merhaba kızlar,
bebeği anne memesini hiç almayan var mı içimizde?
malesef ben bu durumdayım sağıp vermek zorundayım.
bu durumda olan varsa durumumuzu paylaşmak isterim
yaklaşık 20 günlüğüz canım.Neden almıyo göğüs ucun var mı? Bi de kaç günlük oldunuz?
yaklaşık 20 günlüğüz canım.
göğüs ucum çok çıkık diyemem ama yok da değil, silikon uçla da deniyorum, uç çıkarma aparatları var onlarla çıkarıp da deniyorum ama almıyo çocuk, bazen hafif yalanıyo memeye yaklaştırınca ama çoğunlukla basıyo çığlığı.
Ahhhhh o gaz yani bebegin aynen maden suyu mantıklı ve yararlı .. Ama canm solede bisi var çocukta olede bolede gaz oluo onleyemiosunEbOn2010 .!.:hepimize geçmiş olsun
çok şükür geldi bebişlerimiz sağ salim.
hepimizin sorunları aşağı yukarı aynı
gaz,uyku problemi, meme ucu acısı gibi
benim dikişlerimde acıyor dr. bir merhemde vermedi. ne yapmalıyım bilmiyorum 18 gün oldu bugün.
buarada gaz için yemeklerden sonra maden suyu içiyorum umarım iyi geliyordur.
Csnim onu aglayans cirlayana kadar zorla ağzına sokucaksin asla vazgecmein ah ben sezeryanli ve sütun olmadığı halde ilk gün hastanede zorla zorla verdik boşa emdi 1.5 gün yalandan yere emdi bisi gelmediği halde yiruluodu çenesini durtuoduk . 2.günün akşamı sürüm geldi . ama hic yılmadan ugrscan hep uğraşcan basa cikamassin sagmakla zor[/QUOTE]Canım onu aglayaE="lila1, post: 37099400, member: 605423"]merhaba kızlar,
bebeği anne memesini hiç almayan var mı içimizde?
malesef ben bu durumdayım sağıp vermek zorundayım.
bu durumda olan varsa durumumuzu paylaşmak isterim
Allah iyiligini versin soy ismim burda yokkiEdsofi soy ismin benim evlenmeden önceki soy ismimle ayni acaba tanisiyor muyuz?Nerelisin canim.
hepimize geçmiş olsun
çok şükür geldi bebişlerimiz sağ salim.
hepimizin sorunları aşağı yukarı aynı
gaz,uyku problemi, meme ucu acısı gibi
benim dikişlerimde acıyor dr. bir merhemde vermedi. ne yapmalıyım bilmiyorum 18 gün oldu bugün.
buarada gaz için yemeklerden sonra maden suyu içiyorum umarım iyi geliyordur.
slm anneler herkese geçmiş olsun ve hayırlı olsun. çok şükür aldık bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza fakat anne karnında daha mı iyiydi ne bizim cadı beni çok zorluyor bazen sinirimden ağlıyorum. hiç durmuyor bide sinirliki iki saniye sabredemiyor basıyor çıglığı. altını felan değiştirirken ağlıyor bende panik yapıyorum silemiyorum altını ayakları hiç durmuyor. bide emerken hemen kusuyor her tarafımız kusmuk oldu günde 2-3 kez kıyafet değiştiriyorum. bugün önlük koydum önüne artık. gaz sancısı çok oluyor çok ıkınıyor. sürekli memede kalmak istiyor beni yalancı meme niyetine kullanıyor. emzige alıştırmaya çalışıyorum bende mecburen. 5-6 saat alıkoyuyo beni ne yemek yiyebiliyorum ne bişi. annelik zormuş .
Canim yemekten sonra dik tut bebegini yatar oldugu zamn yarisini cikario .slm anneler herkese geçmiş olsun ve hayırlı olsun. çok şükür aldık bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza fakat anne karnında daha mı iyiydi ne bizim cadı beni çok zorluyor bazen sinirimden ağlıyorum. hiç durmuyor bide sinirliki iki saniye sabredemiyor basıyor çıglığı. altını felan değiştirirken ağlıyor bende panik yapıyorum silemiyorum altını ayakları hiç durmuyor. bide emerken hemen kusuyor her tarafımız kusmuk oldu günde 2-3 kez kıyafet değiştiriyorum. bugün önlük koydum önüne artık. gaz sancısı çok oluyor çok ıkınıyor. sürekli memede kalmak istiyor beni yalancı meme niyetine kullanıyor. emzige alıştırmaya çalışıyorum bende mecburen. 5-6 saat alıkoyuyo beni ne yemek yiyebiliyorum ne bişi. annelik zormuş .
Gaz icimde ilac kullanionusun ne kullanion ilacla birlikte masaj cok onemli .hareket sizlikten zaaten cikaramiolar govdeleri ni oynatamadklari icinslm anneler herkese geçmiş olsun ve hayırlı olsun. çok şükür aldık bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza fakat anne karnında daha mı iyiydi ne bizim cadı beni çok zorluyor bazen sinirimden ağlıyorum. hiç durmuyor bide sinirliki iki saniye sabredemiyor basıyor çıglığı. altını felan değiştirirken ağlıyor bende panik yapıyorum silemiyorum altını ayakları hiç durmuyor. bide emerken hemen kusuyor her tarafımız kusmuk oldu günde 2-3 kez kıyafet değiştiriyorum. bugün önlük koydum önüne artık. gaz sancısı çok oluyor çok ıkınıyor. sürekli memede kalmak istiyor beni yalancı meme niyetine kullanıyor. emzige alıştırmaya çalışıyorum bende mecburen. 5-6 saat alıkoyuyo beni ne yemek yiyebiliyorum ne bişi. annelik zormuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?