Eylül dostluğumuza burada devam (:

a la carte lardan ücretsiz faydalanıyosun ama italyan gerçekten iğrençti makarnalar tadımlık ve berbat ben o kadar et severim bi et yemeği getirdiler koca dilim tuhaf bi sosla hazırlanmış ama tiramisuuuu muhteşemdi
ve turkısh ala carte da bi mantı yedik hayatım da o kadar güzelini yemedim aşçıyı merak ettik adam yanımıza geldi yenide 1 er tabak daha doldurmuş getirmiş sohbet etti bizimle ankaralıymış ama kayserililer de bile yemedim o mantıyı

bizim çorbalar iğrençti.makarna harikaydı :52: tiramisuda güzeldi,et yedim niye et yediysem,bilseydim makarna güzel 1 tabak daha yerdim ama işte otel mantığı amaan makarnamı yicem diyosun:27:

Kızlar sohbetinizi bölüyorum da bişi sorucam aveaya,türkcell,vodafone hangi hattın tarifesini kullanıyorsunuz faturalı hatta geçmek istiyorum da karar veremedim heryöne konuşma ve internet olsun istiyorum sizce hangisi daha iyidir?

avea ama ben şirket hattımı kullanıyorum artık. Eşim avea 19 TL int,msj,konuşma veriyor. hattın hangisi ise int bakıp inceleyebilirsin. Avea da çekme sıkıntısı yok ama memnunuz

merhaba kızlar
gece uyanamadım artık o sıcakta uyumamışız galiba bayılmışız. eşimde ezan okunurken fırladı su felan içti garibim:) dünde iftarda dışarıdaydık nasıl yemişsem 10 dklık yolu yürüyemedim:52::52: taksiye atladık herhalde benim karın daha şişince yuvarlanırım gibime geliyor:50:

kızlar dinledinizmi bilmiyorum Volkan Konak ve Murat İbrahimbaş diye bi sanatçı düet yapmışlar sevdalı türküler ismi. Melodisi çok hoşuma gitti ya..
dinledim canım çok güzel gerçekten murat benim trabzondan arkadaşım harika kemençe çalar. sümelanın şifresinin müzikleride o albümden.
Kızlar sohbetinizi bölüyorum da bişi sorucam aveaya,türkcell,vodafone hangi hattın tarifesini kullanıyorsunuz faturalı hatta geçmek istiyorum da karar veremedim heryöne konuşma ve internet olsun istiyorum sizce hangisi daha iyidir?

biz daha yeni turkcelle geçtik eşimle. avea kamudaydık kendi aralarında bedava her yöne 500 dk bedavası vardı 1 gb da net vardı. 39 tl veriyoduk. ama eşimin iş yerinde çok iyi çekmiyodu bizde tukcell kamuya geçtik bunda da 600 dk her yöne bedava bi de msj paketi veriyolarmış yanında net istemedik ama tercihe göre alabiliyosun uygun fiyata. 29 lira şimdi kullandığımız.

kızlar oteller ve tatil hakkında bi bilgim olmadığından sohbetinize katılamadım. :34:
Dün akşam annemler yemeğe çağırdı sağolsun babacım almaya geldi. Mantı yaptık annem kardeşim ben nefis olmuş öyle bi yemişimki göbeğim dahada kocaman oldu :49: Sonra eritmek için parka çıktık hepberaber. Dayımın eşi yengemde geldi çocuklarla beraber. onlarla vakit geçirmeyi çok seviyorum. Oğlu bu sene 1. sınıfa başlıycak minik kızımızda 9 aylık öyle bi sevimliki onu salıncağa filan bindirdim. Gecede dönerken kardeşimde bize geldi. Uyuduğumda saat 1 di eşimle kardeşim sahuru beraber hazırlayıp yediler :1:

kızlarrrr akşama yemek varmı aklınızda olan??? :31:

ben de düşünüyorum az önce yemekte çorba patates püresi kadınbudu köfte vardı bugün daha yeni yedim yapmam ama ilerleyen günlerde yapmak istiyorum tarifini almıştım netten çok önce ama bi türlü yapamadım siz yapın isterseniz

Sabah tavuk bagetlerş çıkardım aklımda patates,bezelye ve biraz patlıcan karıştırıp fırında tavuklu türlü yapmayı düşünüyorum yanına da pilav ama erken çıkabilrisek tabi

geçen landloves mı vermişti tam hatırmalıyorum,patlıcanları alacalı kesin kızartın,sonrada üzerine domates sos yapıp dökün die...böle bişey denedinizmi hiç?

ben patlıcanı güzel pişiremiyorum hiç malesef:53:

dün mısır haşlamıştı annem şişlikten yiyemedik yanıma koydu işyerine gelirken getirdim. bide eşim sahurda bana karpuz dilimleyip kaba koymuş onuda getirdim şiştim şimdi :1: akşamda dün yapamadığım yemekleri yaparım.

bizde de dünden kalma salçalı makarna var ama yanına ne yaparım hiç bilmiyorum. eşime sorucam öğle arasına girsin :ssz: canım hiç bir şey istemiyor :50:

dün mısır haşlamıştı annem şişlikten yiyemedik yanıma koydu işyerine gelirken getirdim. bide eşim sahurda bana karpuz dilimleyip kaba koymuş onuda getirdim şiştim şimdi :1: akşamda dün yapamadığım yemekleri yaparım.

hımmm canım mısır istedi akşam pazara gidicem alıyım bari :46::46:

sofistike ; sende hamileymişsin canım cetvelde gördüm hayırlı olsun. :)

Son düzenleme:
şimdilik beklemedeyiz biz seneye düşünüyoruz kısmetse :49:

Acıktım ben yaa yemeksepeti.com dan pizza söyledim,bu teknoloji ne güzel bişey yaaa:56::56:

merhbalar kızlaaar, koltuklarımı sildim tertemiz oldu. beyaz veya açık gri koltukları olanlara tavsiye ederim domestosun hijyenik leke çıkarıcı deterjanı ve sıvı arap sabununu suya karıştırdım onunla sildim, minik lekeler vardı hemen çıktı, rengi açıldı sanki koltuklarımın tertemiz oldu. domestosun deterjanını çam. mak.nın yanında hediye vermişlerdi lekeli şeylere az az kullanıyorum çok yi çıkarıyor toz deterjan şeklinde.

siyahdenizcim limak, voyage, rixos otelleri her zaman kaliteli ve çok güzel olur ama pek duyulmamış yeni bir otel var ben kesinlikle onu tavsiye ederim. granada luxury resort otel, alanya yolu üzerinde. mükemmel bir otel, bir gün otele gitmek istersem eğer oraya giderim.
bizde bayramda biyerlere kaçalım diyoruz, olimposa gitmeyi düşünüyoruz ağaç evlerde kalacaz. onuda tavsiye edebilirim.

Back
X