- 21 Kasım 2024
- 148
- 62
- 13
- 27
- Konu Sahibi gunesiiiim
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin AllahBende dun kan verdim 38.5 çıktı hamıleyım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin AllahBende dun kan verdim 38.5 çıktı hamıleyım![]()
Maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin aramız çok yakın seninle gün olarakBende dun kan verdim 38.5 çıktı hamıleyım![]()
Benim bat 13 EkimBende dun kan verdim 38.5 çıktı hamıleyım![]()
Sizin kaç haftalıkBenim bat 13 Ekim
Çok yeni daha canım 4. Haftaya gireceğim 13 ekimdeSizin kaç haftalık
İnşaallah Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsinÇok yeni daha canım 4. Haftaya gireceğim 13 ekimde
Aminn Allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşaallah Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin![]()
Benım 9 ekim ama beraya gore ıkı haftalık yazıyo adete goremı hesaplanıyo hiç bilmiyprumBenim bat 13 Ekim
Evet canım son adete göre baz alıyorlar yoksa yumurtlamaya göre saysak günlük oluyorBenım 9 ekim ama beraya gore ıkı haftalık yazıyo adete goremı hesaplanıyo hiç bilmiyprum![]()
Ne zaman doktora gitsem bilemedim gittiğimde en azından keseyı olsun görmek istiyorum inşallahEvet canım son adete göre baz alıyorlar yoksa yumurtlamaya göre saysak günlük oluyor![]()
İki kere kan takibi yapıp ben bi 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum geri yarın son kanı vereceğim Allah’ın izniyle bi sorun olmazsa geç gitcem geriNe zaman doktora gitsem bilemedim gittiğimde en azından keseyı olsun görmek istiyorum inşallah![]()
Beta hcg 1500 geçince görülür diyorlar inşallah tez zamandaNe zaman doktora gitsem bilemedim gittiğimde en azından keseyı olsun görmek istiyorum inşallah![]()
İnşallahBeta hcg 1500 geçince görülür diyorlar inşallah tez zamanda![]()
Bende pazartesi tekrar kan verıcem artısı merak edıyorum inşallah saglıklı ilerlerlerİki kere kan takibi yapıp ben bi 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum geri yarın son kanı vereceğim Allah’ın izniyle bi sorun olmazsa geç gitcem geri
İnşaallahBende pazartesi tekrar kan verıcem artısı merak edıyorum inşallah saglıklı ilerlerler![]()
İnşallah canımBende pazartesi tekrar kan verıcem artısı merak edıyorum inşallah saglıklı ilerlerler![]()