- 23 Haziran 2024
- 3.833
- 1.268
- 53
- Konu Sahibi gunesiiiim
Test yaptın mı hiçAynı balım bacak ağrılarım devam sadece yarın regl günüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptın mı hiçAynı balım bacak ağrılarım devam sadece yarın regl günüm![]()
Hayır ısrarla yapmıyorum yarını bekliyorumTest yaptın mı hiç
Hadi bakalım inşallah adet olmazsın canım bize güzel haberler sen verirsin inşallahHayır ısrarla yapmıyorum yarını bekliyorum![]()
İnşaallah ya hamilelikten dolayı olmayayım adet hepimiz güzel haberler alalım Allah gönlümüzdekini nasip etsinHadi bakalım inşallah adet olmazsın canım bize güzel haberler sen verirsin inşallah![]()
![]()
Amin canım benim amin inşallahİnşaallah ya hamilelikten dolayı olmayayım adet hepimiz güzel haberler alalım Allah gönlümüzdekini nasip etsin![]()
İnşallah iğne etkisi geçmiştirKızlar 10. Gün testiniz nasıldı ya bu iğnenin etkisi ne zaman geçiyor benim böyle hala öncesinde yapmadım ama geçmiştir diye düşünmüştümEki Görüntüle 3649590
Aşkım o kadar ümidim yok ki sjslsjslksls sanmıyorumİnşallah iğne etkisi geçmiştir![]()
Ay zaten ne zaman böyle olursa tutuyor beybiAşkım o kadar ümidim yok ki sjslsjslksls sanmıyorum
Canım ümidini kırmak istemem ama hem pek görünmüyor burda hemde ilk 5dk sonrasi pek güvenilir olmuyor diyorlar umarım yaniliyorumdur bnmde kaç defa oldu çünkü baya net çizgi bile çıkan oldu negatiftiKızlar sabah ki testi atmamıştı negatif diye ilk 5 dakikada olsam çıkardı diye düşünüyorum ama sonradan baktığımda böyle çıkmış fotoğrafta gözükmüyor çok
Keşke öyle olsa kuşum da bu kadar erken böyle pozitif çıkmaz benceAy zaten ne zaman böyle olursa tutuyor beybi![]()
Bekle bakalım balim iki gün sonra yenilersin testiKeşke öyle olsa kuşum da bu kadar erken böyle pozitif çıkmaz bence
Biliyorum canım öylesine koydum zaten 5 dakikadan sonra çıkan çizgi genelde kuruma oluyorCanım ümidini kırmak istemem ama hem pek görünmüyor burda hemde ilk 5dk sonrasi pek güvenilir olmuyor diyorlar umarım yaniliyorumdur bnmde kaç defa oldu çünkü baya net çizgi bile çıkan oldu negatifti
Dururmuyum ben arsızım sürekli test yaparım şimdiBekle bakalım balim iki gün sonra yenilersin testi
AhahahDururmuyum ben arsızım sürekli test yaparım şimdiallahtan çalışıyorum da vakit geçiyor
Bende de şuan var ama bnde hiç iğneye bağlıyom ilk defa iğne oldum herkeste oluyor mu bilmiyom bnde de normlde olmazdiBiliyorum canım öylesine koydum zaten 5 dakikadan sonra çıkan çizgi genelde kuruma oluyorbi ümit işte
bu göğüs hassasiyeti bende hiç olmuyordu ne adette ne de ilk gebeliğimde olmadı bunda göğüs uçlarım çok acımaya başladı 2 gündür iğnenin böyle etkisi var mı ya mahvoldum ağrıdan
Bende de şuan var ama bnde hiç iğneye bağlıyom ilk defa iğne oldum herkeste oluyor mu bilmiyom bnde de normlde olmazdi
Sanırım beta hormonundan ama benim ilk başlarda hiç öyle birşey yoktu 2 gündür başladı bendeBende de göğüs ucu hassasiyeti oluştu. Bende 2 gün önce vuruldum. Bugün aşılama oldum. Göğüs ucu hassasiyetinden çok gaz sancısı var kasıklarımda. Birde uykum geliyor çok.
Canım kan sonucun çıkmadımı dahaSanırım beta hormonundan ama benim ilk başlarda hiç öyle birşey yoktu 2 gündür başladı bende