• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kuzum napayım ovulasyonu değerlendirdim öyle. Bende çok takmıyorum açıkçası. Normalde yeni regl tarihine kadar ovulasyonu hep yapıyordum bu sefer yapmıyorum bile. Hayırlısı olsun diyorum. 7-8 gün var reglime belirti his hiç bir şey yok yine sadece akıntım tam kesilmedi. Ara ara beyaz akıntı geliyor.
Benim de aynı 9 gün var degerldirdim ama hiç bisi yok belirti olarak bakalım hakkımızda hayırlısı ama inşallah bu ay olur 🙏🏻

Şimdi tekrar yaptım net bi şekilde tek çizgi :KK70: Sökülecek diye böyle sanırım kısmet bakalım çarşamabaya kadar beklicem
Kuzum hani umutlandırmak için demiyorum ama arkadaşımın idrar testinde çıkmamasına rağmen kanda çıktı hamileliği Kan ver bence net gör psikolojikte olabilir.

Ay kuzum napayım ovulasyonu değerlendirdim öyle. Bende çok takmıyorum açıkçası. Normalde yeni regl tarihine kadar ovulasyonu hep yapıyordum bu sefer yapmıyorum bile. Hayırlısı olsun diyorum. 7-8 gün var reglime belirti his hiç bir şey yok yine sadece akıntım tam kesilmedi. Ara ara beyaz akıntı geliyor.
En güzeli aslında takmamak zaten valla ya hiç ummadığın anda geliyor hep haberler onu çok görüyorum burda da instagramda da valla :)

En güzeli aslında takmamak zaten valla ya hiç ummadığın anda geliyor hep haberler onu çok görüyorum burda da instagramda da valla :)
Aynen kuzum yaa ama tabi arada insanın içine düşmüyor değil :dua: Kabızlık var diyetten mi bilemiyorum bir de sivilcelerim var normalde adet zamanı çıkar erkenden yüzüm doldu. uyku var ama yoğun 2 hafta geçirdim ondan olabilir. Yani hamileliğe yoracak bir belirti bulamadım :KK70:

Ayy inşallah yerleşmedir kuzum. :dua: Olmadı gece acilden yaptır kız :KK66:
ahh canım size yazdıktan sonra kırmızılar geldiiiii :( Neyse ksımet napalım ama bi rahatladım çünkü çok stres olmuştum teste çıkmıyor e regle olmadım derken gerildim, Allah büyük bakalım önümüzde ki aya :)

Duygusal problemler

Bazı sebeplerden etkilenerek üzüntü yaşamanız, depresyon veya bunalım halleri geçirmeniz rahminizi olumsuz yönden etkileyebilir. Bu tür sebepler özel günlerinizde değişime uğrayacak hücrelerinizi yavaşlatır. Böylece kırmızı renk olması gereken akıntınız kahverengiye dönüşür.

Sanırım eşimi askere yolladım diye biraz duysaldım ondan böyle oldum :)

Duygusal problemler

Bazı sebeplerden etkilenerek üzüntü yaşamanız, depresyon veya bunalım halleri geçirmeniz rahminizi olumsuz yönden etkileyebilir. Bu tür sebepler özel günlerinizde değişime uğrayacak hücrelerinizi yavaşlatır. Böylece kırmızı renk olması gereken akıntınız kahverengiye dönüşür.

Sanırım eşimi askere yolladım diye biraz duysaldım ondan böyle oldum :)
Ahh kıyamam :KK200: Hayırlısı olsun canım. olsun bir daha ki aya kasın eşin bedelli mi gitti dönüşte gol olur belki :KK70:Arkadaşım 2. ye öyle hamile kaldı gerçi bende aynı yoldan geçtim ama olmadı :rolleyes:

Ahh kıyamam :KK200: Hayırlısı olsun canım. olsun bir daha ki aya kasın eşin bedelli mi gitti dönüşte gol olur belki :KK70:Arkadaşım 2. ye öyle hamile kaldı gerçi bende aynı yoldan geçtim ama olmadı :rolleyes:
hahhaha evet canım bedelli gitti dönüşünde tam yumurtlama günüm ahahha :D kısmet bakalım

Back
X