• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi yaa. Belki değildir olmazsın kuzu. Benim başladı başlayacak göguslerim çok hassaslasti ağrıyor uzerine yatamiyorum bir de karnım çok şiş sancıda giriyor arada bel ağrısı hadi bana hayırlısı 😒🔫
Cansın sen... belki sen de hamilesindir... duaya devam...

Cansın sen... belki sen de hamilesindir... duaya devam...
Ay tatlım ne güzel demissin. Testi yapınca umut kalmadı aslında. Hayırlısı diyorum. Keşke dediğin gibi olsa 🙏🙏 Gebelik testinde çıkmamış olsa. Şöyle bir sevinsek. Eşim de çok umutluydu hele de agrilarimdan dolayi negatif olduğunu duyunca yok mu yani diye adam şokladı. 😢 Rabbimden umut kesilmez diyelim

Ay tatlım ne güzel demissin. Testi yapınca umut kalmadı aslında. Hayırlısı diyorum. Keşke dediğin gibi olsa 🙏🙏 Gebelik testinde çıkmamış olsa. Şöyle bir sevinsek. Eşim de çok umutluydu hele de agrilarimdan dolayi negatif olduğunu duyunca yok mu yani diye adam şokladı. 😢 Rabbimden umut kesilmez diyelim
Regl olmadığın sürece umut var kuzum belki geç döllenmedir. İnşallah güzel haberler alır, güzel haberler, verir, hep birlikte seviniriz bu topikte 🙏🙏👶👧 Allahım sağlıkla devamı gelecek şekilde gebelik nasip etsin hepimize en yakın zamanda inşallah 🙏

Regl olmadığın sürece umut var kuzum belki geç döllenmedir. İnşallah güzel haberler alır, güzel haberler, verir, hep birlikte seviniriz bu topikte 🙏🙏👶👧 Allahım sağlıkla devamı gelecek şekilde gebelik nasip etsin hepimize en yakın zamanda inşallah 🙏
AMİİN🤲

Aminn 🙏 bende bugün denize girdim inşallah gecikme yaşamam sonra boşa umitlenmem umarım 😊

Aminn 🙏 bende bugün denize girdim inşallah gecikme yaşamam sonra boşa umitlenmem umarım 😊
İnşallah güzel haberler verirsin kuzum seviniriz hep birlikte 🙏 İlk hamişimiz belkidr sensinnn.. Evrene güzel enerji gönderelim hep bir ağızdaan "hamileyiiiz, hamileyiiiiiz, hamileyiiiiiiz " 😁😁🙏 Allahım sen nasip et aminn🙏🙈

Kızlar merhaba
Benim sat 16 hazirandı toplamda 78 gündür adet görmüyorum tarlusal kullandım fayda etmedi buarada sürekli doktor kontrolüne gidiyorum herhangi bir gebelik de mevcut değil ama regli olmamam için de herhangi bir sorun da mevcut değil 11 gün önceki doktor kontrolümde bana progestan verdi 15 gün kullan regli olucaksın dedi ama bende regli olacağıma dair bir belirtide yok sadece alt karnımda bugün başlayan bir doluluk hissi var göğüslerimde ağrı var ama o ilacın etkisi de olabiliyormuş canım çok sıkkın sizce neden böyle olmuş olabilir 😔

İnşallah güzel haberler verirsin kuzum seviniriz hep birlikte 🙏 İlk hamişimiz belkidr sensinnn.. Evrene güzel enerji gönderelim hep bir ağızdaan "hamileyiiiz, hamileyiiiiiz, hamileyiiiiiiz " 😁😁🙏 Allahım sen nasip et aminn🙏🙈
Ay inşallah ya hepimiz bu güzel haberi alalım inşallah kızlar, hepimize dua ediyorum gerçekten 🙏🌼 hepimizin bebisleri olsun yeni bebek topiclerinde buluşalım 😍😍

kızlar bişey soracağım bat 9 eylül bugün dayanamayıp test yaptım hatta yaptığımı unuttum 2 saat sonra baktığımda silik bi çizgi gördüm size hamile miyim 🙏🏻😊🎈

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 49
kızlar bişey soracağım bat 9 eylül bugün dayanamayıp test yaptım hatta yaptığımı unuttum 2 saat sonra baktığımda silik bi çizgi gördüm size hamile miyim 🙏🏻😊🎈
Acaba ne kadar zaman sonra çıktı beş on dakika sonraysa test geçersiz diye biliyorum ama umarım vardır🙏🙏🙏

Acaba ne kadar zaman sonra çıktı beş on dakika sonraysa test geçersiz diye biliyorum ama umarım vardır🙏🙏🙏
yani şöyle gerçekten testi yaptım ve aniden evden çıkmam gerekti 2 saat sonra döndüğümde gördüm şu anda da yeni testim yok yarını bekleyeceğim inş vardır eylül ayı hepimiz muradımıza ereriz inş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

yani şöyle gerçekten testi yaptım ve aniden evden çıkmam gerekti 2 saat sonra döndüğümde gördüm şu anda da yeni testim yok yarını bekleyeceğim inş vardır eylül ayı hepimiz muradımıza ereriz inş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canım benim testte buna benzer. Yalnız 1saat sonra oldu çift cizgi. Bugün adet gününü gösteriyordu takvimim. Ama henüz birşey yok🙄

Bu arada benim göğüs hassasiyetim neredeyse bitti sonra forumlarda okudum erken öğrenenler oluyormuş falan gittim testi yaptım daha 5 günüm var ama doğal olarak erken gebelik testi de olmadığından negatif çıktı 🤦🏻‍♀️ sanırım benim bu ay olmayacak :/

9 eylül mü fazla erken silik çizgi için bence testi tekrarla canım. Insallah hamilesindir 😍😊

Bu arada benim göğüs hassasiyetim neredeyse bitti sonra forumlarda okudum erken öğrenenler oluyormuş falan gittim testi yaptım daha 5 günüm var ama doğal olarak erken gebelik testi de olmadığından negatif çıktı 🤦🏻‍♀️ sanırım benim bu ay olmayacak :/
Kuzum yapmasaydin keşke baya moral bozuyor 😒 Adete yakın belirtiler başlayabilir. Buarada iş yerinden bayadir görmediğim bir abla akşam beni gordu direkt sen hamile misin dedi kalakaldim 😀 halbuki göbeğimi saklamaya calismistim 🙈 o kadar büyüdü goguslerim ağırlaştı oldum olacam haldeyim. Eşim inatla bana test yanlış bence sen hamilesin deyip duruyor valla kendimi kotu hissediyorum.

Kuzum yapmasaydin keşke baya moral bozuyor 😒 Adete yakın belirtiler başlayabilir. Buarada iş yerinden bayadir görmediğim bir abla akşam beni gordu direkt sen hamile misin dedi kalakaldim 😀 halbuki göbeğimi saklamaya calismistim 🙈 o kadar büyüdü goguslerim ağırlaştı oldum olacam haldeyim. Eşim inatla bana test yanlış bence sen hamilesin deyip duruyor valla kendimi kotu hissediyorum.
Şaka gibi gerçekten ya. Umarım hamilesindir ve bu söylenenler doğrudur. Bak senin son 2 günün kaldı..inşallah doğru hissediyorlardir. Olmadi bekle adeti gecikince tekrar yaparsın. Hem senin öyle olursa benim için de bir umut olmuş olur. Benim göğüs hassasiyetim koltuk altından itibaren var ama şişlik hafif indi. Göbeği görme zaten alt karin sis ama adetten önce de şişiyor biliyorsun :/ kafam allak bullak oldu resmen valla 🤦🏻‍♀️

Üzme canını lütfen kuzum daha 5 günün var..

Back
X