- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #2.921
günaydın kızlar![]()
günaydın canım hoşgeldinn nasılsın bakalım akşamdan beri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar![]()
günaydın canım hoşgeldinn nasılsın bakalım akşamdan beri
kızlar hepiniz çıktınız tüüühhh. bişi soracaktım bu dediğim sitede iki çeşit termos bardak buldum. birisinin dibinde karıştırıcı da var. sizce hangisi daha iyidir? fiyatlarıda turuncu olan 17.9 tl, diğeri 14.9 tl. sizce iyi mi fiyatları? taib bunun yanında zarları ve akciğer kültablasını da alacam. bugün sipariş versem belki cmtye yetisir.
Eki Görüntüle 471890 Eki Görüntüle 471889
Günaydın kızlar, bu sabah eşimle biraz tartıştık. Aslında akşamdan tartışmıştık ama bu sabahta devam etti. Sabah zaten o kadar yorgundum ki konuştu konuştu hiç sesimi çıkarmadım halim yoktu. Oda çok gamsızsın diyerek gitti. Akşamda o kadar tartışmışız arkamı dönüp hemen uyumuşumUyudum mu evet hemen uyudum. Bu arada turuncusunu beğendim landloves.
günaydın fıstıklar
eve gittim evi süpürdüm duş aldım eşimin işyerine gittim orada iftar yaptık annem yine harika mamalar yapmış ..
sonra eve geldim benim biraz migrenim tuttu uyur uyanık durdum sonra uyumuşum
yani bir şey yokk![]()
Günaydın kızlar, bu sabah eşimle biraz tartıştık. Aslında akşamdan tartışmıştık ama bu sabahta devam etti. Sabah zaten o kadar yorgundum ki konuştu konuştu hiç sesimi çıkarmadım halim yoktu. Oda çok gamsızsın diyerek gitti. Akşamda o kadar tartışmışız arkamı dönüp hemen uyumuşumUyudum mu evet hemen uyudum. Bu arada turuncusunu beğendim landloves.
eve gittim evi süpürdüm duş aldım eşimin işyerine gittim orada iftar yaptık annem yine harika mamalar yapmış ..
sonra eve geldim benim biraz migrenim tuttu uyur uyanık durdum sonra uyumuşum
yani bir şey yokk![]()
günaydın canım
canımmm kıyamamm
üzülme canım halbu ki bilse sen onun için ne zar planları yapıyosun ahh şu erkekler neyse zarlar bugün gelirse vesile olur başırsınız kuzummm![]()
aaa kızlar olmadı ama okadar konuştunuz konuştunuz hiç bi icraat yok biz eve geç gelip 3 çeşit yemek hazırlamamıza rağmen vakit buluyoruz kendimizeeaktif olun biraz aktifff
![]()
aaa bek şimdi hatırladım dün de sanırım eşim beni biraz fırcaladı çok kola alıyorum diye ama emin olamadım rüyada olabilir .. dolapta 3 tane yarım kola vardı gerçekte olabilir
günaydın güzeller
zar adam diye bi kitap vardı okudunuzmu? o aklıma geldi bu kadar zar muabbetine,adam hayatını tamamen zarların seçimine bırakmıştı,zara sormadan hiçbişey yapamıyodu.komuşusuna tecavüz seçeneğini bile koymuştu vede yapmıştı
sabah sabah nerden geldiyse aklımada![]()
Hiçte üzülmüyorum canım. Kendi bilir. Sinir oldum. Olmadık şeyden tartışma çıkardı. Bu arada o zarlarda bu gün gelecek. Çöpe atacağım. O kadar sinir etti beni.
Canım ben cumartesi kadın hastalıklarına gitmiştim. Yasaktı zaten. Yasak bu gün bitmişti. Hiç umrum değil. Döner arkamı uyurum.
Daphnecim erkeklerin öyle halleri oluyo bazen. Geçen günde biz eşimle tartışmıştık. Annemlerle beraber parka çıkmıştık biz önden tartışa tartışa gidiyoz annemler arkada çaktırmamaya çalışıyorum bende ağlayınca hemen gözlerim dolar. oturduk parka hiçbişey olmamış gibi dawranıyo ama kalbimi çok kırdı. Bende hayatta yapamam öyle. Hiç konuşasım gelmedi. Ewe geliyoruz hadi öpüşelim barışalım dedi yok dedim bu sefer hemen barışmıycam. ewe geldik geçtim yatak odasına uyudum sahurda özür dilediDün akşam da diyo geçen tartışmamızda sen haklıydın biliyorum haksız olduğumun suçlu olduğumun farkındayım. Ama o zaman üstüme geldin kabul etmedim
![]()
aaa kızlar olmadı ama okadar konuştunuz konuştunuz hiç bi icraat yok biz eve geç gelip 3 çeşit yemek hazırlamamıza rağmen vakit buluyoruz kendimizeeaktif olun biraz aktifff
![]()
aferin kız demek dün konuşulanlar boşa gitmedi biz de de gitmedi vallakocam de erken gelmişti şansa
![]()
günaydın güzeller
zar adam diye bi kitap vardı okudunuzmu? o aklıma geldi bu kadar zar muabbetine,adam hayatını tamamen zarların seçimine bırakmıştı,zara sormadan hiçbişey yapamıyodu.komuşusuna tecavüz seçeneğini bile koymuştu vede yapmıştı
sabah sabah nerden geldiyse aklımada![]()
aferin kız demek dün konuşulanlar boşa gitmedi biz de de gitmedi vallakocam de erken gelmişti şansa
![]()
Evet gitmedi zaten kaç gündür erteledim sürekli artık kaçış yoktu elinden![]()