- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.961
facebooku olmayan teyzeler oğluşumu ekledim albüme
antalyanın yağmuru da başladı mı durmaz kafa deler resmen
eşime hep bahsederdim balayı dönüşü bir başladı eşim şok olmuştu
aynen öyle sipidim baya hızlı yağıyor.
bende küçük beyi emzirmeye gittim emmedi yine inatçı sağdım geldim.
bende küçük beyi emzirmeye gittim emmedi yine inatçı sağdım geldim.
günaydın kızlar. geçmiş anneler gününüz kutlu olsun hepinizin.
dün ben kahvaltı hazırlarken eşim ben fırından ekmek alayım dedi, gitti gelmedi, arıyorum açmıyor, bizim evin burda büyük bir cadde var fırın için o caddeden karşıya geçmesi gerekiyor aklıma bin tane şey geldi araba mı çarptı acaba diye nerdeyse ağlayacaktım o kadar kötü oldum ki, neyseki sonunda kapı çaldı, meğer bana anneler günü hediyesi almaya gitmiş, poloda büyük kenarlı bir şapka beğenmiştim gitmiş onu almış. çok sevindim. doktor söylemişti kocaman bir şapka al ve yaz boyu onsuz dışarı çıkma diye :)
sonra pikniğe gittik annemlerde ordaymış biz giderken aradılar tesadüf oldu orda hepberaber mangal yaktık. yağmur başladı birden, yarım çadırımız vardı yanımızda güneşlik olarak kullandığımız hemen onu açtık içine girdik çadırın içinde yağmur altında çayımızı içtik, çok güzeldi.
siz özden de buluşacaksınız di mi daphne ne güzel yeni evini de görmüş olacaksınız haftaya kadar cinsiyeti de öğrenir sanırım
butikbebede bebek ağlama analiz cihazı diye bişey var bebek neden ağlıyo gösteriyouş :) doğruluk payı varmıdır acep
landfloves eşin seni korkutmuş ama ne güzel ilk anneler günü sürprizini de yapmış
valla eşin artık şaşırtıyor çok değişti beklenmeyecek hareketler
evet gerçekten ilk zamanlarki odun halinden eser yok şimdi
benim bu cumartesi sınavım var 70 almam lazım, çıkmış sorulardan testler yapıyorum ve durum çok kötü. hiç çalışmadım doğru düzgün, canım istemedi, halbuki iki haftadır bu sınava çalışmak için izin aldım evdeyim. kalacam gibi görünüyor içim sıkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?