Hayırlısı olsun regline daha çok varmış.Bende bu sabah erken gebelik testi yaptim digital olandan adetime 5 gun var malesef![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun regline daha çok varmış.Bende bu sabah erken gebelik testi yaptim digital olandan adetime 5 gun var malesef![]()
Cansın sen... belki sen de hamilesindir... duaya devam...Hadi yaa. Belki değildir olmazsın kuzu. Benim başladı başlayacak göguslerim çok hassaslasti ağrıyor uzerine yatamiyorum bir de karnım çok şiş sancıda giriyor arada bel ağrısı hadi bana hayırlısı![]()
Ay tatlım ne güzel demissin. Testi yapınca umut kalmadı aslında. Hayırlısı diyorum. Keşke dediğin gibi olsaCansın sen... belki sen de hamilesindir... duaya devam...
Regl olmadığın sürece umut var kuzum belki geç döllenmedir. İnşallah güzel haberler alır, güzel haberler, verir, hep birlikte seviniriz bu topikteAy tatlım ne güzel demissin. Testi yapınca umut kalmadı aslında. Hayırlısı diyorum. Keşke dediğin gibi olsaGebelik testinde çıkmamış olsa. Şöyle bir sevinsek. Eşim de çok umutluydu hele de agrilarimdan dolayi negatif olduğunu duyunca yok mu yani diye adam şokladı.
Rabbimden umut kesilmez diyelim
AMİİNRegl olmadığın sürece umut var kuzum belki geç döllenmedir. İnşallah güzel haberler alır, güzel haberler, verir, hep birlikte seviniriz bu topikteAllahım sağlıkla devamı gelecek şekilde gebelik nasip etsin hepimize en yakın zamanda inşallah
![]()
AminnRegl olmadığın sürece umut var kuzum belki geç döllenmedir. İnşallah güzel haberler alır, güzel haberler, verir, hep birlikte seviniriz bu topikteAllahım sağlıkla devamı gelecek şekilde gebelik nasip etsin hepimize en yakın zamanda inşallah
![]()
İnşallah güzel haberler verirsin kuzum seviniriz hep birlikteAminnbende bugün denize girdim inşallah gecikme yaşamam sonra boşa umitlenmem umarım
![]()
Ay inşallah ya hepimiz bu güzel haberi alalım inşallah kızlar, hepimize dua ediyorum gerçektenİnşallah güzel haberler verirsin kuzum seviniriz hep birlikteİlk hamişimiz belkidr sensinnn.. Evrene güzel enerji gönderelim hep bir ağızdaan "hamileyiiiz, hamileyiiiiiz, hamileyiiiiiiz "
Allahım sen nasip et aminn
![]()
Acaba ne kadar zaman sonra çıktı beş on dakika sonraysa test geçersiz diye biliyorum ama umarım vardırkızlar bişey soracağım bat 9 eylül bugün dayanamayıp test yaptım hatta yaptığımı unuttum 2 saat sonra baktığımda silik bi çizgi gördüm size hamile miyim![]()
yani şöyle gerçekten testi yaptım ve aniden evden çıkmam gerekti 2 saat sonra döndüğümde gördüm şu anda da yeni testim yok yarını bekleyeceğim inş vardır eylül ayı hepimiz muradımıza ereriz inşAcaba ne kadar zaman sonra çıktı beş on dakika sonraysa test geçersiz diye biliyorum ama umarım vardır![]()
Canım benim testte buna benzer. Yalnız 1saat sonra oldu çift cizgi. Bugün adet gününü gösteriyordu takvimim. Ama henüz birşey yokyani şöyle gerçekten testi yaptım ve aniden evden çıkmam gerekti 2 saat sonra döndüğümde gördüm şu anda da yeni testim yok yarını bekleyeceğim inş vardır eylül ayı hepimiz muradımıza ereriz inş![]()
9 eylül mü fazla erken silik çizgi için bence testi tekrarla canım. Insallah hamilesindirkızlar bişey soracağım bat 9 eylül bugün dayanamayıp test yaptım hatta yaptığımı unuttum 2 saat sonra baktığımda silik bi çizgi gördüm size hamile miyim![]()
Kuzum yapmasaydin keşke baya moral bozuyorBu arada benim göğüs hassasiyetim neredeyse bitti sonra forumlarda okudum erken öğrenenler oluyormuş falan gittim testi yaptım daha 5 günüm var ama doğal olarak erken gebelik testi de olmadığından negatif çıktısanırım benim bu ay olmayacak :/
Şaka gibi gerçekten ya. Umarım hamilesindir ve bu söylenenler doğrudur. Bak senin son 2 günün kaldı..inşallah doğru hissediyorlardir. Olmadi bekle adeti gecikince tekrar yaparsın. Hem senin öyle olursa benim için de bir umut olmuş olur. Benim göğüs hassasiyetim koltuk altından itibaren var ama şişlik hafif indi. Göbeği görme zaten alt karin sis ama adetten önce de şişiyor biliyorsun :/ kafam allak bullak oldu resmen vallaKuzum yapmasaydin keşke baya moral bozuyorAdete yakın belirtiler başlayabilir. Buarada iş yerinden bayadir görmediğim bir abla akşam beni gordu direkt sen hamile misin dedi kalakaldim
halbuki göbeğimi saklamaya calismistim
o kadar büyüdü goguslerim ağırlaştı oldum olacam haldeyim. Eşim inatla bana test yanlış bence sen hamilesin deyip duruyor valla kendimi kotu hissediyorum.
kızlar bişey soracağım bat 9 eylül bugün dayanamayıp test yaptım hatta yaptığımı unuttum 2 saat sonra baktığımda silik bi çizgi gördüm size hamile miyim![]()
Üzme canını lütfen kuzum daha 5 günün var..Bu arada benim göğüs hassasiyetim neredeyse bitti sonra forumlarda okudum erken öğrenenler oluyormuş falan gittim testi yaptım daha 5 günüm var ama doğal olarak erken gebelik testi de olmadığından negatif çıktısanırım benim bu ay olmayacak :/