çok memnun kalmıştım dr.umdan..
birde 5.gün transferi istediğini sölemişsiniz embryolarınız dayanırsa 5.güne kadar gidiyorlar..evet tutma şansı yüksek diyorlar fakat olduktan sonra 3.gündede olur..bana 3.gün transfer edilmişti..rabbim ol dedikten sonra olur...tekrar hakkınızda hayırlısı olsun.....
canım seninde tedavin hayırlı olsun...eylülde mi başlıyorsunuz?yoksa başladınız mı?bende ulun beyın hastasıyım
ınsalah eylulde bol bebısler gelır bayanlar
slm canım bu gün doktorumla randevum vardı tranfer tarihim belli oldu 1 eylülde.5.gün dondurulmuş emriyosuymuş allahım hakkımızda hayırlısını versin inş ayyy şimdiden sitres başladı ya ben çok sitres yapıyorum bunu engellemein bi yolu yok arkadaşalr ilkinde de çok oldu belkide oyüzden tutmadı..
canım sakın stres yapma,en büyük tehlike stres bizim için...bol bol kitap oku,komedi filmleri izle,tv'de sadece eğlenceli programları izle..hatta tansferden 1 gün önce git akapunktur yaptır derim.bende çok stresliyim oyüzden transferden bir gün önce akapunktur yaptırıcam..doktorlar da öneriyor zaten..
5.gün transferi olmasına çok sevindim...herşeyi Allah bilir ama 5.gün transferlerinden daha tutmayanına çok rastlamadım..
transferden sonra, hamileyim bebeğim bana sıkı sıkı tutundu diyerek kendini motive et..neyi düşünürsek onu yaşarız..unutma olumunekankayizsmile
canım bana vermiş olduğun bilgiler için ve ilgilendiğin içinde çok tşk ederim..bende öyle yapayım ozman..bu kez kendime söz vericem sitres yapmak yok..:))
canım tedavin şimdiden hayırlı olsun.ben 4. denemesinde hamile kalanlardanım.ilk üç denemem de 5. gün embriyosuydu.vee olmadı malesef.bu denememde 3. gün embriyosu konuldu ve şimdi hamileyim.yani mutlaka öyle olmalı olmazsa tutunamyorlar falan diye düşünme canım.inşallah bu son denemen olur:Saruboceq:canım seninde tedavin hayırlı olsun,Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah...ulun beyden memnunmusun?birde kaçıncı gün transferi yapılıcak bizimle paylaşırsan sevinirim...ben süleyman beye 5.gün transferi yaparmısınız demiştim..tabi ki neden olmasın demişti...
canım tedavin şimdiden hayırlı olsun.ben 4. denemesinde hamile kalanlardanım.ilk üç denemem de 5. gün embriyosuydu.vee olmadı malesef.bu denememde 3. gün embriyosu konuldu ve şimdi hamileyim.yani mutlaka öyle olmalı olmazsa tutunamyorlar falan diye düşünme canım.inşallah bu son denemen olur:Saruboceq:
canım ben ankarada maya tüp bebek merkezinde yaptırdım tedavimi.her ikimizde de sorun vardı ben pcos luyum ve tek tüpüm yok.eşiminde sayı problemi vardı.dediğim gibi biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin bileceği şey.vakti gelmişse değil 5. veya 3. gün 2. gün 2. kalite yumurta ile bile bebeğini kucağına alanlar var burada....çok teşekkür ederim..msjın moral oldu,ilk 3 denemem de olmadı ya, bu da olmazsa diye çok evhamlanıyorum...5.gün embiyosunu bana doktorum söyledi ben böyle bir durumdan bile bihaberdim..tutma şansı daha yüksek bu kez sana 5.gün transferi yapalım, tabi emriyolarında buna müsait olursa dedi..sonra araştırdım ve 5.gün ebriyolarının tutunma şansının daha yüksek olduğunu gördüm dışarıda 5 gün yaşayan rahime de daha sıkı tutunabilir diye...
gerçi herşeyi rabbim bilir.eğer vakti zamanı geldiyse 3.günde de tutabilir 5.günde de..
sen nerede yaptırdın tedavini canım?sizde sorun neydi?
haklısın tatlım..bizimde eşimle ikimizde de sorun var..benim iki tüpte kapalıydı, 4 ağustosta ikisinide açtı doktorum..rahim temizken hemen tüp yapalım dedi..ama ben umutta yaptırıcam..umuta nedense çok güveniyorum..hakkımızda hayırlısı bakalımcanım ben ankarada maya tüp bebek merkezinde yaptırdım tedavimi.her ikimizde de sorun vardı ben pcos luyum ve tek tüpüm yok.eşiminde sayı problemi vardı.dediğim gibi biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin bileceği şey.vakti gelmişse değil 5. veya 3. gün 2. gün 2. kalite yumurta ile bile bebeğini kucağına alanlar var burada....
merhaba arkadaşlar, ben de temmuzda tedavime başladım. açıkçası şımarık bir hasta mıyım nedir ben aman aman memnun kalmadım. ama laboratuvar iyi güven veriyor. süleyman bey benim doktorumdu ama transfer dışında görüşemedik. tatildeydi ve ben geçici olarak (!) ulun beye verildim.
ben biraz hikayemden bahsetmek istiyorum. sonuçlarım çok kötüydü 12 yumurtadan ikinci gün iki tane embriyom kaldı. biri birinci kaliteydi. onu 2. gün transfer edelim dediler ağladım sızladım. ben 2. gün transferi olmak istemiyorum diye. tamam kendinizi toplayın yarın ikisi de burda olacak yarın yapalım dediler. süleyman beyin yanına gittim bana sen gebe kalıcaksın bak seni utandıracak embriyon dedi. tabi bunun yanında bir sürü şey . ben bi moralle çıktım. eşime dedim kesin tutacak bu diye. transfer çok güzeldi. süleyman bey her hareketinde besmele çekiyordu. tamam dedim şimdi yerleşti. yok bakıyorum bi daha besmele. her aleti aldığında besmele çekiyormuş meğer. transfer esnasında bi euzu besmele çekti tamaaaam dedim bebişim benimle. transfer sonunda da bak dedi nasıl tutacak dedi dersin bana dedi. hakkatende öyle oldu. ama bana transfer öncesi verdiği moral her şeye bedeldi.memlekete döndükten sonra bi daha da görüşemedim. ne merkezden bağlattılar ne de cebinden ulaştım. amaaan ben sonucuma bakarım. inşallah hepiniz pozitif sonuçlar alırsınız aminnn.
canım tedavin şimdiden hayırlı olsun.ben 4. denemesinde hamile kalanlardanım.ilk üç denemem de 5. gün embriyosuydu.vee olmadı malesef.bu denememde 3. gün embriyosu konuldu ve şimdi hamileyim.yani mutlaka öyle olmalı olmazsa tutunamyorlar falan diye düşünme canım.inşallah bu son denemen olur:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?