Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

Bebegim dün bi kramp gibi bir şey yaşadım onun dışında hiçbir şey yaşamıyorum ahhah sen naptınn 🥰
Ahh inşallah gebelik içindir 😍 bende ağrılar geziniyor balım ya sanki Yumurtlama ağrısı gibi gelip gidiyor... Sagli sollu neler oluyor çözemedim 😂 bugün ovulasyon testi yapayım iğne etkisi varmı dedim baktım evet daha iğne etkisi duruyor pik değil ama pike çok yakın çıktı.

Hiçbir şey hissetmiyorum desem yeri Arada iğne batar gibi oluyor çok hafif bi kaç gün önce göğüs uçlarım sızlıyordu ama geçti bugün hiçbir şey hissetmiyorum
Göğüs uçlarım benimde acıyor sızlıyor dolgunluk desen var bilemiyorum kasık ağrılarım oluyor yumurtlama ağrısı gibi ama hep iğne etkisi normal yazıyor her yerde okudumda.

Göğüs uçlarım benimde acıyor sızlıyor dolgunluk desen var bilemiyorum kasık ağrılarım oluyor yumurtlama ağrısı gibi ama hep iğne etkisi normal yazıyor her yerde okudumda.
Ya bende bide fitil kullanıyorum o da yapıyor bir ay önce yine iğne vurulmuştum onda daha çok bel ağrım bacak ağrım yoğundu ve maalesef adet oldum bakalım şimdi bacaklarım ağrıyor yine korkuyorum ama hayırlısı

Ya bende bide fitil kullanıyorum o da yapıyor bir ay önce yine iğne vurulmuştum onda daha çok bel ağrım bacak ağrım yoğundu ve maalesef adet oldum bakalım şimdi bacaklarım ağrıyor yine korkuyorum ama hayırlısı
O hiç belli olmaz ben kimyasal gebelik yaşadığımda bacaklarımı tutamiyodum uzanmak istiyodum uzansam bile agriyodu .. sonra bir öğrendim hamileyim ama işte sağlıklı olmadi rabbim saglikli nasip etsin

O hiç belli olmaz ben kimyasal gebelik yaşadığımda bacaklarımı tutamiyodum uzanmak istiyodum uzansam bile agriyodu .. sonra bir öğrendim hamileyim ama işte sağlıklı olmadi rabbim saglikli nasip etsin
Amin hepimize inşallah hayırlı haberler duyursun inşallah 🙏 siz test yaptınız mı hiç

iğne etkisi var mı hala diyede azalmaya yenic e basliyor sanırım. Pik değil ama pike yakındı burda tabi kalite düşüyor.

Eklentiler

• 1000096166.webp
    1000096166.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 30
Lh silikleşince mi gebelik oluyordu ben ne hah ne Lh yaptım âdet bekliyorum 🤣
Valla bende bekliyodum elimde iki tane ovulasyon vardı bari böyle harcayim dedim.. pik olursa gebelik oluyorda şuanda iğne etkisinden dolayı pik olur diyolardi ama pik değil benim hala var ama azalmış iğne etkileri. Yeniden koyulaşma olursa gebeliğe yorumlayabiliriz sanirim

Valla bende bekliyodum elimde iki tane ovulasyon vardı bari böyle harcayim dedim.. pik olursa gebelik oluyorda şuanda iğne etkisinden dolayı pik olur diyolardi ama pik değil benim hala var ama azalmış iğne etkileri. Yeniden koyulaşma olursa gebeliğe yorumlayabiliriz sanirim
Tam olarak ne zaman geçer kuzum iğnenin etkisi bende dün vurdum iğneyi bakalım

Tam olarak ne zaman geçer kuzum iğnenin etkisi bende dün vurdum iğneyi bakalım
14.gun test yapin diyolar balım ya ben o günü beklerim. Sanırım bazılarında 12.gune kadar iğne etkisi oluyormuş Garanti 14 işte. Sağlıklı sonuç olur

Back
X