Eylül dostluğumuza burada devam (:

zahtercim üzme kendini cana geleceğine mala gelsin demişler daha iyilerini alırsın canım

Canım yapacak bir şey yok. Ağlayıp kendini üzünce geri gelmeyecek. Allah can sağlığı versin daha güzellerini alırsın inşallah.

Landflovers o park yataklarda benimde gözüm var. Kendi evimi alamazsam bu sene, bende park yatakla idare etmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
öğlen yemeğimiz geldi bugün menüde çorba, amerikan salatası, şnitzel var

Gunaydın kızlar, ben uykulara doyamıyorum bu gunlerde, hayırlısı bakalım...

Tesekkur ederız landfloves teyzemız
zaman bı haftadan sonra oyle cabuk gecıyor kı ınsan ınanamıyor, sız de en gec 6 hafta sonra miniğin cinsiyetını ogreneceksınız ınsallah...
Hatta 13. haftalarda gıdersen doktora buraya koy nuba gore bakalım benım kız nub da bellı olmustu...
Kardesının sozu sımdıden hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın..

Canım park yataklar konusunda sunu dıyebılırım alırken cok gezdık satıcının bırı en markasının bıle cınde uretıldıgını, park yatak menşeinin çine aıt oldugunu soyledı ne derece doğru bılemem...
Ölcu konusunda ıse bızım aldıgımız 70 e 110...
60 a 110 var
75 110 var
bızımkı gecmedı mesela kapıdan ıcerde kurdu adam ama zaten 3 dakkada kuruluyor sorun olcagını sanmam..
Sorma ben de o cıbınlıge vuruldum, burda sınek cok orterız onu rahat eder bebıs ınsallah...

Zahter canım uzuldum bardaklarını, hıssettıklerını anlıyorum, ama sana bırsey olmasın, daha guzellerı gelsın mutfagına ınsallah kuzum..

Sıyahdenız teyzemız cok tesekkur ederız...

çok sıkıcı bi gün hatta hafta komple sıkıcıydı çünkü iş yok şaşırtıcı ama gerçek üstelik müdürle aynı odada olduğum için rahat takılamıyorum boş oturuyorum diye göze batmak istemiyorum ne iş çıkaracağımı şaşırdım kendime aynı şeyleri kontrol edip duruyorum

kızlar kahvaltı organizasyonumuzu burdan da konuşalım karar verelim hadi

öğlen yemeğimiz geldi bugün menüde çorba, amerikan salatası, şnitzel var

bizim öğle yemeğimiz fiyaskoydu, kıymalı hiçbir yemeği yiyemem, üstelik sevenler bile kıymasının koktuğunu söyleyip yiyemedi, bol tuzlu yapılmış bir pilav yedim ve su içtim.. açım.

park yatakların ingilterede üretilenleride varmış, hatta başka bikaç ülkede de.

bizimde yatak odamıza ne sığarsa onu alacak gibiyiz bakalım.. hatta küçük wc'yi iptal edip çamaşır kurutmalığı, elektrikli süpürge, ütü, ütü masası, çocuğun arabası gibi şeyleri oraya koymayı düşünüyoruz.

ooooo kahvaltı planları demeeeeek, siz yazışın bakalım whatsapınızdan

kardeşimle telde kavga ettim, önce gelmeyecek gibiydim sonra izin aldım biraz sorun oldu ama gitmek istedim. eşimde otel ayarladı bursada otelde kalacaz. kardeşimde bugün almanyadan geldi yarın akşam hepberaber arabayla çıkacaktık yola, ama kardeşimi bugünden çağırmışlar alışveriş yapılacakmış, biz cmt hep beraber yaparız dediysekte kızın anası hayır hamama giren terler gelsin o bir gün önceden demiş.. yani ha cuma orda olmuş ha cmt anlamıyorum, sinirlerim tepeme çıktı.. daha anlatacak çok şey var şimdi çok uzun yazamam müsait değilim.. lütfen dua edin de bu iş hayırlı değilse olmasın inşallah.

az önce iki telefon aldım kızlar 1. akşam gelecek olan misafirler eşi hastaymış ertelediler 5 dk sonrasında ise kaynım aradı akşam planınız var mı diye sordu ortak arkadaşımız olan biri davet etmiş bizi de özellikle çağırmış misafir beklerken misafirliğe gidicez şimdi yine doluyuz anlayacağınız

landfloves illa yatak odana sığacak diye çok küçük bşy alma da bebekler hemen büyüyo ona dolap çekmece de lazım olacak park yatak alırsan sorun değil ama onlar büyük ve kullanışlı oluyo gerekirse yatak odana sığmıyosa oturma odana koy yavaş yavaş çocuk odasına çevir orayı köşe orda kalabilir beşik ve dolap koyarsın ilave olarak

hanzade hiçbi planı geri çevirmiyosunuz maşallah kuzucum..

landfoves Haırlı olsn kardeşin hakkında canım ama o da ipleri vermiş heralde eellerine.

benim erkek kardeşim askerliğini yapmadı tecil süreleri de doldu, almanyada çalışıyordu şimdi izne geldi, askerlik şubesine şikayet edip yerini bildirsem gelir alırlar dimi, bunu öncede söylemiştim sonra vazgeçmiştim ama şu an ciddi ciddi düşünüyorum, gitsin askerede adam olup gelsin biraz

hanzade hiçbi planı geri çevirmiyosunuz maşallah kuzucum..

landfoves Haırlı olsn kardeşin hakkında canım ama o da ipleri vermiş heralde eellerine.
hayır demeyi bilmiyoruz ayıp olur diye herşeye uyum sağlamaya çalışıyoruz işte keyif alıyoruz o da ayrı konu

landfloves kardeşinin kız arkadaşıyla ilgili daha önce de bşyler anlatmıştın fazla uyanık işine geleni yapan bi tip sanırım allah kardeşine yardımcı olsun ama zamanla o da anlayacaktır heralde

kızlar kahvaltı organizasyonumuzu burdan da konuşalım karar verelim hadi

Evet çamlıca, emirgan, yıldız parkı, bostancı sahili seçenekler bunlar

Ne aceleleri varmış ki, bu kız şu eve çağırdığın halde gelmeyen kız değil mi landflovers. Sen pek hoşlanmamıştın.

Wuu çok sert ama sen doğrusunu bilirsin tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…