• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkiside ne kadar koyu darısı bizlerin başına 🤲🏻 Benim başıma 2 ay önce böyle bir olay geldi ovulasyon takibi yapıyordum adetten 4 gün önce normal gebelik testi yaptım çok silik 2. Çizgi çıktı 1 gün sonrada ovulasyon testi yaptım oda koyuydu fakat adet oldum 😞 ve 4 ay öncede buna benzer bi olay daha yaşadım o yüzden testlerden bile korkuyorum artık😢

Kuzum eğer kendinde de denk gelirsen panik yapma diye bi doktorun yazısını paylaşıyyorum.. Dediğin gibi bünye meselesi değişiyor kişiden kişiye. Ben çok panik olmuştum ilk böyle adet dönemi bittikten sonraki haftada leke olunca mesela bi sorun var diye soluğu doktor da almıştım 🙈🙈
Teşekkür ederim kuzum 😘

İkiside ne kadar koyu darısı bizlerin başına 🤲🏻 Benim başıma 2 ay önce böyle bir olay geldi ovulasyon takibi yapıyordum adetten 4 gün önce normal gebelik testi yaptım çok silik 2. Çizgi çıktı 1 gün sonrada ovulasyon testi yaptım oda koyuydu fakat adet oldum 😞 ve 4 ay öncede buna benzer bi olay daha yaşadım o yüzden testlerden bile korkuyorum artık😢
Devamı sağlıkla gelecek şekilde Rabbim hepimize nasip etsin kuzum hayırlısıyla en yakın zamanda🙏 çünkü ben bebeğimi 11.haftada kalbi durduğu için kaybettim 😥😥

Ovulasyon sonrası çok silikti sonra yavaştan koyulaşmıştı benim. İnşallahh senin de öyledir 🙏🙏Tamamdır canım akşam yine sıvı tüketimine dikkat edip 1 test daha yapar resim atarsın etkileriyle beraber😊.. Kopkoyu çıksın inşallah 😍😊🙏Hatta du ben ekleyeyim gebeliğimi öğrendiğim lh testini ve akşamına yaptığım bhcg testini...
Ayy hadi inşallah. Kimse değil arkadaşımın eşi 2 gündür benim hamile olduğunu düşünüyor. Eşime demiş kendi eşine demiş sorun hamile mi diye. Dedim malum mu oldu adama ne :KK48:

Ayy hadi inşallah. Kimse değil arkadaşımın eşi 2 gündür benim hamile olduğunu düşünüyor. Eşime demiş kendi eşine demiş sorun hamile mi diye. Dedim malum mu oldu adama ne :KK48:
Inşallah hamilesinizdir Iyi haberlerinizi bekliyorum.

Back
X