Eylül dostluğumuza burada devam (:

huhuuuuuuu ben geldim
bugün süperdi ohhh kafam dağıldı valla

kızlar siz gitikten sonra aklıma geldi
biz toplandığımızda neden mezdeke açıp oynamıyoz

Gunaydin, kursa gittim bu gun ama hoca gelmemis bende anneme hediye almaya gittim. Simdi biraz dinlenip kahvalti hazirlayacagim. Aksama misafirim vat hanzadenin tavuk dolmasindan yapacagim. Kahvaltidan sonra anneme inerim:)))) hediyesini veririm :)

Günaydın
cumartesi çok güzeldi valla sizinle muhabet etmek için o kadar yola değiyor kızlar evet valla açalım kurtlarımızı dökelim hanzade resimleri istiyoruz :)

günaydın kızlar

fotoğraf mak. evde dün müsait olamadım akşam eve gidince inş.ya da yarın atarım resimleri

Günaydın herkese

işe geldiğimden beri korkudan maillerime bakamadım işler çok birikmiş galiba her gelen aynı şeyi söylüyor.
biraz daha keyif yapıp işlere gömülmek istiyorum.

bErra harika bir bebekti maşallah gerçi tüm bebekklerimiz öyle ya
güzel geçti iyi ki festivalden zaman kalmış gitmişim ocwnys ile vakit geçirmekte öyleydi
herşey için teşekkür edeirm

Günaydın daphne.Fazlamı erkenciyiz ne :)
Sanirim oyleyiz canim :)))
Günaydın
cumartesi çok güzeldi valla sizinle muhabet etmek için o kadar yola değiyor kızlar evet valla açalım kurtlarımızı dökelim hanzade resimleri istiyoruz :)
Canim bu haftada geleceksin degil mi?
günaydın kızlar

fotoğraf mak. evde dün müsait olamadım akşam eve gidince inş.ya da yarın atarım resimleri
Bende bir iki foto var onlari eklerim.

Ben landfloves a cicilerin fotosunu çekicem diye söz vermiştim ama orda unuttuk
ahsen sen hediyelerin fotosunu çeker ekler misin canım

Son düzenleme:
kızlar çok güzeldi ilk defa bebekli bi eve gittik eylül gelinlerinden berra çok tatlı maşallah haftaya elifi ve batuyu da görmek isterdim ama burda olamayacağım maalesef çok üzgünüm aklım kalacak...

Son düzenleme:
kızlar çok güzeldi ilk defa bebekli bi eve gittik eylül gelinlerinden berra çok tatlı maşallah haftaya elifi ve batuyu da görmek isterdim ama burda olamayacağım maalesef çok üzgünüm aklım kalacak...

sen pazar günü de mi yoksun
benim cumarrtesi çalışıyorum malesef pazar günü de şuanda müsaitim haftaya hiç. müsait değilim mahkeme falan var
seninde olmanı isterdim

berrosşkonun resimkerini eklleyim size

Son düzenleme:
günaydın eylül gelinleri eylül anaları eylül ana adayları :)

ben nedense bir sürü anneler günü tebriği aldım

ilk anneler günüm proje anne olarak gayet başarılı idi

inşaat bitip bebek teslim edilince tam anne olacağım insallah

Anneler gunun kutlu olsun kuzum. İnsallah seneye bu zamanlar evladinla kutlayacaksin. Darisida basimiza :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…