• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül bizim ayımız olacak deyip , ovulasyon testine başlayan herkes , toplanalım❣️

Merhaba hanımlar pik bu en alttaki oluyor zannedersem değil mi… bugün yaptığım test.
Sizler nasılsınız durumlar nasıl Eylül ayından duygusal bir bağ bi enerji alabiliyor musunuz ?😍

Eklentiler

• 45C05EC0-6F60-4D14-B748-D0A9F9993144.webp
    45C05EC0-6F60-4D14-B748-D0A9F9993144.webp
    40 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba hanımlar pik bu en alttaki oluyor zannedersem değil mi… bugün yaptığım test.
Sizler nasılsınız durumlar nasıl Eylül ayından duygusal bir bağ bi enerji alabiliyor musunuz ?😍
Son 3 test pik canım

Adetim dün akşam bitti bugün ovulasyon testine başlıyorum☺️
Hadi inşallah ben de biter bitmez başladım ,adetin ilk gününden itibaren sayarak 13. Gün de piki gördüm . Tez vakitte güzel haberler alırız inşallah beraberce 😍

Hadi inşallah ben de biter bitmez başladım ,adetin ilk gününden itibaren sayarak 13. Gün de piki gördüm . Tez vakitte güzel haberler alırız inşallah beraberce 😍
Döngünün ortasında pik görmüşsün çok güzel. Sağlıkla bizde bebeklerimize kavuşuruz inşallah❤️ ilk defa mı ovulasyon testi kullanıyorsun

Döngünün ortasında pik görmüşsün çok güzel. Sağlıkla bizde bebeklerimize kavuşuruz inşallah❤️ ilk defa mı ovulasyon testi kullanıyorsun
Evet ilk kez bu ay denedim tam anlamıyla. Diğer aylar yarım kaldı hep şehir dışına çıktık vs.
Tsh değerim 2021 yılında 3.2 miş şimdi o takılıyor kafama .. en kısa zamanda onun için bi görüneyim diyorum.

Adetin 3.günü hormonlara bakıyorlar ben geçen ay baktırmıştım. Mutlaka baktırın en azından bir sıkıntı varsa erkenden çözümü bulunur B Bipathem

Adetin 3.günü hormonlara bakıyorlar ben geçen ay baktırmıştım. Mutlaka baktırın en azından bir sıkıntı varsa erkenden çözümü bulunur B Bipathem
Aaa bunu da öğrendiğim iyi oldu , adet olursam ( umarım olmam) bitmesini beklemeden gideyim o zaman bu ay .. yaş 37 ama deneyim sıfır daha yeni geçtim bu işlerin başına :)

Aaa bunu da öğrendiğim iyi oldu , adet olursam ( umarım olmam) bitmesini beklemeden gideyim o zaman bu ay .. yaş 37 ama deneyim sıfır daha yeni geçtim bu işlerin başına :)
inşallah adet olmazsın ve gebelik takibi için doktora gidersin🙏🏼 geç olsun güç olmasın☺️ adetin 3.günü hormonlara bakıyorlar sanırım o zaman daha doğru sonuç veriyormuş doktor mutlaka 3.günü gel demişti bana
Olumsuz bir şey çıkmadı inşallah ?
çok şükür çıkmadı değerlerim gayet normalmiş☺️

Merhaba hanımlar, nasıl gidiyor var mı bir gelişme. Benim aşırı belim ağrıyor. Bu ay evde temizlik yaptım o yüzdendir diye düşünüyorum. 🤭 Ve arada da akıntım var. Hafif de karın ağrım. Regl gelecek gibi. Son zamanlar da oluyordu zaten regl öncesi.😅 sizlerde durum nasıl?

inofolic combi ve ovulasyon testine başladım ben de bugun reglimin 7.günü bakalım neler olacak bu ay :) pcos var bende de.

Bnce yumurtlama yok bu testte

merhaba hanımlar, güzel bir gün diliyorum .. 37 yaşımdayım ilk gebeliğim için çalışmalara başlayalı 3 ay oldu .. bu ay innovita marka ovulasyon testi alarak takip etmeye karar verdim .. bugün adetin 8. Günü ve testim bu şekilde..Sizde durumlar nedir ?
Daha deneyimli arkadaşlarımdan bilgiler yorumlar alıp birbirimize destek olabiliriz.
İnşallah bol pozitifli, süper bi ay geçiririz 🌿❣️

Back
X