Eylül ayni transfer olacaklar , haydi gelin...

victoryvivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
5.935
7.244
148
45
selam herkese
Bursa jimer hastanesi Suat Hazer de tedavi görüyorum.
Haziran ayında opu oldum eylül ayında transferim olacak.
38 yasında : 4,5 senelik evliyim

Sizler ne durumdasınız.

4 gündr ilaca başladım yarın ilk kontrol üm var kötü günde yumurta toplanır çok merak ediyorum

hayırlı olsun tedavin
hangi şehir hangi hastanedesin yaşın kaç?
34 yaşındayım Gaziantep nova fertil de başladım Pazartesi kontrolümda sağ da 8 solda 7 yumurta vardı e2değerim 73 çıktı düşük olduğu için Merional başlandı yarın yine kontrol üm var rabbim herkese hayırlısı ile evlat nasip etsin

selam herkese
Bursa jimer hastanesi Suat Hazer de tedavi görüyorum.
Haziran ayında opu oldum eylül ayında transferim olacak.
38 yasında : 4,5 senelik evliyim

Sizler ne durumdasınız.
Senin adına sevindim süreci yarılamışsın eylülde hayırlı haberlerini alırız inşallah

Transferin 5. Gunundeyim zaman gecmiyor
Ben 5. Gün dayanamadım test yaptım , çıkmadı diye çöpe attım , sonra çöpü boşaltırken, tekrar alıp baktım çok çok ince bir ciźgi vardı, bugün tekrarladım çizgi koyulasmis yanı baya görünür. Ama sen yapma sakın , ben ilk başta çok üzüldü, çıkmadı diye ... sabredelim . Cuma günü kan vereceğim ben

3eylul test gunum daha oncesinde yapmayi dusunmuyorum, ilk denemem hakkimizda hayirlisi olsun, ama dayanmak cok zor

3eylul test gunum daha oncesinde yapmayi dusunmuyorum, ilk denemem hakkimizda hayirlisi olsun, ama dayanmak cok zor
En güzeli canım ben dayanamadım, yaptım pozitif duruyor ama kanda görmeden birşey diyemem . Yapma en güzeli az kaldı . Benim de ilk denemem . Hakkımızda hayırlısı

Teşekkür ederim , Benim kanda da pozitif ama henüz keseyi göremedik , görmeden rahat edemeyeceğim , özendim burda takvim yaptım kendime ben yurtdışındayım . Sizin bu ay olacaktı hatırladığım kadarıyla ? Hiç stres yapmayın . Herşey güzel olacak inşallah

Canim yaptigin testin markasi ne idi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…