• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:nazar:Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin ne kadar zamandır istiyordun bi sorun varmıydı tedavi veya farklı biseyler yaptınmi bunlarda meraklananlarimiz için cevaplarsan seviniriz
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. 2 yıldır deniyoruz 1 başarısız aşılama ve 1 tane kimyasal gebeliği var malesef

Kızlat Bat 1 Eylül'dü ilk defa günüm geçti diyebilirlm. Bugün çok kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi hissediyorum.
Acaba test yapsam mı, bugünü beklesem mi bilemedim.

Kızlat Bat 1 Eylül'dü ilk defa günüm geçti diyebilirlm. Bugün çok kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi hissediyorum.
Acaba test yapsam mı, bugünü beklesem mi bilemedim.
Ovulasyon testi uyguladıysan pik günün den 12 gün sonra gebelik çıkabilir tabi geç döllenme olduysa eğer teste çıkmayabilir hakkında hayırlısı olsun canım

Ben de bugün, tam gününde regl oldum :) Bu kadar düzenli regl olmak da güzel bir şey tabi. Yeni bat 30 eylül. Bununla birlikte denemede 6. döngüyü tamamlamış olduk. Bu hafta eşim doktora gidecek. Özellikle söylemesi veya yapılmasını istemesi gereken bir şey var mı? :KK64:Ben kadın tarafını biliyorum ama erkek tarafını hiç araştırmadım, bilgisizim.

Ben de bugün, tam gününde regl oldum :) Bu kadar düzenli regl olmak da güzel bir şey tabi. Yeni bat 30 eylül. Bununla birlikte denemede 6. döngüyü tamamlamış olduk. Bu hafta eşim doktora gidecek. Özellikle söylemesi veya yapılmasını istemesi gereken bir şey var mı? :KK64:Ben kadın tarafını biliyorum ama erkek tarafını hiç araştırmadım, bilgisizim.
Hayırlısı kuzum belki eylülü bitirmede güzel haberini alırız.

Allah bağışlasın canım inşallah prensesin dünya tatlısı bide kardeşi olur.Benim artık pek umudum kalmadı sadece umut olsun sizlerin güzel haberlerini alayım diye giriyorum kk ne.7 yıllık evliyim 6 yıldır istiyoruz.Benim de 2 kuşum var kendimi artık onlarla avutuyorum.Umut kalmayınca istek de bitiyor.Eşim bile artık eskisi gibi üzülmüyorsun istemiyorsun diyor napalım olmayınca olmuyor işte.
Asilama ya da tüp bebek deneyiniz mi ?
Doktorlar ne diyor ?

Kızlar benim bat'ım 17 si , iki üç gündür böyle tuhaf midem , yani tam bulantı değilde böyle istifra edesim var anlam veremedim. Belki de midemi üşüttüm yani bilemiyorum :110:
Belirti yaşamak için cok erken
Zaten 28 günde 1 regl görüyorsanız şu günlerde yumurtlama günlerinde olmalısınız

Back
X