- Konu Sahibi gunesiiiim
Hayırlı olsun cnm sağlıkla Allah analı babalı büyütsün insllhVerdim canım hamileyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun cnm sağlıkla Allah analı babalı büyütsün insllhVerdim canım hamileyim![]()
İnşaallah canım Rabbim darısını size nasip etsinHayırlı olsun cnm sağlıkla Allah analı babalı büyütsün insllh
Göğüs ağrısı var mıydı kuzum çoğunda göğüs ağrısı oluyorYoktı canım sadece bacak ağrım adet belirtilerim vardı
Yok canım göğüslerim sadece dolgunljk vardı benim sadece adet belirtim vardıGöğüs ağrısı var mıydı kuzum çoğunda göğüs ağrısı oluyor
Sağol kuzum adet belirtisi de karın ağrısı herhalde. Senin adına çok çok sevindim darısı benim de başımaYok canım göğüslerim sadece dolgunljk vardı benim sadece adet belirtim vardı
İnşaallah Allah hayırlı haberler duyursun karnım ağrıdı belim bacaklarım inanılmaz hattaSağol kuzum adet belirtisi de karın ağrısı herhalde. Senin adına çok çok sevindim darısı benim de başıma![]()
AminRica ederim rabbim kolaylıkla nasip etsin hepimize![]()
14. Gün en sağlıklı sonucu alırsın bencegene ben :) bugun ıgnenın 11. gün yarın sabah kan versem beta dan anlasılır mı tutup tutmadıgı
pazartesı kan verıcem 15. gün oluyor ama bılmıyorum ya14. Gün en sağlıklı sonucu alırsın bence![]()
Evet pazartesi ver inşallah güzel sonuçlar alırsınpazartesı kan verıcem 15. gün oluyor ama bılmıyorum ya![]()
inşallah inşallah ısteyen herkes guzel sonuclar alırEvet pazartesi ver inşallah güzel sonuçlar alırsın![]()
Canım bugün kan verdim 22cikti uzulimmi sevinnimmi bilemedm bana düşük geldi sizce?Bence bir kan ver![]()
Önemli olan değer değil ki neden uzulesin sevinmelisin . iki günde bir düzenli artış önemli yeniden kan vererek anlarsın onuCanım bugün kan verdim 22cikti uzulimmi sevinnimmi bilemedm bana düşük geldi sizce?
YiaaCanım bugün kan verdim 22cikti uzulimmi sevinnimmi bilemedm bana düşük geldi sizce?