Aşılama Eylül de aşılama tedavisi yaptıranlar sonuçları birlikte bekleyelim mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 2 aşılama da da sabah akşam 2 şer tane vajinal yoldan kullanıyorum canım
Bana doktorum günde 1 kere yeterli dedi bana az geldi herkes en az 2 kere kullanıyormuş. Sen aşılama olduğun gün mü başladın kullanmaya

Bana doktorum günde 1 kere yeterli dedi bana az geldi herkes en az 2 kere kullanıyormuş. Sen aşılama olduğun gün mü başladın kullanmaya
Yok canım ertesi gün başlattı.Her doktor farklı veriyor galiba.Benim dozum da diğerlerine göre fazla mesela.Günde 4 tane kullanmış oluyorum

Benim genelde iğnenin 36.37. saatte çatlıyor canım.Geçen ay ağrım olmadı benim de.Bu ay tam aşılama anında çatlama ağrılarım oldu.Sonuç nasıl olcak bende merak ediyorum.Sperm 3-4 gün canlı kaldığı için öyle demiş olabilir doktorun canım.

Aşılama yaptıran arkadaşlar bir sorum olacak çatlatma iğnesi vurduktan sonra gonalf iğneyi tekrar yaptınız mı?
Hayır canım o şekilde vurulmaması lazım.En azından bana hiç bir doktorum böyle birşey söylemedi.

Yok canım ertesi gün başlattı.Her doktor farklı veriyor galiba.Benim dozum da diğerlerine göre fazla mesela.Günde 4 tane kullanmış oluyorum
Tüm cevapların için çok teşekkür ederim canım benim hala hiç bir ağrım yok bende fitile yarın başlayacağım. İnşallah güzel sonuçlar alırız

Tüm cevapların için çok teşekkür ederim canım benim hala hiç bir ağrım yok bende fitile yarın başlayacağım. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Rica ederim canım benim..Bende çok soru sordum insan merak ediyor haliyle..Bence ağrıya takılma canım dün bir prof söyledi Instagram da.İlla ağrı olcak diye birşey yokmuş.Benim genel olarak her ay ağrım oluyor geçen ay olmayınca bende çatlaması sandım ama ultrasonda baktı doktor çatlamış yumurta kist falanda olmamış çünkü.Rabbim ol derse herşekilde olacak o benim 3-4 gün çok stresli geçti umutsu oldum ama sonra durdum düşündüm Rabbim ol dedikten sonra kim engel olabilir

Ben stres yapmamaya çalışıyorum avokado yemeye başladım herkes önermiş vesile olur belki eşimin yıkanmış sperminde hızlı hareketli 94 çıktı inşallah benim yumurta inat etmezde işlevini yapar

Ben stres yapmamaya çalışıyorum avokado yemeye başladım herkes önermiş vesile olur belki eşimin yıkanmış sperminde hızlı hareketli 94 çıktı inşallah benim yumurta inat etmezde işlevini yapar
İnşaallah canım bizim de %94 çıktı kuzum ama biraz enfeksiyon varmış bugün tesadüf test e bakarken gördüm.Dna hasarına yol açabiliyormuş o da.Ona biraz üzüldüm ama Rabbim büyüktür inşaallah alırız hayırlı sağlıklı bebek haberlerini

İnşallah canım benim

Benim doktorum bir hafta gün aşırı dedi ama benim yumurtam aşılama yapılırken çatlamamıştı acaba yarını değerlendirsem mi diye düşünüyorum
Değerlendir kuzum. Doktorum sıkıntı yok istediğin kadar dedi. İlk iki gün kesin yap deyince sormuştum

Vallahi bana öyle bişey demedi ama bunu da bilmem iyi oldu ona göre kullanırım

Ahh ahh hiç ağrım bitmiyor kiii benim

Selam kızlar. Bu ay bende aşılama yaptıracağım. Umarım herkes pozitif sonuç alır İğneler kaç gün kullanılıyor ? Birde kendiniz yapabiliyor musunuz

Selam kızlar. Bu ay bende aşılama yaptıracağım. Umarım herkes pozitif sonuç alır İğneler kaç gün kullanılıyor ? Birde kendiniz yapabiliyor musunuz
Merhaba canım Bir hafta on gün gibi bir süreç de oluyor Benimki yaklaşık mesela 8 gün sürdü 8 günüm Hatta aşılama yapıldı, Normalde kendini yapabiliyorsun ama ben iğneden korktuğum için başkasına yaptırdım bu acil olabilir hastane olabilir Sağlık Ocağı olabilir ki genelde akşam saatlerinde söylüyorlar Sağlık ocakları kapalı olabiliyor. İnşallah canım ya hepimizinki pozitif çıkar Bu arada

Merhaba arkadaşlar bende 13 Eylül de ilk aşılamamı yaptırdım. İnşallah hayırlı sonuç elde edebilirim. Umutsuzum ama nasip bakalım

Merhaba arkadaşlar bende 13 Eylül de ilk aşılamamı yaptırdım. İnşallah hayırlı sonuç elde edebilirim. Umutsuzum ama nasip bakalım
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım bende 18 Eylül de ilk aşılamamı yaptırdım. Hiç ağrım sızım yok bende pek umutsuzum ama dua etmeye devam

Bende 14 Eylül de 2. Aşılama mı oldum.Benim de beklentim yok ama yine de Rabbime çok dua ediyorum olumlu olsun diye.Sende herhangi bir belirti var mı canım ?

Ya evet maalesef şansımız çok düşük ama insan yine de umutlanıyor. Hayırlısı olsun inşallah canım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…