• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

O zaman iğne yapmıştır. Bende sordum bugün sürekli uyuduğum için. Sanki uyku hapı almışım gibi sürekli yorgun hissettim.
Bende öyle düşündüğüm için sordum doktorum kasık agrın olur dedı bunu soylememişti teşekkür ederim 🥰uyudum bilerek baş ağrım geçsin diyede geçmedi aynı devam edıyo

Şimdi kan vereceğim sağlık ocağında iğneden sonra 13. Gün bugün bata 5 gün var bakalım ne olcak idrar testi halen negatif ☺😅

Kızlar eylülde çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edip birbirimize motivasyon verelim 🩷🫂
kızlar ben 2 buçuk senedir çocuk istiyorum 1 tane 2 aylık düşüğüm 3 tane kimyasal gebeliğim var, bütün testleri yaptırdım gen testi hormon testi eşimin bütün testleri tamam hiç bir sorunumuz gözükmüyor çok şükür gittiğim her doktor bugün yarın olur diyerek gönderdi en son bulduğum bir doktor 18 eylül adetimin 2.gününde klomen tedavisine başladı sabah 2 akşam 2 içtim 2 kutu bitirdim 5 günde 25 eylülde kontrolüm vardı yumurtalarımın 6-7 mm büyüdüğünü klomen kullanmaya devam etmemi söyledi dün tekrar 2 kutu yazdı pazartesi günü kontrole çağıracak, böyle bi şey yaşayanınız var mı? ve günde 1-2 tane sigara içmek çok mu zararlı olur

Kızlar sabah ki testi atmamıştı negatif diye ilk 5 dakikada olsam çıkardı diye düşünüyorum ama sonradan baktığımda böyle çıkmış fotoğrafta gözükmüyor çok

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21 KB · Görüntüleme: 18
  • image.webp
    image.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Back
X