Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın canım hoşgeldinn nasılsın bakalım akşamdan beri

eve gittim evi süpürdüm duş aldım eşimin işyerine gittim orada iftar yaptık annem yine harika mamalar yapmış ..

sonra eve geldim benim biraz migrenim tuttu uyur uyanık durdum sonra uyumuşum

yani bir şey yokk :12:

kızlar hepiniz çıktınız tüüühhh. bişi soracaktım bu dediğim sitede iki çeşit termos bardak buldum. birisinin dibinde karıştırıcı da var. sizce hangisi daha iyidir? fiyatlarıda turuncu olan 17.9 tl, diğeri 14.9 tl. sizce iyi mi fiyatları? taib bunun yanında zarları ve akciğer kültablasını da alacam. bugün sipariş versem belki cmtye yetisir.

Eki Görüntüle 471890 Eki Görüntüle 471889

Günaydın kızlar, bu sabah eşimle biraz tartıştık. Aslında akşamdan tartışmıştık ama bu sabahta devam etti. Sabah zaten o kadar yorgundum ki konuştu konuştu hiç sesimi çıkarmadım halim yoktu. Oda çok gamsızsın diyerek gitti. Akşamda o kadar tartışmışız arkamı dönüp hemen uyumuşum :53: Uyudum mu evet hemen uyudum. Bu arada turuncusunu beğendim landloves.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, bu sabah eşimle biraz tartıştık. Aslında akşamdan tartışmıştık ama bu sabahta devam etti. Sabah zaten o kadar yorgundum ki konuştu konuştu hiç sesimi çıkarmadım halim yoktu. Oda çok gamsızsın diyerek gitti. Akşamda o kadar tartışmışız arkamı dönüp hemen uyumuşum :53: Uyudum mu evet hemen uyudum. Bu arada turuncusunu beğendim landloves.

aaa bek şimdi hatırladım dün de sanırım eşim beni biraz fırcaladı çok kola alıyorum diye ama emin olamadım rüyada olabilir .. dolapta 3 tane yarım kola vardı gerçekte olabilir

günaydın fıstıklar

günaydın canım

eve gittim evi süpürdüm duş aldım eşimin işyerine gittim orada iftar yaptık annem yine harika mamalar yapmış ..

canımmm kıyamamm

üzülme canım halbu ki bilse sen onun için ne zar planları yapıyosun ahh şu erkekler neyse zarlar bugün gelirse vesile olur başırsınız kuzummm:9:

aaa kızlar olmadı ama okadar konuştunuz konuştunuz hiç bi icraat yok biz eve geç gelip 3 çeşit yemek hazırlamamıza rağmen vakit buluyoruz kendimizee :23::23: aktif olun biraz aktifff :9::9::9::9:

günaydın güzeller :52:

zar adam diye bi kitap vardı okudunuzmu? o aklıma geldi bu kadar zar muabbetine,adam hayatını tamamen zarların seçimine bırakmıştı,zara sormadan hiçbişey yapamıyodu.komuşusuna tecavüz seçeneğini bile koymuştu vede yapmıştı :47:

sabah sabah nerden geldiyse aklımada :27:

günaydın canım

canımmm kıyamamm

üzülme canım halbu ki bilse sen onun için ne zar planları yapıyosun ahh şu erkekler neyse zarlar bugün gelirse vesile olur başırsınız kuzummm:9:

Hiçte üzülmüyorum canım. Kendi bilir. Sinir oldum. Olmadık şeyden tartışma çıkardı. Bu arada o zarlarda bu gün gelecek. Çöpe atacağım. O kadar sinir etti beni.

aaa kızlar olmadı ama okadar konuştunuz konuştunuz hiç bi icraat yok biz eve geç gelip 3 çeşit yemek hazırlamamıza rağmen vakit buluyoruz kendimizee :23::23: aktif olun biraz aktifff :9::9::9::9:

Canım ben cumartesi kadın hastalıklarına gitmiştim. Yasaktı zaten. Yasak bu gün bitmişti. Hiç umrum değil. Döner arkamı uyurum.

aaa bek şimdi hatırladım dün de sanırım eşim beni biraz fırcaladı çok kola alıyorum diye ama emin olamadım rüyada olabilir .. dolapta 3 tane yarım kola vardı gerçekte olabilir

ben de kocama kızdım kişiyiz ben çok kola içmem zaten 2,5 lt almış ne gerek hep kalan çöpe gidiyo biz normalde cam şişe alıyoruz kasayla bu sıralar almadık litrelik alıyoruz ama ben onları içemiyorum ne kadar küçük şişe o kadar lezzetli özellikle cam şişe

Daphnecim erkeklerin öyle halleri oluyo bazen. Geçen günde biz eşimle tartışmıştık. Annemlerle beraber parka çıkmıştık biz önden tartışa tartışa gidiyoz annemler arkada çaktırmamaya çalışıyorum bende sinirlenince hemen gözlerim dolar. oturduk parka hiçbişey olmamış gibi dawranıyo ama kalbimi çok kırdı. Bende hayatta yapamam öyle. Hiç konuşasım gelmedi. Ewe geliyoruz hadi öpüşelim barışalım dedi yok dedim bu sefer hemen barışmıycam. ewe geldik geçtim yatak odasına uyudum sahurda özür diledi :27: Dün akşam da diyo geçen tartışmamızda sen haklıydın biliyorum haksız olduğumun suçlu olduğumun farkındayım. Ama o zaman üstüme geldin kabul etmedim :37:

Son düzenleme:

zar adam diye bi kitap vardı okudunuzmu? o aklıma geldi bu kadar zar muabbetine,adam hayatını tamamen zarların seçimine bırakmıştı,zara sormadan hiçbişey yapamıyodu.komuşusuna tecavüz seçeneğini bile koymuştu vede yapmıştı :47:

nette gördüm kitabı ama okumadım merak ettim şimdi

Hiçte üzülmüyorum canım. Kendi bilir. Sinir oldum. Olmadık şeyden tartışma çıkardı. Bu arada o zarlarda bu gün gelecek. Çöpe atacağım. O kadar sinir etti beni.

Canım ben cumartesi kadın hastalıklarına gitmiştim. Yasaktı zaten. Yasak bu gün bitmişti. Hiç umrum değil. Döner arkamı uyurum.

saçmalama kı pire için yorgan yakılır mı en güzel gönül alma şekli işte

Daphnecim erkeklerin öyle halleri oluyo bazen. Geçen günde biz eşimle tartışmıştık. Annemlerle beraber parka çıkmıştık biz önden tartışa tartışa gidiyoz annemler arkada çaktırmamaya çalışıyorum bende ağlayınca hemen gözlerim dolar. oturduk parka hiçbişey olmamış gibi dawranıyo ama kalbimi çok kırdı. Bende hayatta yapamam öyle. Hiç konuşasım gelmedi. Ewe geliyoruz hadi öpüşelim barışalım dedi yok dedim bu sefer hemen barışmıycam. ewe geldik geçtim yatak odasına uyudum sahurda özür diledi :27: Dün akşam da diyo geçen tartışmamızda sen haklıydın biliyorum haksız olduğumun suçlu olduğumun farkındayım. Ama o zaman üstüme geldin kabul etmedim :37:

Bizim sinirlerimizi laçka ettikten sonra kabul etmeleri beni kızdırıyor. Hiç yapmasalar ya.

aferin kız demek dün konuşulanlar boşa gitmedi biz de de gitmedi valla:60::60:kocam de erken gelmişti şansa:9:

Günaydın kızlar, pek katılamıyorum işlerim yoğun, tek çalışıyorum ramazanda, ama okuyorum güzel muhabbetlerinizi :ssz:

günaydın hatunlarrr
Aman maşallah sabah sabah ne kadar çok kişiyiz, bende uyuyamadım biraz nette oyalanayım dedim ama muahbbet çoktaaaan başlamış :)
dapne amann boşverr 2 gün önce bende sinirden deli oluyodum saçama sapan şeylerden ama şimdi hatırlamıyorum bile gül geçsin. Zarların gelince eşine göster bende bunları almıştım süprüz diye ama çöpe atcam de. O zaman nasıl özür diler görürsün canım.

ne değişik bi kitapmış merak ettim okumak istedim bak şimdi.

aferin kız demek dün konuşulanlar boşa gitmedi biz de de gitmedi valla:60::60:kocam de erken gelmişti şansa:9:

:27: :27: Dün akşam biz iftara annemlerdeydik sonra parka gittik gecede kardeşim bizde kaldı. yani iş yok :1: bugün yine dayımlara iftardayız aama bugün oyalayamam artık kocacımı çünkü yarın nöbetçiyim ara çok uzamış olur :9:

Evet gitmedi zaten kaç gündür erteledim sürekli artık kaçış yoktu elinden :52::52::17:

:27::27::27:

Back
X