• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında yumurta takibi ile çatlatma iğne tedavisi olanlar gelin günleri sayalım ;)

Canlarbu gün kn tahlili verdim ama tahlillerimin icinde hormanda oldugu icin sonuclar yarina kaldi dua edermisiniz benim icin cok heyecanliyim dun aksamda uyuyamadim hic heyecandan 1 gece daha nasil bekleyecegim bilmiyorum

Canlarbu gün kn tahlili verdim ama tahlillerimin icinde hormanda oldugu icin sonuclar yarina kaldi dua edermisiniz benim icin cok heyecanliyim dun aksamda uyuyamadim hic heyecandan 1 gece daha nasil bekleyecegim bilmiyorum

cnm gebelık sonucunu arayıp ogrenebılırsın beklemene gerek yok

Ögrendim cnm yokmus maalesef sonuclarim bunlar cnm prolaktin cok yuksek cikiyor ama dokyor bu konuda bir aciklama yapmiyor sebebini bana sordu bu gun neden boyle diye adetime 4 gun var hamile kalabilirsin daha diyor ama benim artik bu ay icin umidim yok maaleseff

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-30-18-42-50.webp
    Screenshot_2015-09-30-18-42-50.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 49
Ögrendim cnm yokmus maalesef sonuclarim bunlar cnm prolaktin cok yuksek cikiyor ama dokyor bu konuda bir aciklama yapmiyor sebebini bana sordu bu gun neden boyle diye adetime 4 gun var hamile kalabilirsin daha diyor ama benim artik bu ay icin umidim yok maaleseff

cnm bu ay olmadıysa onumuzdekı ay ınsallah, ama dr'unun sana degıl senın ona sorman laızm neden ole oldugu ıle ılgılı, sonuclarını başka bır dr'a gostermenı onerırım

Arkadaslar bu benim erken gebelik testim 28 eylülde catlatma iğnesi oldum. 9.Cu GN bugun normalde gebelik olusmssa 16cı gün adet okuyorum ben. sizce bu test doğrumu?

Eklentiler

• DSC_0033.webp
    DSC_0033.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 50
Hanımlar cumartesi hsg cektirecegim cok korkuyorum aranizda hsgcektiren varmı

Back
X