Aşılama Eylül de aşılama tedavisi yaptıranlar sonuçları birlikte bekleyelim mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de ilkin de çok hareketliydim bu kez daha dikkat ediyorum ama yine de birşeyler çıkıyor inşaallah nasip olur 2. Aşılama da hepimize

Kuzum bende 2 aşılamada da hiç ağrı olmadı sadece 3 gün adet sancısı gibi hafif ağrılar oldu.Acaba ilkinde çatlamayıp kist mi oldu doktor bakmış mıydı kuzum o zaman.Ya da aşılamadan sonra da çok fazla yumurtan gelişip ağrı yapmış olabilir

Aşılama yaptıran arkadaşlar bir sorum olacak çatlatma iğnesi vurduktan sonra gonalf iğneyi tekrar yaptınız mı?

Evet doktor da öyle dedi. Ama net bilgi değil.

Bugun aşılama oldum..rahim ağzım çok darmış çok ağrı çektim o spekulum takılırken falan çok ağrılı oldu çok zor oldu sanki içim yara gibi. Sonraki süreç nasıl nolur bilemiyorum

Bugun aşılama oldum..rahim ağzım çok darmış çok ağrı çektim o spekulum takılırken falan çok ağrılı oldu çok zor oldu sanki içim yara gibi. Sonraki süreç nasıl nolur bilemiyorum
Bende bugün aşılama oldum.. Çok şükür anlamıyorum bile işlem sırasında bir dakika bile sürmedi. Ama geçenkinde 4 5 gününden sonra ağrı olmaya başladı.. Şuan gögüslerim kasıklarımda hafif ağrılar var ama işin kötüsü çoğu zaman oluyor.. Tabi bu dönemde bir tık daha fazla... Canım inşallah geçer senin de ağrıların..

Çok teşekkür ederimm. Kullandığımiz ilaçlar çatlatma iğneleri hep belirti gibi mi acaba diye insanın aklına getiriyor. Beklemek zor insan gereksiz ümide kapılıyor ümitsizliğede kapılıyor. Acaba yumurta çatlamadi mi iğneye ragmen diye düşünüyor insan kist mi oldu diye. Size de geçmiş olsun. Hakkımızda hayırlısı olsunn. İnşallah bu sefer hayırlı haberi alırız birlikte bekleyelim bakalım

Kızlar aşılamamı oldum ama hiç bir şey hissetmiyorum şu an Perşembe çatlatma iğnesi vurulmama rağmen yumurta çatlamamış doktorum çatlamak üzere dedi ama bunun bizim için çok bir önemi yok dedi kötü mü iyi mi bilemedim sizde nasıl olmuştu yumurtanız çatlamış mıydı?

Canım çoğu kişide hiç bir şey hissetmiyormuş.. Aslında hissedenler garipseniyor.. Ben devlet hastanesinde yaptırıyorum. O yüzden çok konuşma durumumuz olmuyor maalesef.. Sadece yumurtama baktığında doktor o çok iyi dedi.. Bende aşılama sırasında sıkıntı olmasın diye hiç bir şey sormadım.. Sonrasında zaten gitti doktorum.. Ama şunu biliyorum en az gün aşırı birliktelik olacağından bu sırada da yumurtalar büyümeye ve çatlamaya devam ediyor olcak.. Sonrasında da gebelik oluşabilir yani..

Ben de ilkin de çok hareketliydim bu kez daha dikkat ediyorum ama yine de birşeyler çıkıyor inşaallah nasip olur 2. Aşılama da hepimize
İnşallah canım.. Ya doktor aslında normal hayatına devam et ama yine de daha dikkatli ol diyor.. Ağır kaldırma koşma fazla yürüme gibi gibi...

Benim doktorum bir hafta gün aşırı dedi ama benim yumurtam aşılama yapılırken çatlamamıştı acaba yarını değerlendirsem mi diye düşünüyorum

Benim doktorum bir hafta gün aşırı dedi ama benim yumurtam aşılama yapılırken çatlamamıştı acaba yarını değerlendirsem mi diye düşünüyorum
Vallahi sana şöyle söyleyim ne kadar çok o kadar iyi... Normalde perhizli bir şekilde sperm alıyorlar eşlerimizden son dakikaya kaldığı için doktor istemedi.. Ee aynı gün birlikte olun dedi... Ertesi gün içinde dedi.. Bende bu doğrultuda devam edeyim diyorum.. Eğer eşin öğlen olur akşam olur bir iki saat uyuyrsa daha iyi olur..

Ben 3 gün özellikle üst üste değerlendirmeyi düşünüyorum sonra gün aşırıya dönerim doktor fitil verdi ilişki zamanında kullanma spermleri öldürüyor dedi ilişki sabah olacaksa akşam fitili koy akşam olacaksa sabah koy dedi sizdede böyle mi

Kızlar aranızda Progestan fitil kullanan var mı ? Varsa günde kaç kere kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…