Benim 3. Aşılama tedavim bende gonal f 75 kullanıyorum göbekten yap dediler bana ilk tedavim klomen idi ikinci tedavim yine gonal f idi hep göbekten yaptım , 12 gündür iğne kullanıyorm sağdaki yumurtam 16 mm olmuş soldaki ise 18 bakalım yarın kontrol varKızlar bu benim ikinci aşılama tedavim.. Şuan gonal f verdiler.. 75 ml günlük iğne yapıyorum. 9 Eylül de başladım. Salı günü kontrole gidicem. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte..İlk aşılama tedavisinde de gonal f i kullanmıştım 50 ml idi ama.. Koldan oluyorum ben.. Göbekten de yapılıyor biliyorsunuz sizce hangisi daha iyi..?
Benim de 2. Aşılama olcak canım.Her ikisinde de gonal f 50 lik kullandım.Nasip olursa yarın aşılama olcak bakalımKızlar bu benim ikinci aşılama tedavim.. Şuan gonal f verdiler.. 75 ml günlük iğne yapıyorum. 9 Eylül de başladım. Salı günü kontrole gidicem. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte..İlk aşılama tedavisinde de gonal f i kullanmıştım 50 ml idi ama.. Koldan oluyorum ben.. Göbekten de yapılıyor biliyorsunuz sizce hangisi daha iyi..?
Ayyy hadi inşallah canım.. Kaç tane yumurtan büyümüştü ilkinde ve şimdi? Benim ilkinde 1 taneydi. Üstelik pcosum. Şimdi biri 13 biri 10 biri 7 cmlik 3 tane oluşmuş. Perşembe günü gidip tekrar kontrol edecekler bakalım.Benim de 2. Aşılama olcak canım.Her ikisinde de gonal f 50 lik kullandım.Nasip olursa yarın aşılama olcak bakalım
Ayy hadi inşallah canım ya.. Ben koldan yapıyorum. Peki euthyrox diye ilaç kullanan var mı? Bana bu sefer onuda verdi..Benim 3. Aşılama tedavim bende gonal f 75 kullanıyorum göbekten yap dediler bana ilk tedavim klomen idi ikinci tedavim yine gonal f idi hep göbekten yaptım , 12 gündür iğne kullanıyorm sağdaki yumurtam 16 mm olmuş soldaki ise 18 bakalım yarın kontrol var
Ayy inşallah canım benim hayırlısı ile çocuklarımız olsun daMerhaba kızlarBende ani bir karar ile aşılamaya geçtim 9 eylülde gonal 75 ile başladım yarın doktor randevum var iğneme devam ederken bir yandan ovülasyon ile takip yapıyorum şu an ikinci çizgi belli belirsiz inşallah güzel sonuçlar alırız
Tiroid ilacı canım ben kullanmıştım daha önceAyy hadi inşallah canım ya.. Ben koldan yapıyorum. Peki euthyrox diye ilaç kullanan var mı? Bana bu sefer onuda verdi..
Ben göbekten yapıyorum canım sanırım göbek daha etkiliymişKızlar bu benim ikinci aşılama tedavim.. Şuan gonal f verdiler.. 75 ml günlük iğne yapıyorum. 9 Eylül de başladım. Salı günü kontrole gidicem. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte..İlk aşılama tedavisinde de gonal f i kullanmıştım 50 ml idi ama.. Koldan oluyorum ben.. Göbekten de yapılıyor biliyorsunuz sizce hangisi daha iyi..?
İlkin de 1 taneydi kuzum.2. sinde 2 tane oldu yumurta.Rabbim sana da güzel haberler almayı nasip etsin inşaallah hepimiz bu ay alırız güzel haberleriAyyy hadi inşallah canım.. Kaç tane yumurtan büyümüştü ilkinde ve şimdi? Benim ilkinde 1 taneydi. Üstelik pcosum. Şimdi biri 13 biri 10 biri 7 cmlik 3 tane oluşmuş. Perşembe günü gidip tekrar kontrol edecekler bakalım.
Ayy hadi inşallah canım yaBenim 3. Aşılama tedavim bende gonal f 75 kullanıyorum göbekten yap dediler bana ilk tedavim klomen idi ikinci tedavim yine gonal f idi hep göbekten yaptım , 12 gündür iğne kullanıyorm sağdaki yumurtam 16 mm olmuş soldaki ise 18 bakalım yarın kontrol var
İnşallah canım benimMerhaba kızlarBende ani bir karar ile aşılamaya geçtim 9 eylülde gonal 75 ile başladım yarın doktor randevum var iğneme devam ederken bir yandan ovülasyon ile takip yapıyorum şu an ikinci çizgi belli belirsiz inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah canım dün kontrole gittim. Birisi 17 birisi 13 diğerinde 10 cm olmuş sizce nasıl? Açıkcası ben en az iki tanesi büyümüş olsun istiyordum nasip tabi ama bakalım.. Bu arada bugün yani cuma günü öğlen aşılama yapılacak inşallah bu sefer olur.. Hepimiz birbirimize dua edelim inşallah..İlkin de 1 taneydi kuzum.2. sinde 2 tane oldu yumurta.Rabbim sana da güzel haberler almayı nasip etsin inşaallah hepimiz bu ay alırız güzel haberleri
Bende bu cuma inşallah.. Ani bir kararla doktor cuma yapalım dedi..telefondan.. Şok oldum. Aslında cumartesi diyordu..Benim de 2. Aşılama olcak canım.Her ikisinde de gonal f 50 lik kullandım.Nasip olursa yarın aşılama olcak bakalım
Canım bende pcosum. İlkindeAyyy hadi inşallah canım.. Kaç tane yumurtan büyümüştü ilkinde ve şimdi? Benim ilkinde 1 taneydi. Üstelik pcosum. Şimdi biri 13 biri 10 biri 7 cmlik 3 tane oluşmuş. Perşembe günü gidip tekrar kontrol edecekler bakalım.
Yaa bende ilkinde hareketliydim senin gibi acab diyorum. Aslında Rabbım verecekse her türlü diyorum ki ama insan yinede bir tereddüt ediyor bu sefer çok birşey yapmam. Arkadaşın biri hiç hareket bile etmemiş ve tutmuş. Ama yinede nasip yaa!!Merhaba arkadaşlar aşılamadan sonra sürekli yatmalımıyız yani kendimize dikkat etmelimiyiz
Acaba ben aşılama yaptirdim tutmadı çok hareketiydim temizlik falan yaptim ondanmi tutmadı sizce
İnşallah canım benimMerhaba kızlar bende aşılama yaptırıcam kısmetse şuan sağda ve solda 2 yumurtam var merional 75 kullanıyorum hepimiz için hayırlı olsun
Benim de biri 18 biri 15 ti canım normalde daha fazla büyüyor ama bu kez öyle oldu.Ben onlara takılmadım.çünkü çatlatma iğnesi vurduğumuzda da çatlama boyutuna gelen kadar büyüyorlar.Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah çok başarılı geçer canım haber ver mutlakaİnşallah canım dün kontrole gittim. Birisi 17 birisi 13 diğerinde 10 cm olmuş sizce nasıl? Açıkcası ben en az iki tanesi büyümüş olsun istiyordum nasip tabi ama bakalım.. Bu arada bugün yani cuma günü öğlen aşılama yapılacak inşallah bu sefer olur.. Hepimiz birbirimize dua edelim inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?