eylul bebeleri dogdu :)

edsofi

baslangic:76.2 guncel:77 ideal:66. boy:163
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
4.095
15.583
178
Kızlar bebelerimix büyük bekleyişten sonra geldi allahın izniyle tabi doğum yapanlar II bilir karında olduğu gibi değil bebeklerimiz çok problemli ve zor hem de cok zor.. Bu süreçte yaşadığımız zorlukları paylaşalım tabi çözümlerinde birbirimize yardımcı olalım inşallah :)

hepimize geçmiş olsun
çok şükür geldi bebişlerimiz sağ salim.
hepimizin sorunları aşağı yukarı aynı
gaz,uyku problemi, meme ucu acısı gibi
benim dikişlerimde acıyor dr. bir merhemde vermedi. ne yapmalıyım bilmiyorum 18 gün oldu bugün.
buarada gaz için yemeklerden sonra maden suyu içiyorum umarım iyi geliyordur.

merhaba kızlar,
bebeği anne memesini hiç almayan var mı içimizde?
malesef ben bu durumdayım sağıp vermek zorundayım.
bu durumda olan varsa durumumuzu paylaşmak isterim

merhaba kızlar,
bu durumda olan varsa durumumuzu paylaşmak isterim

Neden almıyo göğüs ucun var mı? Bi de kaç günlük oldunuz?

Neden almıyo göğüs ucun var mı? Bi de kaç günlük oldunuz?
yaklaşık 20 günlüğüz canım.
göğüs ucum çok çıkık diyemem ama yok da değil, silikon uçla da deniyorum, uç çıkarma aparatları var onlarla çıkarıp da deniyorum ama almıyo çocuk, bazen hafif yalanıyo memeye yaklaştırınca ama çoğunlukla basıyo çığlığı.

Göğüs ucun varsa yılmadan dene. Büyük oğlum 15 aylık bende geçen yıl onu emzirirken zorlanmıştım. Göğüs ucum var ama yara olmuştu 4 gün iyileştirmek için sağıp verdim sonrasında mememi almadı. Dr browns ın içi mavi aparatlı adı colic le başlayan bi biberonu var. Anne memesi gibi eemdikçe gliyor ondan aldım. Önce onu verdim o çılgın açlığı gitsin diye 30 saniye sonrada kendi mememi verdim. Aç kalacak yada çılgın gibi ağlayacak diye korkma biberona diren memeni alana kadar diret. Biraz da ağlayacaklar korkma. Ve sakin ol. Eninde sonunda alacaktır.
Ben de ilk bebekte çok endişeleniyordum biraz ağlasa çılgına dönüyordum. Katılarak ağlatmadığın sürece çok da korkma.
Bi yöntem daha var. Yanında kim varsa yardımcı bebeğini al banyoya gir. Suyu da aç bi güzel bebeği yıkarken emzirmeyi dene. Önce 5 dakika kadar yıkansın rahatlayınca daya memeyi. Bu da çok başarılı bi yöntem.

Ahhhhh o gaz yani bebegin aynen maden suyu mantıklı ve yararlı .. Ama canm solede bisi var çocukta olede bolede gaz oluo onleyemiosun

Canım onu aglayaE="lila1, post: 37099400, member: 605423"]merhaba kızlar,
bu durumda olan varsa durumumuzu paylaşmak isterim[/QUOTE]
Csnim onu aglayans cirlayana kadar zorla ağzına sokucaksin asla vazgecmein ah ben sezeryanli ve sütun olmadığı halde ilk gün hastanede zorla zorla verdik boşa emdi 1.5 gün yalandan yere emdi bisi gelmediği halde yiruluodu çenesini durtuoduk . 2.günün akşamı sürüm geldi . ama hic yılmadan ugrscan hep uğraşcan basa cikamassin sagmakla zor

Csnim onu aglayans cirlayana kadar zorla ağzına sokucaksin asla vazgecmein ah ben sezeryanli ve sütun olmadığı halde ilk gün hastanede zorla zorla verdik boşa emdi 1.5 gün yalandan yere emdi bisi gelmediği halde yiruluodu çenesini durtuoduk . 2.günün akşamı sürüm geldi . ama hic yılmadan ugrscan hep uğraşcan basa cikamassin sagmakla zor[/QUOTE]

Edsofi soy ismin benim evlenmeden önceki soy ismimle ayni acaba tanisiyor muyuz?Nerelisin canim.

Sofi yazinca? Genelde ya isim yada soy isim kullaniliyor bu gibi form sitelerinde )))) neyse allah anali babali büyütsün bebisini ))

slm benimde 18 gün oldu doğum yapalı aynı gün doğurmuşuz.

slm anneler herkese geçmiş olsun ve hayırlı olsun. çok şükür aldık bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza fakat anne karnında daha mı iyiydi ne bizim cadı beni çok zorluyor bazen sinirimden ağlıyorum. hiç durmuyor bide sinirliki iki saniye sabredemiyor basıyor çıglığı. altını felan değiştirirken ağlıyor bende panik yapıyorum silemiyorum altını ayakları hiç durmuyor. bide emerken hemen kusuyor her tarafımız kusmuk oldu günde 2-3 kez kıyafet değiştiriyorum. bugün önlük koydum önüne artık. gaz sancısı çok oluyor çok ıkınıyor. sürekli memede kalmak istiyor beni yalancı meme niyetine kullanıyor. emzige alıştırmaya çalışıyorum bende mecburen. 5-6 saat alıkoyuyo beni ne yemek yiyebiliyorum ne bişi. annelik zormuş .

merhabalar benim kızım da eylül doğumlu.. allah hepimizin bebklerini bağışlasın..kuzum bu aralar cok kusuyor sizin de öyle mi.. 40 günlüğüz bu arada

Canim yemekten sonra dik tut bebegini yatar oldugu zamn yarisini cikario .

Gaz icimde ilac kullanionusun ne kullanion ilacla birlikte masaj cok onemli .hareket sizlikten zaaten cikaramiolar govdeleri ni oynatamadklari icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…