- Konu Sahibi landfloves
-
- #2.061
Pingucum tabi ki dikkat et ama o kadar da kasmaya gerek yok ona bakarsan hçbşy yiyemezsin herşey hormonlu gdo lu katkılı falan da filan....
miracle hoş geldin canım geçmiş olsun ayrıca akşam denizin keyfini çıkarın kocacığınla...
ahsencim senin bebiş gezmeyi pek seviyo anlaşılan geçen sefer bursaya gittiğinde de iyi gelmişti sana kuzum
Hoşgeldin miracle... Var ya serin memlekette sonra antalya da hiiiç çekilmez
Hoşgeldin miracle ................
Hem sıcaklar hemde boş mide valla haşatım çıktı. Bi gün iyiyim bi gün kötü... başlar artık senin bel ağrıların. Şu beline destek yastıkları varya onlardan al belki otururken bi yararı olur.Günaydınlarr
Sofişim sanada ayrıca günaydınewet bende aydasu yazmıştır diye merakla girdim ama yazmamış biran önce gelsede haberdar etse bizi. Sıcaklardan bulantı başdönmesi tetikleniyo dimi canım. Akşam bende tam ütü yapıcaktım hazırladım öyle bi başım döndüki yapamadım. sağolsun eşim yaptı. Hepsi onun kıyafetleriydi zaten. Bütün ütüleri bitirdi Bugünde çok belim ağrıyo ya rahat oturamıyorum yerimde. Ewde olup uzanasm var.
Günaydın kızlar yağmurlu esintili güzel birgün bugün
Aydasu gelmiştir yazmıştır diye açtım bende ama henüz yazmamış heyecanlıdır bebişini gördü ya
Aydasu canım ya şimdi dediğin konuyla ilgili bişeyler okudum böyle 1 hafta gerilik filan oluoyomuş normalmiş. Takip altında olmak gerekiyomuş ve beslenmeye dikkat etmek gerekiyomuş. Hatta 2 hafta geriden gelenler bile varmış ama bebişler sağlıklı doğmuş. AA hemen bozmayalım moralimizi tatlım ya Mübarek günlerde dua edelim bebeklerin sağlıkla sıhhatle annelerine kavuşsun. İkisindede aynı durummu varmış peki ?
Canım...
Nasıl bozmam moralımı, ne haldeyım bır bılsenız...
Evet ben de okudum onları ama onlar sanırım daha ılerı donemlerde 20. haftalarda falan. benım gıbı olan okumadım pek...
Ya kafam cok karısık cok...
Dıger bebekte kalp atımı yok zaten sadece kesesı var...
Ben hıc bıse anlamadım toparlayım yazamıyorum bıle...
Kendımce bır suru mantıklı sey var kafamda bı yazıya dokebılsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?