Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

Kızlar eylülde çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edip birbirimize motivasyon verelim 🩷🫂
Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz benim bir senedir olmuyor üç dusuğum var bir senedir arar gittim doktoralara bazıları iyi bazıları işte yumurtam catlamamis bı ara adet geç oluyordum gottigimde adetle atılan kistlerin var dediler böyle ama bu çatlama iğnesini vermediler hangi hastane verir acaba

Teşşekürederim destekleriniz için 🙏Bugün gögüslerim çok şiş karnımda ağrıyor hasta olucam büyük ihtimalle 27 yaşındayım neden böyle oluyor anlamıyorum 9 aydır korunmuyorum 3 kere çatlatma iğnesi kullandım 😣
Bu çatlama iğnesi doktor kendimi veriyor banada doktor yumurtan catlamamis ama sol.yumurtan biraz geç hamile kalırsın dedi ama çatlama iğnesi vermedi hangi doktora gideyim şaşırdım üç dusuğum var bir senedirde olmuyor

Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz benim bir senedir olmuyor üç dusuğum var bir senedir arar gittim doktoralara bazıları iyi bazıları işte yumurtam catlamamis bı ara adet geç oluyordum gottigimde adetle atılan kistlerin var dediler böyle ama bu çatlama iğnesini vermediler hangi hastane verir acaba
Öncelikle rabbim beklediğine tez zamanda kavuştursun inşallah🩷 ben kendi bulunduğum şehirde bilinen iyi bir tüp bebek ve infertilite uzmanına gidiyorum özelde kendisi isim vermek doğru olur mu bilmiyorum forumda ama. Bulunduğunuz şehirde özelde ilgili doktorlar varsa araştırın bir derim burada bir kaç kişiyle konuştum devlet hastanelerinin doktorlarının umursamadığını yazmıştı

Öncelikle rabbim beklediğine tez zamanda kavuştursun inşallah🩷 ben kendi bulunduğum şehirde bilinen iyi bir tüp bebek ve infertilite uzmanına gidiyorum özelde kendisi isim vermek doğru olur mu bilmiyorum forumda ama. Bulunduğunuz şehirde özelde ilgili doktorlar varsa araştırın bir derim burada bir kaç kişiyle konuştum devlet hastanelerinin doktorlarının umursamadığını yazmıştı
Evet bana dediki doktor geç hamile kalırsın dedi sadece bir senedirde kalamiyorum ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum eğer burda vermek istemezseniz yani İstanbul'da oturuyorsanız bana doktorun adını burdaki özel mesajdan atabilirmisiniz

Bu çatlama iğnesi doktor kendimi veriyor banada doktor yumurtan catlamamis ama sol.yumurtan biraz geç hamile kalırsın dedi ama çatlama iğnesi vermedi hangi doktora gideyim şaşırdım üç dusuğum var bir senedirde olmuyor
Çatlatma iğnesi doktor kontrolünde olmalı tabi ki kendi başınıza yapabileceigniz bir şey değil bence zaten ovitrelle çok zor bulunan bir iğne o yüzden doktor reçetesi olması çok daha iyi olur sizin için de tanınınız neydi? Yani yumurtalarınız neden çatlamıyor pcos mu var?

Amin inşallah tüm bekleyenler Rabbim kısa sürede nasip etsin inşallah

Back
X