Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eylül ayında yumurta takibi ile çatlatma iğne tedavisi olanlar gelin günleri sayalım ;)
Canlarbu gün kn tahlili verdim ama tahlillerimin icinde hormanda oldugu icin sonuclar yarina kaldi dua edermisiniz benim icin cok heyecanliyim dun aksamda uyuyamadim hic heyecandan 1 gece daha nasil bekleyecegim bilmiyorum
Canlarbu gün kn tahlili verdim ama tahlillerimin icinde hormanda oldugu icin sonuclar yarina kaldi dua edermisiniz benim icin cok heyecanliyim dun aksamda uyuyamadim hic heyecandan 1 gece daha nasil bekleyecegim bilmiyorum
Ögrendim cnm yokmus maalesef sonuclarim bunlar cnm prolaktin cok yuksek cikiyor ama dokyor bu konuda bir aciklama yapmiyor sebebini bana sordu bu gun neden boyle diye adetime 4 gun var hamile kalabilirsin daha diyor ama benim artik bu ay icin umidim yok maaleseff
Ögrendim cnm yokmus maalesef sonuclarim bunlar cnm prolaktin cok yuksek cikiyor ama dokyor bu konuda bir aciklama yapmiyor sebebini bana sordu bu gun neden boyle diye adetime 4 gun var hamile kalabilirsin daha diyor ama benim artik bu ay icin umidim yok maaleseff
cnm bu ay olmadıysa onumuzdekı ay ınsallah, ama dr'unun sana degıl senın ona sorman laızm neden ole oldugu ıle ılgılı, sonuclarını başka bır dr'a gostermenı onerırım
Arkadaslar bu benim erken gebelik testim 28 eylülde catlatma iğnesi oldum. 9.Cu GN bugun normalde gebelik olusmssa 16cı gün adet okuyorum ben. sizce bu test doğrumu?