- 11 Kasım 2015
- 642
- 666
- 18
- 30
- Konu Sahibi Yarenannesi
Benim kızım eylül aynın birinde .3 kilo 10 gr..... doğdu. ...ben emziremedim..bebeğim emmedi sagarak veriyorum. ...eylül ayında dogum yapan anneleri ....mj larını bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden emziremediniz ? Allah kolaylık versin zor benimde sütüm yetmedi mama verdim yeni yeni toparlanıyoruzBenim kızım eylül aynın birinde .3 kilo 10 gr..... doğdu. ...ben emziremedim..bebeğim emmedi sagarak veriyorum. ...eylül ayında dogum yapan anneleri ....mj larını bekliyorum
Ben de 20eylulfe dogum yptim
3 kilo dogdu simdi 6 kilo..ya sizinkiAynı gün doğum yapmışız :) bebişiniz kaç kilo doğdu? Şu an kilosu Nasıl?
Bebegim kendisi emmedi....malesefNeden emziremediniz ? Allah kolaylık versin zor benimde sütüm yetmedi mama verdim yeni yeni toparlanıyoruz
Ben 36haftalik erken doğum yaptım şeker. 3kilo dogdu minikim. Su an 5bucuk kilo. Senin minikin durumu nedir annesi??Aynı gün doğum yapmışız :) bebişiniz kaç kilo doğdu? Şu an kilosu Nasıl?
Maşallah erken dogum yapmanıza rağmen kilosu çok güzelBen 36haftalik erken doğum yaptım şeker. 3kilo dogdu minikim. Su an 5bucuk kilo. Senin minikin durumu nedir annesi??
Maşallah. ..kızmı .erkekmiBen de 19 eylülde doğum yaptım.
4,120 kg doğdu bebeğim.
2. kızım olduMaşallah. ..kızmı .erkekmi
3130 gr doğdu yalnız sarılıktan dolayı kilo kaybı yaşadı ve sarılığımız biraz uzun sürdü3 kilo dogdu simdi 6 kilo..ya sizinki
Cnm helva...ile kaymak ye bol bol...1 ayda 1 buçuk kilo aldırıyo..maşallah3130 gr doğdu yalnız sarılıktan dolayı kilo kaybı yaşadı ve sarılığımız biraz uzun sürdüşu an 5400 sadece anne sütüyle besleniyor. Sütü ve kalitesini artırmak için neler yapıyorsunuz?
Kiźmi cnm erkekmiMerhaba benim kızım da 15 eylülde doğdu 2800 ve 49 cm di. Haftaya da 3 aylık kontrolümüz var☺
Kiźmi cnm erkekmi
Pardon gormedim..kızım yazdıgınıMerhaba benim kızım da 15 eylülde doğdu 2800 ve 49 cm di. Haftaya da 3 aylık kontrolümüz var☺
Kilosu iyi cnm ama ...bende sagip veriyorum....sen kac saatte bir sagiyorsun kac saatte bir kac ml veriyorsunBenim kizimda 7 Eylülde doğdu . Gelişim geriliği dediler 38+2 de aldılar sezeryanla 2250 grm 47 cm doğdu .Emmedi beni sağıp veriyorum ama hep mamada takviye verdim su an sütüm azalıyor yetmiyoda ona. Şu an 5500 grm 60 cm sizce iyimi boyu ve kilosu ve 3 aylık olduk
İlk başlarda 2 saatda muhakkak sağıyorum gündüzlleri yediriyorum mamada ek veriyorum geceleri daha uzun bekletiyodum sütümü simdiler de 3-4 saatde anca sütüm 120 cc yı dolduruyordu bazen dolmuuo bile azaldı .Kilosu iyi cnm ama ...bende sagip veriyorum....sen kac saatte bir sagiyorsun kac saatte bir kac ml veriyorsun