• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar oldu sizin yeni mi başlıyorsunuz tedaviye hayırlısı olur inşallah.Ben de tedavi gördüğüm zamanlar daha çok mutlu oluyorum,daha da çok umutlanıyorum.İnşallah burda güzel haberler veririz birbirimize.
Benim 3,5 yaşında bir kızım var☺️ikinci için 7 aydır ugrasiyoriz olmadı
Ben de Ağustos da doktora gittim
Eylülde adetliyken çağırdı hormonlarına bakarız dedi .siz ne kadardır istiyorsunuz ?
Umarim Eylül yeni bir başlangıç olur hepimiz için🙂🙂

20190902_083106.webp
ne yazık ki benden de pas kızlar:/

kızlar bir de pre-seed diye bir jel var hamile kalamyı kolaylaştırıyormuş ..ben bu ay onu ve ovülasyon testini deniycem bakalım :)

inş canım,bizim tarihlerimz yakındı,sen ne durumdasın..??
Canım benim de bugün sabaha karşı çok sancım ağrım oldu adet oldum sandım ama şu ana kadar gelen giden yok bekliyorum bakalım benim testler negatif çıkmıştı. Dün sadece çok çok az bir kahve leke geldi adet öncesi akıntı mı görecez. Umarım testler yanılmış olur. :dua:

Canım benim de bugün sabaha karşı çok sancım ağrım oldu adet oldum sandım ama şu ana kadar gelen giden yok bekliyorum bakalım benim testler negatif çıkmıştı. Dün sadece çok çok az bir kahve leke geldi adet öncesi akıntı mı görecez. Umarım testler yanılmış olur. :dua:
inş canım yaaa,inş senden güzel haberler alırız..

Ay inşallah ya🙏

Inşallah hamilesindir canım topigimizin kurucusu ilk gebesi sen olursun Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin Amiiin

Back
X