• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

Amaan her türlü üzülüyoruz zaten yapsak ne yapmasak ne.. ben hep o düşünceyle yaparsam yapıyorum zaten
Dün çok cesaret geldi kalkıp alıp gelip yapasım geldi ama işte regle de 3 gün var yani geçen ay öyle olmuştum ama karnım ağrıyor bacaklarım ağrıyor iyi bi his yok içimde

Dün çok cesaret geldi kalkıp alıp gelip yapasım geldi ama işte regle de 3 gün var yani geçen ay öyle olmuştum ama karnım ağrıyor bacaklarım ağrıyor iyi bi his yok içimde
HAyrılışı olsun canım ben regl oldum. Normalde yumurtlamadan 16 gün sonra olurdum ama böyle oldu bu kez

Merhaba hanımlar kısaca hikayemi anlatayım ben tüp bebek ile 3 yaşında oğlan annesiyim 2 çocuk için kalan embriyoları ağustosta transfer yaptık tutmadı negatifin adetinde o ay kendiliğinden ( pcosum bu arada) bir yumurtam gelişti adet 12. Günü 19,5mm idi çatlatma iğnesi yapıldı 13. Eylül adetin yani 12. Günü. Dün iğnenin 9. Günü idi tamamen iğne etkisi bitti negatife döndü cuma günü kan vereceğim hakkımızda hayırlısı olsun tüp bebek sonrası çatlama ile hamile kalırsam çok güzlemolacak yoksa aralıkta. Tekrar tüp bebeğe başlayacağız 🌼❤️

Back
X