Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bennnnn :)Arkadaşlar bu ay purogen kullanıp aşılama olacak olanlar birbirimize destek olalim
Canım merhaba hakkımızda hayırlısı olur inşallah öncelikle ben puregon 300 luk de 75 doz vuruluyorum bugün besinci gunum cumartesi kontrolüm var test falan yapilacak inşallah yumurtalar oluşur sen ne kadardır çocuk istiyorsun canimBennnnn :)
Bugün puregon 600lüğün ilk 50 dozunu vuruldum.Pazartesi kontrol var.Sende durumlar nasıl peki buglem
Tekrardan merhaba canım,Canım merhaba hakkımızda hayırlısı olur inşallah öncelikle ben puregon 300 luk de 75 doz vuruluyorum bugün besinci gunum cumartesi kontrolüm var test falan yapilacak inşallah yumurtalar oluşur sen ne kadardır çocuk istiyorsun canim
amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese versin biz hiç korunmadık ama iki yıldır hamile kalamadım benim de yumurtalıklarım tembel doktor kilo vermem gerektiğini söyledi verdim biraz ama biraz daha vermem lazım bakalım hayırlısı olsun inşallahTekrardan merhaba canım,
Benim hikayem biraz uzun...Evliliğimizde 3. senemiz 1 eylül itibari ile bitti.Evlendikten bir buçuk yıl sonra ocak 2014 te normal yolla hamile kaldım.Ama maalesef kalbi durduğu için 8 martta kürtaj oldum.Bu ilk kayıp olduğu için dr. çok normal dedi, 3 ay korunun dedi.Aynen dediği gibi yaptık ve ben temmuzda yine normal yolla hamile kaldım.Ama yine aynı sürede 7. haftada 12 eylülde o bebeğimi de kaybettim.Onlara kalsa 4.bebeğe kadar normal karşılıyorlar bu kayıpları ama birde bize sorsalar.Devlet genetik testini yapmıyor yani 4. düşük olmadan, bizde özelde yaptırdık.Bir sürü genetik ve kromozom testi sonucunda kan pıhtılaşması çıktı.Sonra bunun tedavisine başladım. Folbiol,corasprin ve b12 alıyorum.Bunun hamile kalınmadan önce en az 3 ay kullanılması gerekiyor.3 ay geçti ama normal yolla hamile kalabilen ben kalamaz oldum :) Her şeyi yaptık birde hsg (rahim filmi ) çektirelim dedik ve rahimde yapışıklık olduğu görüldü.Ciddi boyutta değildi çok şükür,açıldı.Ama benim bekleyecek halim ve sabrım kalmayınca, doktorum puregonla yumurta takibi yapalım dedi.Aslında aşılama düşünmüyorduk, yumurta çatlatılsın doğal yolla deneyelim dedik ama aklımızda karıştı.Henüz karar veremedik yani aşılamaya.Bende durumlar bu tatlım..
Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallah...
Peki eşine spermiogram testi yaptırdınız mı?Bu arada kilon kaç bende tombiğim :) Ama en tombik zamanımda hamile kaldım o yüzden ona pek inanmıyorum.Birde istersen troidlerine ve enzimlerine baktır. Haşimato denen troid türü çok moda oldu bu ara,herkeste çıkıyor nerdeyse ve hamile kalmayı zorlaştırıyor.Son bir soru istanbuldamısı?amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese versin biz hiç korunmadık ama iki yıldır hamile kalamadım benim de yumurtalıklarım tembel doktor kilo vermem gerektiğini söyledi verdim biraz ama biraz daha vermem lazım bakalım hayırlısı olsun inşallah
Yapıldı canım onda bir sorun çıkması 80 kiloyum troitlerime baktirmadim hic yok canım ben osmaniyedeyim sen istanbuldasin sanirimPeki eşine spermiogram testi yaptırdınız mı?Bu arada kilon kaç bende tombiğim :) Ama en tombik zamanımda hamile kaldım o yüzden ona pek inanmıyorum.Birde istersen troidlerine ve enzimlerine baktır. Haşimato denen troid türü çok moda oldu bu ara,herkeste çıkıyor nerdeyse ve hamile kalmayı zorlaştırıyor.Son bir soru istanbuldamısı?
ilaç olarak ne kullandın canım ben de 88 den 80 e düştüm canım diyetisyene de gidiyorum inşallah veririm[/QUOTE
Troid icin eurtoxy 75 kullaniyorum.Bu hafta kontrole gideceğim,yarın yumoslara bakilacak bakalim buyumus mu kac tane yumoslamısim :) Insallah hepimizin iyi haberleri gelir kizlar...
Ay zaman geçmiyor :) saat 14:00 de kontrol, daha yumoşu beklerken böyle heyecanlanıyorsam bebiş olduğunda 9 ay naparım bilmiyorum :):):) Bu arada bende hiç yumurta oluşmuş gibi belirti yok, sizde varmıydı acaba kızlar?Inşallah canım ya git bakalım ben de cumartesi gittim devam et iğneye dedi çarşamba tekrar gideceğim inşallah sen iyi haber alırsın canım haber et bana da inşallah canim
İnşallah canım yaBenm yumurtm cokmus doktor sayisini söylemedi mutlaka 2 3 tanesi catlar %70 kalirsin dedi bekliyorum inşallah olur
Canım ben cumartesi gittim kontrole ama maalesef hiç oluşmamamış o yüzden iğneye devam ediyorum yarın son iğne çarşamba tekrar kontrole gidecem eğer yine oluşmamışsa dozunu arttıracak sen kaçlık vurduruyordun canım iğneyi benim kı 75 di bi de şimdi haftaya da tatil ya aşılama yapar mı yapmaz mı bilmiyorum ya hayırlısı olsun sen de haber et canım durumunuAy zaman geçmiyor :) saat 14:00 de kontrol, daha yumoşu beklerken böyle heyecanlanıyorsam bebiş olduğunda 9 ay naparım bilmiyorum :):):) Bu arada bende hiç yumurta oluşmuş gibi belirti yok, sizde varmıydı acaba kızlar?
Canım ben puregon 600 lük kullanıyorum ama dozu 50..Her gün 50 birim arttırıyoruz, en son 250 vurdum.Öğleden sonra haber edeceğim, ha bu arada ben glukofen hapta kullanıyorumCanım ben cumartesi gittim kontrole ama maalesef hiç oluşmamamış o yüzden iğneye devam ediyorum yarın son iğne çarşamba tekrar kontrole gidecem eğer yine oluşmamışsa dozunu arttıracak sen kaçlık vurduruyordun canım iğneyi benim kı 75 di bi de şimdi haftaya da tatil ya aşılama yapar mı yapmaz mı bilmiyorum ya hayırlısı olsun sen de haber et canım durumunu
Canım bana da vermişti doktor glifor kullanıyordum ama uzun zamandır unutuyorum sana kilo verdirdi mi bu ilaçCanım ben puregon 600 lük kullanıyorum ama dozu 50..Her gün 50 birim arttırıyoruz, en son 250 vurdum.Öğleden sonra haber edeceğim, ha bu arada ben glukofen hapta kullanıyorum
Sabah akşam içiyorum,uzun zamandır alıyorum bu ilacı.Öyle çok ciddi kilo verdirtmedi ama sanki kilo almamıda engelliyor gibi.Yumurta hareketliliğini arttırıyormuş aynı zamandaCanım bana da vermişti doktor glifor kullanıyordum ama uzun zamandır unutuyorum sana kilo verdirdi mi bu ilaç
Anladım canım hayırlısı olsunSabah akşam içiyorum,uzun zamandır alıyorum bu ilacı.Öyle çok ciddi kilo verdirtmedi ama sanki kilo almamıda engelliyor gibi.Yumurta hareketliliğini arttırıyormuş aynı zamanda
Canım bilmiyorum ama ben puregon kullanıyorum 7 gün iğne kullandım ama yeterince yumurta oluşmamaış o yüzden iğneye devam ediyorum canımKızlar iğne ile kaç yumurta oluşması sağlanıp aşılama yapılıyor daha önce 1 kez aşılama yaptrmıştm oda klomenle sonuç negatfdi