- 30 Ağustos 2025
- 235
- 45
- 13
- 32
- Konu Sahibi gunesiiiim
Yeni vuruldum ben beklıyoruzMerhaba hanımlar bende ayın 24ünde çatlatma iğnesi olacağım inşAllah. Aşılama olacağız bu ay. Hamile kalan oldumu bu süreçte?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni vuruldum ben beklıyoruzMerhaba hanımlar bende ayın 24ünde çatlatma iğnesi olacağım inşAllah. Aşılama olacağız bu ay. Hamile kalan oldumu bu süreçte?
İnşAllah tutunmuştur.Rabbim kolaylıkla hayırla gebe kalmanı nasip etsin.Yeni vuruldum ben beklıyoruzamin insallah
Amin. hepimizin insallahİnşAllah tutunmuştur.Rabbim kolaylıkla hayırla gebe kalmanı nasip etsin.
Bebegim dün bi kramp gibi bir şey yaşadım onun dışında hiçbir şey yaşamıyorum ahhah sen naptınn
Ahh inşallah gebelik içindirBebegim dün bi kramp gibi bir şey yaşadım onun dışında hiçbir şey yaşamıyorum ahhah sen naptınn![]()
Bende sizinle aynı gün olmuşum nasıl hissediyorsunuz var mı belirti bi şey benim ikinci iğnemBebegim dün bi kramp gibi bir şey yaşadım onun dışında hiçbir şey yaşamıyorum ahhah sen naptınn![]()
O zaman benimle de aynı gün ignenizBende sizinle aynı gün olmuşum nasıl hissediyorsunuz var mı belirti bi şey benim ikinci iğnem
Hiçbir şey hissetmiyorum desem yeri Arada iğne batar gibi oluyor çok hafif bi kaç gün önce göğüs uçlarım sızlıyordu ama geçti bugün hiçbir şey hissetmiyorumO zaman benimle de aynı gün ignenizsizde belirti v.s bişey var mi?
Hiçbir şey hissetmiyorum desem yeri Arada iğne batar gibi oluyor çok hafif bi kaç gün önce göğüs uçlarım sızlıyordu ama geçti bugün hiçbir şey hissetmiyorum
bide bacaklarım ağrıyor o kadarO zaman benimle de aynı gün ignenizsizde belirti v.s bişey var mi?
Göğüs uçlarım benimde acıyor sızlıyor dolgunluk desen var bilemiyorum kasık ağrılarım oluyor yumurtlama ağrısı gibi ama hep iğne etkisi normal yazıyor her yerde okudumda.Hiçbir şey hissetmiyorum desem yeri Arada iğne batar gibi oluyor çok hafif bi kaç gün önce göğüs uçlarım sızlıyordu ama geçti bugün hiçbir şey hissetmiyorum
Ya bende bide fitil kullanıyorum o da yapıyor bir ay önce yine iğne vurulmuştum onda daha çok bel ağrım bacak ağrım yoğundu ve maalesef adet oldum bakalım şimdi bacaklarım ağrıyor yine korkuyorum ama hayırlısıGöğüs uçlarım benimde acıyor sızlıyor dolgunluk desen var bilemiyorum kasık ağrılarım oluyor yumurtlama ağrısı gibi ama hep iğne etkisi normal yazıyor her yerde okudumda.
O hiç belli olmaz ben kimyasal gebelik yaşadığımda bacaklarımı tutamiyodum uzanmak istiyodum uzansam bile agriyodu .. sonra bir öğrendim hamileyim ama işte sağlıklı olmadi rabbim saglikli nasip etsinYa bende bide fitil kullanıyorum o da yapıyor bir ay önce yine iğne vurulmuştum onda daha çok bel ağrım bacak ağrım yoğundu ve maalesef adet oldum bakalım şimdi bacaklarım ağrıyor yine korkuyorum ama hayırlısı
Amin hepimize inşallah hayırlı haberler duyursun inşallahO hiç belli olmaz ben kimyasal gebelik yaşadığımda bacaklarımı tutamiyodum uzanmak istiyodum uzansam bile agriyodu .. sonra bir öğrendim hamileyim ama işte sağlıklı olmadi rabbim saglikli nasip etsin
iğne etkisi var mı hala diyede azalmaya yenic e basliyor sanırım. Pik değil ama pike yakındı burda tabi kalite düşüyor.Ya bende bide fitil kullanıyorum o da yapıyor bir ay önce yine iğne vurulmuştum onda daha çok bel ağrım bacak ağrım yoğundu ve maalesef adet oldum bakalım şimdi bacaklarım ağrıyor yine korkuyorum ama hayırlısı
Lh silikleşince mi gebelik oluyordu ben ne hah ne Lh yaptım âdet bekliyorumiğne etkisi var mı hala diyede azalmaya yenic e basliyor sanırım. Pik değil ama pike yakındı burda tabi kalite düşüyor.
Valla bende bekliyodum elimde iki tane ovulasyon vardı bari böyle harcayim dedim.. pik olursa gebelik oluyorda şuanda iğne etkisinden dolayı pik olur diyolardi ama pik değil benim hala var ama azalmış iğne etkileri. Yeniden koyulaşma olursa gebeliğe yorumlayabiliriz sanirimLh silikleşince mi gebelik oluyordu ben ne hah ne Lh yaptım âdet bekliyorum![]()
Tam olarak ne zaman geçer kuzum iğnenin etkisi bende dün vurdum iğneyi bakalımValla bende bekliyodum elimde iki tane ovulasyon vardı bari böyle harcayim dedim.. pik olursa gebelik oluyorda şuanda iğne etkisinden dolayı pik olur diyolardi ama pik değil benim hala var ama azalmış iğne etkileri. Yeniden koyulaşma olursa gebeliğe yorumlayabiliriz sanirim
14.gun test yapin diyolar balım ya ben o günü beklerim. Sanırım bazılarında 12.gune kadar iğne etkisi oluyormuş Garanti 14 işte. Sağlıklı sonuç olurTam olarak ne zaman geçer kuzum iğnenin etkisi bende dün vurdum iğneyi bakalım
Ay hadi bakalım hayırlı sonuçlar alalım yine beraber öğreniriz inşallah14.gun test yapin diyolar balım ya ben o günü beklerim. Sanırım bazılarında 12.gune kadar iğne etkisi oluyormuş Garanti 14 işte. Sağlıklı sonuç olur