- 4 Ocak 2018
- 606
- 803
- 33
- 38
1 tane cocuk olduğu için( çok şükür) devlet karşılamıyor zaten olursa özelde anca... bu ay bal polen propolis karışımı kullandık ,ben tahmini ovulasyon dönemine kadar zetinyaginda incir yedim eşimde yedi hayıtı kapsül olarak kullandım eşimde akşamları caksir suyu içti 20 gün kadar hiç sevmedi onu ,keçi boynuzu pekmezi içti hergun 1 kaşık bide mekkeden gelen adem elmasi diye meyve var onun hem suyunu içtik hemde ballı karışım yaptık son ana kadar ümitlendim işte olmayınca olmuyor demekki BU ARADA caksir suyu hangi markaydı eşim onu içerken sanki kimyasal madde gibi ağır bi kokusu vardı garibim fayda olcak diye 20 gün zor içti uzun lafın kısası hayırlısı demekten başka çare yokEvet canım okumuştum daha önce de çok şükür ki oğlun var.Haklısın canım gerçekten çok masraflı oluyor.Benim ilk tüp denemem Akdeniz üniversitesinde olmuştu rapor hakkımız da vardı çok uygun olmuştu özellere göre.İnşallah bunlara hiç gerek kalmaz canım.Ben de macun kullandım çok faydasını gördüm.Bu sefer ki tüp bebek denemem de keten tohumu yağı içtim her gece bir tatlı kaşığı.Yumurtalar güzel gelişiyor gerçekten.Çatlama sorunun varsa hayıt suyu içebilirsin.Eşimin de sperm değerleri düşüktü ona da çakşır suyu içirdim.1 ay kullandı sonra değerleri güzel arttı.Bakalım sonucu güzel olur inşallah.