Eylül de düğünüm var ne yapacağımı bilmiyorum?

Kızz daha erken evet bak ben 3 ay kala gelinlik diktirdim kınalığımı da 2 hafta önce aldım :27:
Hem yeni seçenekler gözüne takılır görüp pişman olma erkenden almanın dezavantajı var :1:

doğru diyosun tatlımda benm çok işleme var beğendiğim gelinlikte o yüzden erkenden gitmem gerek bi çok gelinlikçiye sordum 5 ay önceden provalara başlanması gerek çok uzun sürer dediler

canım bu konuda sana tavsiye veremicem çünkü evli değilim :)

ama bence fazla kafana takıyorsun...

yani bunlar tatlı telaşlar ya :)

her şey hallolur merak etme sen :)

sen modeline karar verdikten sonra gerisi kolay zaten...

mutluluklar dilerim :16:

düğün mevsimi bi gelsin modacılar gelinliklerini döksünler ortaya fikrin kesinlikle değişir, bence bekle mayıs gibi evlilik fuarı oluyor orayı gezmeden kesinlikle birşey alma derim... ama sen bilirsin...

Kızlar annemle baya bir hararetli tartıştık bu konuda. ben ne desem ona daha var diyo. her hangi bişey alacaz diyelim çok erken diyo. nikah günü alıcaz diyoruz çok erken diyolar. ya ben eylülün 21 inde düğünüm var kızlar. nikah ve düğün salonlarını hallettim. ama benm sadece beyaz eşyalarım hazırlandı. buzdolabı alınması sadece ve diğer bütün beyaz eşyalar ve küçük ev aletlerim hazr. ama diğerlerinin hiç birisi hazır değil. ne bindallım hazır ne kına gecesinde giyeceğim elbise hazır hiç bişeyim hazır değil ve hazır olmamakla birlikte baktığım hiç bişeyide beğenemiyorum arkadaşlar. kızlar şimdi ben ne yapıcam. gelinlik bakıyorum hiç beğenemiyorum internetten. dün bi çıktık bakmaya fiyatlar uçmuş bi model beğendim onuda eminönünde bi geliklikçi var bizim yakın arkadaşımız ona gidicem modeli anlatıcam ama bizimkiler çok erken daha diyo ben diktiricem geç bile kaldım gibi geliyo bana iş yerinde arkadaşlar öyle söyliyo. diktiriceksen 5 veya 6 ay önceden gidilmesi gerek dediler ben ne yapayım haftaya pazar günü gidip görüşücem hemen diktirmeye başlasam mı yoksa annemin dediği gibi erken mi bana yardım edin ne olurrrr...

arkadaşlarınız abartmış bence 6 ay önce gelinlik dikilmesine hiç gerek yok benim düğünüme 2 ay var daha yeni dikiliyor gelinliğim. panik yapmayın eylüle okadar çok varki ozamana kadar neler yapılır neler.

benimde 2 eylülde düğünüm pekiii elde ne var; düğün salonu nikah tarihimiz balayı otelimiz ve beyaz eşylarımız. gelinlik kınalık için falan çok çok erken gibi. banada herkes soruyor gelinlik bakıyormusun diye ama şimdikten bakıcam nette beğenicem sonra aradığımı bulamayınca daha da mutsuz olucam(hazır almak istiyorum) o yüzden yaz başı gibi diktirrsin ama tarihlerini al derim ben salon falan tutun yaniii çok heycanlı dimi her şeyy :52: ben öyleyimm :16:

kızlar yalnız ben size tam açıklayamadım benm tayin işim de var yani son iki ay ben bunun la uğraşamıycam belki tayinim çıkıcak evi oraya taşıycaz yani son ana bırakırsam zor durumda da kalabilirim açıkçası e bide benm beğendiğim gelinliğin işlemeside uzun sürüyo doğal olarak bu yzden bu kadar erkenden gidiyim mi demek istemiştim

benimde 2 eylülde düğünüm pekiii elde ne var; düğün salonu nikah tarihimiz balayı otelimiz ve beyaz eşylarımız. gelinlik kınalık için falan çok çok erken gibi. banada herkes soruyor gelinlik bakıyormusun diye ama şimdikten bakıcam nette beğenicem sonra aradığımı bulamayınca daha da mutsuz olucam(hazır almak istiyorum) o yüzden yaz başı gibi diktirrsin ama tarihlerini al derim ben salon falan tutun yaniii çok heycanlı dimi her şeyy :52: ben öyleyimm :16:

evet çok heyecanlı herşey vallahi :):) ama benm tayin di şarktı olaylarım var birden o çıkcak bütün planlarımı alt üst etcek die ödüm kopuyo

gelinlik için sakın sakın acele etmeyin.
ben öyle çok kilo alıp verebilen biri değilimdir.
aklımdan çıksın dedim
model aşağı yukarı belliydi
5 ay kadar önce gittim modaevine.
model sorun olmadı ama ben 7 kilo verdim hem de son 1.5 ayda
gelinliğimi de korseli diktirmiştim ki sıkı görüneyim.
korse daraltılamadı gelinliğimin arkası bağcıklıydı
bağcığın v şeklinde görünmesi gerekirken dümdüz olmak zorunda kaldı
o yüzden göğüs altında hafif bir kırılma oldu.
herkes yarım nefes almak gerekir der gelinlik içinde
benimki oldukça rahattı:))

salonu tutmuşsunuz önemli olan o..
gerisi gelir merak etmeyin..
mobilya tarzı şeyleri almak çok zor olmuyor.
biz girdiğimiz 3. mağazada seçmiştik:)

doğru diyosun tatlımda benm çok işleme var beğendiğim gelinlikte o yüzden erkenden gitmem gerek bi çok gelinlikçiye sordum 5 ay önceden provalara başlanması gerek çok uzun sürer dediler

Valla benim gelinlik de baştan aşağı pul taş ıvır zıvır işlemeydi ama yetişti.
Ama senin tayin durumu falan diyosun ya eğer provalara gelebileceksen sorun değil.Sonuçta 3 kere gidicen provaya
hatta ben 1 siparişe gittim 1 provaya 1 teslim almaya :52:
Yine de vaktini sen bilirsin tabi canım

öncelikle Allah mesut etsin :16:
bende nasipse 3 haziranda evleniyorum.
ben öğrenciyim ve finallerimin ertesi günü kına,sonrasında da düğün var :27:
yani düğüne son 1 2 ay kala benim gelinlik,bindallı,eşyalarla ilgilenme gibi bir lüksüm yoktu.
naptım?
1. dönem bitti ve okulum 1 ay tatil oldu.nişanlımda 10 gün izin aldı,geldi.
gelinliğimi,eşyalarımızı komple aldık.
bende diktirdim gelinliğimi.sipariş,2 prova ve teslimden oluşmak üzere 4 kez gittim.
nişanlımın 2 hafta önceki gelişinde de bindallımı aldık ve nikahımızı kıydık.
şuan tek eksik halılarımız ve perdelerimiz.halılarıda 10 gün sonra alacağız.
pişman mıyım hayır...
çünkü artık içim rahat,yetişir mi?istedğim gibi olur mu?
derdi yok.
çok şükür herşey içime sine sine oldu(düğün salonu hariç)
şimdi gelsin 3 haziran diye bekliyorum: )

Bende geçen sene Eylülde evlendim. Mart ayında daha nişanlı bile değildik. Acele etmene hiç gerek yok, herşey bir anda oluveriyor. Ben hazırlıklara temmuz ayında başladım. 2 ayda yetişti. Üstelik sadece hafta sonları bişeyler yaptığım halde. Gelinliğimi Ağustosta hazır aldım. Beyaz eşyaları çıktık 1 saatte hallettik. Yatak odasını ilk çıkışta 2 saatte beğendik aldık. Şuan gerçekten erken, özellikle gelinlik için. Kilon değişebilir. Ama düğün salonu ve nikah gününü bir an önce halletmek gerekiyor. Özellikle nikah memurları eylülde çok yoğun oluyor. Nikah gününüzü bir an önce almanızı tavsiye ederim.

sen ne diyosun benim mayısta yani 2 ayım kaldı benim beyaz eşyam dışında bişeyim yok daha...ne mobilyalar ne gelinlik ne abiye ne ev:)hiç gelinlikçiye girip gelinlik bAktın mı desen koca bir hayııııııııııııır derdim:)ama hallolur ya nisanda halledicez herşeyi hayırlısıyla ama annen haklı bence de erken..ufak ufak araştırırsın belki ama almak için çok erken zevkin de dahil her şey değişebiliyo bikaç ayda..hiç stres yapıp acele etme bence...

Benimde 30 eylülde düğününm olacaktı...
Herseyim hazırdı eksiksiz..gelinliğim bile..
Gelin ata binmiş ya nasip demiş sözünü doğruladıgımz zamanları yasıyorum..
Acele etmeyın son aylarda halolur..
Allah yardımcınız olsun dilerim mutlu olursunuz..

canım sen nişanlından mı ayrıldın :14: ben mi yanlış anladım

Gelinliği şimdiden diktirmen çok büyük hata olur. Çoğu gelinlikçiler "vay efendim 6-8 ay önce ki siparişleri dikiyoruz" deselerde, çevremizde ki evlenecek arkdaslarımızda sabırsızlığından aylar öncesinden gelinlik işlerini önceden halletselerde, dikim süresi 1 ay hadi olmadı 1,5 ayda bitiyor zaten.
İnsanın fikirleri çok değişiyor inan, şimdi diktirirsin 3 ay sonra yeni modeller çıkar yada başka bir model begenirsin diktirdiğin gelinliğe üzülürsün, ha bir de kilo alıp verme gelinliğin üzerine tam oturmama ihtimali de cabası. Eşyalar, ıvır zıvırlar içinse hele hiç bu kadar evhamlı olma, ben o kadar sorun yaşadım ki mobilyacası badanacısı bilmemnesi ama buna ragmen son 1 hafta içerisinde tüm eksikleri toparlayabildim. Demek istediğim çoook erken.

ben evlenmeden 3-4 ay önce gelinlik bakmaya başladım..hemen beğenmiştim dikimi fazla sürmedi zaten...bence biraz daha bak yani acele etme daha var gibi..ama zor beğenen biriysen bilmiyorum..bi de mutfak eşyaların hazır mı onlar ufak tefek gibi gözküyo ama uğraştryo insanı ...kız çeyizi zor iş ya:(

Back
X