• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şaka gibi gerçekten ya. Umarım hamilesindir ve bu söylenenler doğrudur. Bak senin son 2 günün kaldı..inşallah doğru hissediyorlardir. Olmadi bekle adeti gecikince tekrar yaparsın. Hem senin öyle olursa benim için de bir umut olmuş olur. Benim göğüs hassasiyetim koltuk altından itibaren var ama şişlik hafif indi. Göbeği görme zaten alt karin sis ama adetten önce de şişiyor biliyorsun :/ kafam allak bullak oldu resmen valla 🤦🏻‍♀️
Hayırlısı be canım ben sanmıyorum çünkü adet sancilarim olacakmış hissi daha çok oturdu. 😒 sen de sabırlı ol lutfen 😘

Kuzum yapmasaydin keşke baya moral bozuyor 😒 Adete yakın belirtiler başlayabilir. Buarada iş yerinden bayadir görmediğim bir abla akşam beni gordu direkt sen hamile misin dedi kalakaldim 😀 halbuki göbeğimi saklamaya calismistim 🙈 o kadar büyüdü goguslerim ağırlaştı oldum olacam haldeyim. Eşim inatla bana test yanlış bence sen hamilesin deyip duruyor valla kendimi kotu hissediyorum.
Inşallah hamilesindir

Inşallah hamilesindir
Aminnnnn canım ama umutlanmak istemiyorum. Kafayı negatifi gordukten sonra çok taktım herhalde 2 gecedir ruyalarim sürekli gebelik testi görüyorum. Dün gecekinde sonradan gelen silik çizgi gördüm. Bu gece ki rüyamda bir avuç çeşit cesit test gordum yapmadım ama biri anneme soruyor duyuyorum. Annem az kaldı onun takip ediyorum vücudu iyice hazırlandı gebelik icin diyordu 😕😋

kızlar bişey soracağım bat 9 eylül bugün dayanamayıp test yaptım hatta yaptığımı unuttum 2 saat sonra baktığımda silik bi çizgi gördüm size hamile miyim 🙏🏻😊🎈
canım bende bugün tekrardan yap sabah ilk idrarınla , inşallah hamilesindir :)

Hayırlısı be canım ben sanmıyorum çünkü adet sancilarim olacakmış hissi daha çok oturdu. 😒 sen de sabırlı ol lutfen 😘
sabırlı olmak gerekiyor ama sonucada üzülmeyin inanın bu işin sırrı stres yapmamak. Stres yaparsan olmuyor. Ve geçen gün instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa çıktı karşıma , hamile kalan insanalar hep ovulasyon testi ile kalmış. Benim tavsiyem bu ay regl olursak önümüzdeki ay ovulasyon testi alalım. Belkide yumurtlama günlerini kaçırıyoruzdur.

Arkadaşlar bazı dönemlerde bazı kadınlar iki yumurtlama yaşayabiliyormuş. Ben bu ay geçince önümüzdeki ay reglim bittikten 2 gün sonra ovulasyon testi yapmaya başlıcam. Hamile kalanların çoğu öyle hamile kalmış. Normalde yumurtlama reglin 1. gününden sayınca 14. gün deniyor ama bazılarında reglden hemen sonra ve ya reglden hemen öncede olabiliyormuş. Bunu düşünce denk gelmesi çok zor o yüzden bence destek olalım bu ay regl olan herkes 30 lu ovulasyon testi alsın birde takip ile bu işi yapalım. Yumurtlama gününü bulalım ona göre deneyelim :KK200::KK200::KK200::KK200: STRES YOK , SABIR ARKADAŞLAR :anneadayı:

Arkadaşlar bazı dönemlerde bazı kadınlar iki yumurtlama yaşayabiliyormuş. Ben bu ay geçince önümüzdeki ay reglim bittikten 2 gün sonra ovulasyon testi yapmaya başlıcam. Hamile kalanların çoğu öyle hamile kalmış. Normalde yumurtlama reglin 1. gününden sayınca 14. gün deniyor ama bazılarında reglden hemen sonra ve ya reglden hemen öncede olabiliyormuş. Bunu düşünce denk gelmesi çok zor o yüzden bence destek olalım bu ay regl olan herkes 30 lu ovulasyon testi alsın birde takip ile bu işi yapalım. Yumurtlama gününü bulalım ona göre deneyelim :KK200::KK200::KK200::KK200: STRES YOK , SABIR ARKADAŞLAR :anneadayı:
Canım ovulasyonla denedim zaten bu ay bundan once de 2 kere daha ovulasyon testi yaptım. Evet yumurtlama gunleri degisiyor. 9. Günde gördüm 13. Günde mesela uygulamada 1 gün gosteriyor ama testle 2 gün catlamadigini gördüm. Tedbiri al takdiri Allah a birak diyorlar ya o misal olmayinca ovulasyonla bile olmuyor 😀 Arkadasim tek uygulamada hamile kaldı ama ben tutturamadim.

Benim bat yarın ama bugünden sancilaniyorum bel ağrısı offf oldum diye bakiyorum sadece akıntı. 😕

canım günaydın bugün açık eczane bulamadım yakınlarda yok bat tarihimi yanlış yazmışım heyecandan 7 eylül inş hamileyimdir ya bu sefer çok umutluyum 😔
yaaa hadiii inşallah canımmm , mide bulanma ya da başka bir belirti var mı

Canım ovulasyonla denedim zaten bu ay bundan once de 2 kere daha ovulasyon testi yaptım. Evet yumurtlama gunleri degisiyor. 9. Günde gördüm 13. Günde mesela uygulamada 1 gün gosteriyor ama testle 2 gün catlamadigini gördüm. Tedbiri al takdiri Allah a birak diyorlar ya o misal olmayinca ovulasyonla bile olmuyor 😀 Arkadasim tek uygulamada hamile kaldı ama ben tutturamadim.
hadii ya kısmet işte ben hiç denemedim bende önümüzdeki ay denicem , ya beniim arkadaşım gerdek gecesi hamile kaldı düşün kısmet işte :emir_bebek:

yaaa hadiii inşallah canımmm , mide bulanma ya da başka bir belirti var mı
göğüslerim çok hassaslaştı dokunamıyorum bile, bş de uyku halim var adet dönemi ile aynı belirtiler ama mr bileyim içim kıpır kıpır bu sefer çok umutlandım inş hayırlı ne ise o olsun hepimiz için 🙏🏻😊💕

Back
X